Nivel: SMARALD
Intrat: 5/12/2006 Postari: 12982 Locatia: Hunedoara
| danamaria wrote: dya draga chiar merit sa-mi spui "ti-am zis eu", numai eu stiu ce scenarii ingrozitoare se perindau prin capul meu. barem cind mi-a spus doctorita si de "staza gradul I-II" v-am spus am inlemnit.am fost in dubii cam pina ieri cind am mai discutat cu citeva persoane calificate si mi-au spus ca asa arata rinichiul cind vezica este plina. probabil asa este. .......
|
|

Nivel: Avansat
Intrat: 10/4/2007 Postari: 3495 Locatia: Braila
| apropos, mi-a iesit primul rezultat la urocultura care i-am facut-o dupa eco, e steril si la exudat faringian a iesit negativ. astept cu mare nerabdare si a doua urocultura, maine voi afla. parca parca as zice ca e tot sterila. oricum am sa va spun. va pupic |
|

| a iesit si a doua urocultura a andreei. e STERILAAAAAA! |
|

Intrat: 2/21/2008 Postari: 3402 Locatia: turda
| Ma bucur enorm pt voi.
|
|

| iti dai seama cum ne bucuram noi. dar stau si ma intreb :e posibil sa se faca astfel de greseli, pentru ca singura concluzie care am tras-o e ca a fost o greseala undeva la laborator. ce sa le fac? sa-i dau in judecata? sa-i cotonogesc? ce ar merita oare pentru cosmarul prin care am trecut? multumim, mamica23 si pupici de la noi |
|

Intrat: 2/21/2008 Postari: 3402 Locatia: turda
| Sincer ar merita!!!Din pacate aproape peste tot e la fel.Eu pt orice analize ma duc la laboratoarele particulare,te costa destul de mult,dar am mai mare incredere in ele decat in laboratoarele de la spital. Ma bucur ca pana la urma totul sa rezolvat,si micuta este bine. |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 1/17/2008 Postari: 27681 Locatia: u.k.
| danamaria ma bucur pentru tine...uuuuurrrraaaaa!!!!!!!bine ca analiza a iesit bine Va pup |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| danamaria,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate aceste sperieturi si ma bucur enorm de mult ca rezultatele sunt bune si totul e ok |
|

| inger7, intotdeauna alaturi de noi, iti multumim. fluturash esti tare dulcica, asa e, am tras niste sperieturi de nedescris.iti multumim pentru gindurile tale bune si iti trimitem multi |
|
 Nivel: SAFIR
Intrat: 3/27/2006 Postari: 18834
|
|
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| ce bineeee! |
|

Nivel: Senior
Intrat: 2/18/2006 Postari: 7688
| Ne bucuram ca au iesit rezultatele bune |
|

| alina, mariuta sousourel multumim si va trimitem nenumarati etc |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| ziceam la jurmal ca duminica am fost la spital cu karina pentru ca se plangea ca o doare acolo jos la pasarica si urina avea un miros tare.i-au facut analizele la urgenta si ne-au spus ca in sange nu se vede nimic,dar in urina se vede o infectie mica.ne-au dat antibiotic.i-a luat o mostra si pentru urocultura si astazi am fost dupa rezultate.au iesit pozitiv.m-am speriat un pic,dar sper sa nu fie nimic de rau.ne-au trimis sa repetam urocultura dupa ce terminam cu tratamentul,dupa care sa facem o ecografie la rinichi acum inca sunt un pic trista din cauza asta dar sper din toata inima sa treaca repede si cu bine |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Sanatate multa karina. |
|
|