Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ligia ceea ce s-a intamplat a fost ca dupa 3 zile Stefan nu a mai avut nimic ,iar eu l-am folosit fara ser la recomandarea medicului pediatru nu dupa capul meu. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ligia27 wrote: a incercat cineva cu FLIXOTIDE.
Da... noi... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| oana am incercat si noi aseara si in plus i-am mai pus si sare mare incalzita pe piept. acum dimineata deja se aude cum vibreaza.ca pana acum eu nu auzeam nimic. dar tu de cate ori ii faci aerosoli cu acc pe zi? |
|

| De 2 ori -dimineata o fiola si seara alta fiola . |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| multumesc.
|
|

| Iar facem 3 zile de aerosoli cu ACC si dexametazona pentru laringita . ACC-ul o fiola nediluata dimineata si una seara timp de 3zile . Dexametazona 1ml +2ml Ser Fizilologic -1 tura dimin.si una seara timp de 3 zile . |
|

| Din pacate starea lui Stefi s-a agravat ,asera a tusit continuu 2 ore -Doamne nu stiam ce sa-i mai fac,azi de la 9 pana acum tuseste in mod constant si la indicatiile dr.ii dau si antibiotic Augumentin S . I-as da orice numai sa nu-l mai vad cum se chinuie puiul mic ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Off Oana,multa sanatate lui Stefi .E asa greu cand ai puiutul bolnavior. |
|

| Mirela asa este !Iti multumesc ! Acum face nani de dupa-masa si doarme foarte linistit nu a tusit niciodata -imi era teama ca nu se va putea odihni din cauza tusei sacaitoare . Uite asa crestem mari si puternici ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Uite asa crestem mari si puternici !
Of... asa-i, insa daca s-ar putea cu mai putine boli, tare bine ar fi! Eu m-am saturat de ele ca de mere paduretze! Sanatate multa! Las' ca vine acusi primavara... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,sanatate lui Stefanel tusea seaca ma ingrozeste si pe mine,am dureri in stomac cand ii aud pe ai mei cum se chinuie pentru asa ceva le dau siropel-codeina pentru copii,cam in 2 zile isi face efectul si sunt ok.ma refer aici la Mihaita si Lara,Alexandrei ii pun supozitor de plante...pentru tuse productiva nu folosesc si nici pediatra nu le prescrie nimic,zice sa am rabdare ca o sa treaca si asa a fost de fiecare data. |
|

| Va multumesc ! Stefi asera a tusit pana a vomat 1si 30 s-a chinuit si eu cu nervii tandari nu mai suportam sa-l vad asa ,apoi s-a linistit si a dormit ca un prunc toata noaptea . Am terminat aerosolii ,dar mai avem 5 zile de antibiotic si apoi gata ! Tusea lui e productiva ,se chinuie sa rupa .Azi de ex.pana acum a tusit de vreo cateva ori fata de ieri cand a tusit 3 ore continuu de ma adusese la disperare. Sanatate tuturor micutilor ! |
|

| Azi mergem la medic sa -l vada pe pitic ,mai tuseste de 2-3 ori pe zi si maine e ultima zi de antibiotic ca-l luam 7zile . Si sa ne dea aviz de reintrare in colectivitate ca a lipsit o saptamana de la gradi si de maine vreau sa-l duc ca s-a plictisit acasa si are nevoie de copii si diversitate si eu de liniste . |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| multa sanatate Stefanel, si eu o am pe Sara racita ,tuse , aseara a facut si ferba dar mai nou i se lipesc ochisorii cand doarme si ii are un pic rosii. daca nu -i trece maine mergem la edic, imi pare rau ca u a ajuns azi la cresa , era carnavalul. Iarna asta m-am saturat de cate ori s-a imbolnavit. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sanatate bolnaviorilor, Stefan si Sara Si la noi ieri a fost prima zi de gradi dupa 2 saptamani jumate de stat acasa...otita iar, diaree de la antibiotic, apoi in ultima saptamana tuse si intr-o seara a si vomat...asta este, speram la anul sa fie mai bine...acum ii dau fier, insa am incetat sa-i mai dau siropele pt imunitate, nu le-am prea vazut efectul la noi, sincer. |
|
|