Nivel: Membru
Inregistrat: 5/30/2013 Mesaje: 18
| dana_na wrote:Lory, succes si lucrurile sa se aranjeze asa cum iti doresti. Parerea mea e sa intrebi la ambasada daca iti trebuie aprobarea sotului ca sa scoti copilul din tara. Desi ai domiciliul in alta tara am impresia ca nu poti sa-l scoti fara aprobarea lui. Depinde de caz, dar si noi avem domiciliul in Anglia, si copilul are domiciliul in Anglia si tot mi-a trebuit aprobare de la sot cand a fost doar cu mine in tara vara trecuta. Desi le-am explicat ca-l aduc acasa cand ma intorc tot a trebuit sa-mi dea procura( si costa destul de mult mai ales cand nu face sens)... multumesc foarte frumos pt vorbele frumoase de incurajare,incerc sa fiu tare si lupt cat pot pt puiutul meu sa il pot lua sa aiba sansa la o viata buna,la o educatie pe care tatal nu io poate oferi,dar in acelasi timp ma simt epuizata ca si cum as lupta cu morile de vant,sunt cam speriata un pic de curtea de apel,suna cam infricosator,sper totusi si ma rog la bunul Dumenzeu ca ii va da o sansa copilului meu la un viitor mai bun.Cateodata nu ii inteleg pe acesti oameni,declara sus si tare ca isi iubeste copilul,dar clar nu il iubeste ,pt ca daca l-ar iubi i-ar da voie sa aiba un viitor mai bun,un viitor pe care el nu il piate oferi,ar face orice posibil pt copilul lui,dar unii tati nu merita acest privilegiu,de a fi tata,este constient ca langa el copilul nu se dezvolta cum ar trebui si nu ii piate oferi tot ceea ce un copil are nevoie pt a se dezvolta sanatos,si totusi incapatanarea si prostia este mare. Acum cateva zile mi- a trimis un mesaj pe messenger ,zicandu-mi ca eu nu coi lua copilul doar daca el e mort. Nu stiu daca ar trebui sa mai lupt sau nu. Dar stiu ca nu pot renunta ,copilul meu are nevoie de mine . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Lory se va face DREPTATE anul acesta,astrele sant favorabile,Jupiter,marele benefic este in Rac,semn de familie,Saturn,justitiarul in casa a 7 a casa parteneriatelor,casatoriilor,relatiilor...tot ce nu mai merge se destrama,dusmaniile se dizolva,Saturn face ordine....ai incredere in Dumnezeu,nu iti pierde credinta. |
|
| ingerash wrote:Lory se va face DREPTATE anul acesta,astrele sant favorabile,Jupiter,marele benefic este in Rac,semn de familie,Saturn,justitiarul in casa a 7 a casa parteneriatelor,casatoriilor,relatiilor...tot ce nu mai merge se destrama,dusmaniile se dizolva,Saturn face ordine....ai incredere in Dumnezeu,nu iti pierde credinta. si eu sunt rac
|
|
| Bun gasit fetele ,dupa o lungs perioada de timp. Am fost atat de ocupata in a petrece timp cu baiatul meu Incat am uitat sa mai revin la voi. Am reusit in Luna decembrie sa avem o sentinta definitive si irevocabila, custodie comuna domiciliul minorului se stabileste la mama. Tatal a dat semnatura pt scoaterea minorului din Tara. Persia alimentara nu ia platito Deloc la copil din decembrie si pana akm. Acum el astepta de la mine sa ii aduc copilul in vacanta asta de vara. Credeti ca mi se poate intampla ceva daca nu il duc? In sentinta judecatorul nu spine ca eu Trebuie sa il duc lui si nici nu are nu program de vizita. Biletele de avion sunt f scumpa in aceasta perioada si copilul nu vrea sa mai mearga la el.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Daca aveti custodie comuna, nu esti obligata sa respecti un anume program, iar domnul daca vrea sa-si vada copilul, sa vina singur, nu trebuie sa faci tu eforturi suplimentare financiare daca el nu are timp....Si ar fi trebuit sa-l dai in judecata pt neplata pensiei alimentare, ca e dreptul copilului la o educatie si o viata normala, si daca el traieste in afara tarii sa spui asta in instanta, ca inseamna ca are ceva bani, ca n-ar fi stat gratis atata amar de vreme... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fetelor, au trecut 8 ani frumosi de când am scris ultima data aici la acest topic... Cu mult tam-tam am divortat de sotul infidel (a fost un proces lung si dureros) dar salva Domnului ca totul s-a terminat cu bine! Dupa ce am divortat, am plecat o perioada in România sa fiu mai aproape de familie. Mi-a prins destul de bine,timpul petrecut in tara. Am facut niste cursuri, mi-am deschis o mica afacere ,fata a mers la cresa iar noi am fost înconjurate de multa iubire din partea tuturor 026: Acum, sunt împreuna cu un om minununat. Mi-am refacut viata tot aici in Suedia. El are doua fete care sunt de aceasi vârsta cu fetita mea. Dupa 2 ani de relatie,am decis sa ne mutam împreuna si acum suntem împreuna de 4 ani . Nu mai am de gând sa ma casatoresc, dar îmi doresc tare mult înca un copil.. când o vrea Dumnezeu M-am întristat foarte tare când am observat ca multe dintre voi nu mai sunteti active aici... probabil din cauza tehnologie prea avansate.. Facebook,Instagram,etc. Mie dor de voi toate si de discutiile avute aici. Pentru mine aici a fost a doua casa in perioada aceea si nu a exista zi in care sa intru pe forum. Mi-as dori din suflet ca acest forum sa revina la cel ce a fost cândva.. sa nu se piarda de tot.. Cu ex-îl am o relatie buna,datorita fetitei noastre. Noi nu mai locuim in Stockholm de ceva vreme,dar el o ia pe fata in vacante si o data pe luna. Pot spune ca dupa toata experienta asta urâta (divort,mama singura,etc.) acum ma pot declara fericita si împlinita. Singurul lucru de care îmi pare rau este ca din cauza a ceea ce mi-a facut ex-ul la nici o luna dupa ce am nascut-o pe fiica-mea ,nu am mai avut bucuria si timpul necesar sa ma bucur de fetita mea atunci... adica sa fiu o mama normala si sa traiesc fiecare clipa din plin alaturi de bebelus.. in loc sa ma bucur din plin de acele momente,eu umblam la avocati,institutii si toate nebuniile traite. Acesta este singurul meu regret si poate de aceea acum îmi doresc foarte mult un al doilea copil. Timpul a trecut prea repede,iar eu deabea îmi mai aduc aminte de momentele acelea de când fiica-mea era bebelus.. Astazi am o domnisoara in toata regula si când ma uit înapoi,nici nu îmi vine sa cred ce repede a trecut timpul... Totul s-a schimbat... Unde sunteti fetelor?
|
|
|