informatii despre ate/sarme
Subiectul anterior · Subiectul urmator
coralina
Scris: Saturday, November 14, 2009 6:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/14/2009
salut!

vreau sa ma initiez si eu in tainele margelitului,asa ca ,pentru inceput, as avea 2 intrebari:

1.ce ata/sarma sa comand pentru prima data fara sa dau gres(adica sa o folosesc cat mai mult,nu sa-mi ramana in sertar).vreau sa-mi confectionez coliere(medii) si bratari.
marimea unei ate/sarme poate fi folosita intre ce marimi ale margelelor?adica sa nu comand o ata prea subtire pentru niste margele cu orificiile prea mari.
In general ce ate/sarme folositi si la ce?

2.puteti sa=mi recomandati niste magazine online de incredere?tocmai am citit pe un forum ca au fost comenzi de margele fara gauri,tortite pentru cercei care se rup imediat etc.pentru inceput nu am bugetul prea ,asa ca nu vreau sa irosesc bani. eventual sa-mi trimiteti pe mail (bitica98@yahoo.com), ca sa nu fie considerata reclama

multumesc mult!
am citit aproape tot ce ati postat aici si mi-am salvat multe linkuri utile.sper sa ma descurc!
coralina
Scris: Saturday, December 19, 2009 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2009
salut!
daca pentru problema anterioara am bajbait-o , acum am dat peste alta:

as vrea sa imi spuneti daca pentru lucrul cu margele de 2 mm sunt necesare ace de cusut speciale.eu am cumparat de la mercerie un set de ace "made in china",exact cum am vazut pe un site specializat, dar un sfert din margele nu imi incap pe ac. folosesc nylon de 0,12 si acul cel mai fin din set.
carmenalina
Scris: Sunday, December 20, 2009 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
da, trebuie din pacate ace speciale, cu mult mai subtiri decat cele din mercerie, daca ai sa cauti cu siuranta ca vei gasi sa cumperi de pe unul din site-urile specializate cu unelte pt margelit.succes.
zmotocel
Scris: Wednesday, April 14, 2010 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2008
poti lua din mercerie ace chinezesti (cca 3 lei/ set) sau ace speciale de margelit (5-6 lei pt 5 ace). scrie pe ele nr 11 sau 12.
din pacate margelele chinezesti sunt inegale si cu gauri diferite asa ca nu le vei putea folosi pe toate.
nylon de 0.12 mie personal mi se pare prea subtire, cand folosesc guta eu iau de 0.18 de la pescari. dar de cele mai multe ori folosesc ata. exista ata speciala pt margele de nisip dar este scumpa, iar la noi e doar in 2-3 magazine online.
AdrianaC
Scris: Sunday, April 18, 2010 7:07 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Coralina, ce-ar fi sa nu te mai prefaci...

Iti voi inchide contul pentru reclama mascata. Si asa te-am lasat destul...
alimami
Scris: Tuesday, April 27, 2010 7:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Si totusi,stie cineva de unde putem cumpara ceva sarme din argint ?Dar sarme argintate?pupici
carmenalina
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:20 PM
Nivel

cauta cu ajutorul unui motor de cautare sarma pentru magelit si-ai sa gasesti cateva site-uri....
alimami
Scris: Wednesday, April 28, 2010 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
carmenalina wrote:
cauta cu ajutorul unui motor de cautare sarma pentru magelit si-ai sa gasesti cateva site-uri....

Draga mea,pe mine ma interesa de unde isi cumpara fetele, ceva locuri serioase,ca nu am incredere asa in cei care vand pe net.Undeva unde au fost onorate comenzile, au venit la timp..si in plus am gasit doar sarma argintata peste tot in tzara, nu sarma DIN argint.
carmenalina
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:59 PM
Nivel

stii bine ca nu e voie sa dam nume de firme care comercializeaza aceste produse. eu am cautat pe internet si am si cumparat si in functie de perioada din an, daca e aglomerata sau ajunge materialul in 5-7 zile....
carla
Scris: Sunday, February 6, 2011 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ma gandesc sa ma apuc si eu de bijuterii.Deocamdata astept sa se amortizeze comanda de atze apoi incep sa comand margele si sarmedance
Ati descoperit de unde se pot comanda sau mergem pe aceeasi adresa?
oanamaria
Scris: Monday, February 7, 2011 11:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Carla eu iti recomand aceeasi adresa de unde ei ate,acolo vei gasi zeci de furnizori de accesorii pentru margelit.Intri pe ,,furnituri''si gata!
carla
Scris: Monday, February 7, 2011 1:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
oanamaria wrote:
Carla eu iti recomand aceeasi adresa de unde ei ate,acolo vei gasi zeci de furnizori de accesorii pentru margelit.Intri pe ,,furnituri''si gata!
pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.