Infidelitatea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Monday, June 3, 2013 4:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Lory, o sa ai o perioada urata si grea cu baietelul in noua familie reintregita.Trebuie sa ai multa rabdare, nervi de otel si nu ceda , nu cumva sa iti strici casnicia ,va fi trecator ,e perioada de acomodare E bine sa treci cu baietelul tau pe la un psiholog regulat pana intelege ce se intampla de ce mama nu mai e doar mama lui ci si a altcuiva ,o perioada de 1-2 ani o sa aveti de infruntat iadul dar fiti uniti si increzatori ca e doar o etapa trecatoare .Daca crezi ca experienta cuiva te ajuta, sunt aici .angel
Lory2pac
Scris: Monday, June 3, 2013 8:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/30/2013
t-mihaela wrote:
Lory, o sa ai o perioada urata si grea cu baietelul in noua familie reintregita.Trebuie sa ai multa rabdare, nervi de otel si nu ceda , nu cumva sa iti strici casnicia ,va fi trecator ,e perioada de acomodare E bine sa treci cu baietelul tau pe la un psiholog regulat pana intelege ce se intampla de ce mama nu mai e doar mama lui ci si a altcuiva ,o perioada de 1-2 ani o sa aveti de infruntat iadul dar fiti uniti si increzatori ca e doar o etapa trecatoare .Daca crezi ca experienta cuiva te ajuta, sunt aici .angel
da Diana de acord cu tine,am noroc ca sotul meu este o persoana foarte calma si randatoare,mai degraba eu sunt cea repezita,noi am mai trecut prin asta cu copii lui,can m-au cunoscut pe mn,acum nu vreau sa imi fac planuri,vreau mai intai sa il vad aici langa mine,mi-e cam teama ca tatal o sa se opuna la aflarea sentintei si va refuza sa imi dea copilul,daca stii te rog spunemi dupa ce trece perioada de asteptare si el nu a depus apel,pe cine pot lua cu mine sa ma ajute sa pun in aplicare hotararea?
t-mihaela
Scris: Monday, June 3, 2013 5:24 PM
Nivel

Din pacate nu stiu ,cred ca avocata ta o sa te indrume. Eu am crescut copilul de mic a fost la mine singura problema am avut-o la iesirea din tara ca trebuia semnatura .
Mult succes cu intregiea familiei.
Lory2pac
Scris: Monday, June 3, 2013 7:02 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Din pacate nu stiu ,cred ca avocata ta o sa te indrume. Eu am crescut copilul de mic a fost la mine singura problema am avut-o la iesirea din tara ca trebuia semnatura .
Mult succes cu intregiea familiei.
. Ma gandesc ca nu o sa am probleme cu asta,instanta stia ca eu am domiciliul in anglia,automat stiau ca voi lua copilul in strainatate,acum sa vedem ca sigur el nu imi da semnatura.
t-mihaela
Scris: Monday, June 3, 2013 8:42 PM
Nivel

Nu cred ca o sa ai probleme daca copilul ti-a fost incredintat tie.angel Dar lui cu siguranta ii trebuie semnatura ta .
Daca are drept de vizite ai grija sa nu afle unde stai NuImiPasa
Lory2pac
Scris: Monday, June 3, 2013 9:31 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Nu cred ca o sa ai probleme daca copilul ti-a fost incredintat tie.angel Dar lui cu siguranta ii trebuie semnatura ta .
Daca are drept de vizite ai grija sa nu afle unde stai NuImiPasa
. Pai si cum il viziteaza daca nu afla unde stau...app are dreptul la 2 sapt in vacanta de vara sa stea cu baiatul...dar nu e vb de vizita e vb ca tre sa il duc pe baita in tara si sa il las cu el pt 2 sapt...
Lory2pac
Scris: Wednesday, June 12, 2013 11:10 AM
Nivel

Lory2pac wrote:
. Pai si cum il viziteaza daca nu afla unde stau...app are dreptul la 2 sapt in vacanta de vara sa stea cu baiatul...dar nu e vb de vizita e vb ca tre sa il duc pe baita in tara si sa il las cu el pt 2 sapt...
. Acum 2. Zile a venit sentinta,trebuie sa astept 15 zile incepand de pe 10 si peurma investim sentinta in caz ca el nu face apel
aurishta
Scris: Wednesday, June 12, 2013 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Bravo, sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia situatiei!
Lory2pac
Scris: Thursday, June 27, 2013 12:42 PM
Nivel

aurishta wrote:
Bravo, sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia situatiei!
am revenit......update....tatal a depus recurs...acum urmeaza curtea de apel din Bucuresti...dupa curtea de apel nu stiu daca mai este ceva ramas sa contraatac in caz de nevoie
aurishta
Scris: Thursday, June 27, 2013 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Chiar ma gandeam la situatia ta.....daca stai in strainatate, vei avea nevoie de acordul lui ca sa il scoti din tara....din cate stiu....
Lory2pac
Scris: Thursday, June 27, 2013 10:55 PM
Nivel

aurishta wrote:
Chiar ma gandeam la situatia ta.....daca stai in strainatate, vei avea nevoie de acordul lui ca sa il scoti din tara....din cate stiu....
am vorbit cu avocata despre asta si in cazul meu nu este nevoie,pt ca judecatorii stiu ca eu am domiciliul in anglia si automat daca mi-l incrediinteaza mie trebuie sa mearga cu mine in anglia,dar nu imi mai fac nici un plan,ca uite am ajuns la curtea de apel,eu nu am trecut prin asa ceva inainte si nu stiu la ce sa ma astept
dana_na
Scris: Friday, June 28, 2013 9:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Lory, succes si lucrurile sa se aranjeze asa cum iti doresti.
Parerea mea e sa intrebi la ambasada daca iti trebuie aprobarea sotului ca sa scoti copilul din tara. Desi ai domiciliul in alta tara am impresia ca nu poti sa-l scoti fara aprobarea lui.
Depinde de caz, dar si noi avem domiciliul in Anglia, si copilul are domiciliul in Anglia si tot mi-a trebuit aprobare de la sot cand a fost doar cu mine in tara vara trecuta. Desi le-am explicat ca-l aduc acasa cand ma intorc tot a trebuit sa-mi dea procura( si costa destul de mult mai ales cand nu face sens)...
Deyu.
Scris: Friday, June 28, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Lory, acum am citit toata povestea ta! Nu pot sa cred prin cate ai trecut!pale Dumnezeu sa te ajute si sa te calauzeasca corect in viata! Ai grija ce faci, sa fii puternica si increzatoare! Multa sanatate, si toate cele bune! pupici
ingerash
Scris: Saturday, June 29, 2013 12:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Lory oare poti sa iei avocat din uk?Incearca,cere un sfat.Succes DistanceKiss
Lory2pac
Scris: Tuesday, July 2, 2013 10:24 AM
Nivel

ingerash wrote:
Lory oare poti sa iei avocat din uk?Incearca,cere un sfat.Succes DistanceKiss
am intrebat si incercat nu pot pt ca procesul are loc in romania
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.