Informatii utile despre diverse lucruri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, March 9, 2013 6:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fiindca nu am gasit nici un topic unde sa dezbat aceste probleme,m-am gandit sa deschid eu unul,in care sa postam informatii despre diverse lucruri.
Cu ceva timp in urma,v-am cerut parerea despre o anumita firma de imbracaminte si am postat aiurea(cred ca pe la Stare de spirit,....nu mai stiu)caci nu gasisem un topic adecvat.
Acum vreau sa cer informatii despre un aspirator.Vreau sa-mi cumpar un aspirator,fara sac,cu filtrare in apa,dar care sa ma tina mai mult.In ultimii doi ani am cumparat doua si amandoua s-au stricat.
Am cumparat o mocheta,tare pacatoasa,pe care se vede orice gunoi mic sau scama si zilnic trebuie aspirat,iar acestea doua au dat in primire.
Am gasit la Domo,dar nu stiu ce sa aleg?Are cineva asa ceva?Stiti daca sunt bune?
Mie imi trebuie ceva care sa faca fata la o casa imensa si zilnic....
Acesta este cu spalare,...nu stiu ce inseamna,.....nu inteleg?!Adica poti spala cu el si mocheta,covoarele,parchetul?
http://www.domo.ro/Aspiratoare/Aspiratoare_umede/Aspiratoare_cu_spalare/Karcher/Aspirator_cu_spalare_Karcher_SE_4001
Si acesta....
http://www.domo.ro/Aspiratoare/Aspiratoare_umede/Aspiratoare_cu_filtrare_prin_apa/Karcher/Aspirator_cu_filtrare_prin_apa_Karcher_DS_5.600
Va rog din suflet,.....daca aveti idee,care se preteaza cel mai bine la folosire intensa ajutati-ma si pe mine sa aleg,....
Mi-e sila sa ma duc in magazin sa cer informatii caci sunt patita,.....cand am cerut detalii pt un produs se uitau la mine ca curca-n craci,nu stiau ce raspunsuri sa-mi dea,.....NuStiu
Lilly of the valley
Scris: Thursday, June 26, 2014 11:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
E an electoral si trebuie sa hraneasca poporul, iar unele firme trebuie sa ia cascavalul, asadar se intentioneaza inlocuirea programului "Laptele si cornul" cu o masa calda pt elevi.
Aici
JudePeters
Scris: Wednesday, September 25, 2024 5:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/25/2024
Szia! Ha már a "hasznos információkról" beszélünk, mindenképpen meg kell említeni néhány érdekes dolgot, amit a közelmúltban tapasztaltam. Például, ha szereted a sportfogadásokat, akkor érdemes megnézni a https://mezogepgyartok.hu/ oldalt, ahol a BetMatch platform újító megoldásokkal érkezett a piacra. A szolgáltatás fő erőssége a könnyen használható felület, ahol mind a kezdők, mind a tapasztalt játékosok élvezhetik a biztonságos és kényelmes fogadási élményt.

Ami különösen tetszik, hogy a BetMatch nemcsak a szokásos sportágakat kínálja, hanem sokféle esemény közül lehet választani, így mindenki megtalálja a neki tetsző fogadási lehetőségeket. A platform innovációi és a folyamatos fejlődés a fő okok, amiért egyre több fogadót vonz szerte a világon.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.