Infidelitatea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Thursday, May 30, 2013 8:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Tin minte ca am vorbit cu cineva care a trecut printr-o situatie similara si mi-a spus ca, in cele din urma, a facut un apel catre presedintele tarii pentru a-si rezolva situatia. Nu imi amintesc detaliile, o sa incerc sa o contactez.
t-mihaela
Scris: Thursday, May 30, 2013 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008

Posibil sa recastigi copull daca tatal e decazut din drepturi parintesti .
Lory2pac
Scris: Friday, May 31, 2013 12:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/30/2013
LilianaD wrote:
Hmmmm...e ceva putred la mijloc....NuStiu Tu ce faci, te poti prezenta la procese? Poate avocata ta nu e suficient de.....convingatoare.
E greu, dar nu te da batuta.angel
ma prezint la procese,nu toate infatisarile,mi-e greu cu bebelus,dar da m-am prezentat
Lory2pac
Scris: Friday, May 31, 2013 12:22 AM
Nivel

kali wrote:
In orice situatie se are in vedere interesul superior al minorului; pe de o parte inteleg cum a gandit judecatorul si - nu uita, totusi - ca totul se bazeaza pe o ancheta sociala, pe niste rapoarte intocmite de asistentii sociali si pe niste declaratii ale martorilor. El incearca sa judece din ambele puncte de vedere.
Unul este comportamentul tatalui asupra sotiei si altul asupra copilului. Tot asa cum o sanatate precara nu te descalifica din " meseria " de parinte.
Nu spun , legea din Ro e prost facuta si de multe ori sentintele sunt absurde... si tu ai gresit ( desi nu cred ca ti se poate reprosa asta tinand cont de cosmarul prin care ai trecut... in fine... ).

Tu trebuie sa mergi in vizita insotita de politie. Din punct de vedere al relatiei cu tine e adevarat ca s-a produs o ruptura - de aceea spuneam ca inteleg decizia judecatorului.
Dincolo de violenta, tu l-ai abandonat... nu ai fost prezenta in viata lui... nu esti statornica si probabil ca asta vrea sa vada judecatorul: implicare. Ia-l si pe sotul tau in vizita... nu-ti gasi justificari pentru ca nu l-ai vazut. Legile s-au mai schimbat fata de acum 3 ani; de cand cu femeia aia impuscata de sotul ei si politistii sunt mult mai receptivi la plangerile facute de femeile abuzate...

In fine... mai bine te sfatuiesti cu avocatul pentru ca e greu de inteles toate datele problemei - sunt si multe detalii, cum ar fi ca eu nu inteleg cu te-a putut obliga sa renunti in scris la copil -, insa eu as incerca sa merg si pe cai mai putin ortodoxe. Cu siguranta, daca traieste in saracie, i-ar surade o suma de bani ca sa cedeze...
. Acum trei ani cand eu am incercat sa imi vad copilul de nenumarate ori nimeni nu ma insotea,pt ca politistii imi reprosau ca nu pot face nimik daca el refuza si eu nu am o hotarare judecatoreasca,cu copilul toata aceasta perioada am vbt la tel ,pana akm un an jumatate cand el a decis sa schimbe cartela si sa nu imi mai dea numarul de telefon,i- am trimis pachete lunar de aici,are poze cu mine si surioara lui,este foarte incantat sa isi cunoasca sora, de cand el mi-a interzis sa mai vbsc cu copilul la tel,am apelat la un vecin de al lui,si de fiecare data cand sun el se duce si imi aduce copilul la telefon,deci legatura cu copilul nu am incetat-o definitv.
Lory2pac
Scris: Friday, May 31, 2013 9:45 AM
Nivel

Lory2pac wrote:
. Acum trei ani cand eu am incercat sa imi vad copilul de nenumarate ori nimeni nu ma insotea,pt ca politistii imi reprosau ca nu pot face nimik daca el refuza si eu nu am o hotarare judecatoreasca,cu copilul toata aceasta perioada am vbt la tel ,pana akm un an jumatate cand el a decis sa schimbe cartela si sa nu imi mai dea numarul de telefon,i- am trimis pachete lunar de aici,are poze cu mine si surioara lui,este foarte incantat sa isi cunoasca sora, de cand el mi-a interzis sa mai vbsc cu copilul la tel,am apelat la un vecin de al lui,si de fiecare data cand sun el se duce si imi aduce copilul la telefon,deci legatura cu copilul nu am incetat-o definitv.
. Fetelor am castigattttttttt apelul..........mi- ajutat dumnezeu sa imi iau copilul langa mn
roxinthya
Scris: Friday, May 31, 2013 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Felicitari!
Adica acum sti la tribunal?
bereea
Scris: Friday, May 31, 2013 9:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Lory2pac wrote:
. Fetelor am castigattttttttt apelul..........mi- ajutat dumnezeu sa imi iau copilul langa mn

Felicitari!
aurishta
Scris: Friday, May 31, 2013 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Lory2pac wrote:
Bravo, ma bucur mult, sa vedem cat de usor va fi sa pui in practica sentinta!
CasandraE
Scris: Friday, May 31, 2013 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Lory2pac wrote:
Fetelor am castigattttttttt apelul..........mi- ajutat dumnezeu sa imi iau copilul langa mn

Bravo, ma bucur mult pentru tine! Bravoo
Lory2pac
Scris: Friday, May 31, 2013 2:20 PM
Nivel

aurishta wrote:
Bravo, ma bucur mult, sa vedem cat de usor va fi sa pui in practica sentinta!
cam asta era urmatoarea mea intrebare,daca cineva a mai castigat custodia copiilor,cam cat a durat pana ati luat copilul?
Lory2pac
Scris: Friday, May 31, 2013 2:21 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Felicitari!
Adica acum sti la tribunal?
nu sunt m-a sunat avocata astazi si mi- a sapus rezultatul
LilianaD
Scris: Friday, May 31, 2013 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Felicitari , ma bucur ca ai reusit.thumleft
Acum cat de repede vei reusi sa pui in practica sentinta nu stiu, probabil ca tot avocata te va sfatui cum sa procedezi mai departe. Oricum trebuie sa astepti sa primesti sentinta, cred ca dureaza cel mult 30 zile, in cazul in care nu se va face recurs.
Luisa
Scris: Friday, May 31, 2013 6:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/28/2012
Lory2pac wrote:

Felicitari !Mult succes de acum incolo,o sa ai nevoie de multa rabdare,pana iti vezi copilul in bratele tale !Bravoo
TatyKS
Scris: Friday, May 31, 2013 8:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Felicitari . Ma bucur mult atat pentru tine cat si pentru copilasul tauAngel ! Sa fiti fericiti , sa-l iubesti si sa recuperati timpul cat ati stat despartiti.DistanceKiss .
Lory2pac
Scris: Sunday, June 2, 2013 10:49 PM
Nivel

taty wrote:
Felicitari . Ma bucur mult atat pentru tine cat si pentru copilasul tauAngel ! Sa fiti fericiti , sa-l iubesti si sa recuperati timpul cat ati stat despartiti.DistanceKiss .
. Asa o sa facem...multumesc tuturor pt urari...avocat a zs ca dureaza 2 sapt redactarea si inca 2 asteptam sa vedm daca face el apel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.