Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| In seara asta vad ca Daria nu mai tuseste.Nu imi vine sa cred.In sfarsit ridichia isi face efectul. Oana am fost la faramcie si mi au zis ca Fliumicilul are aceasi substanta ca si ACC ul.Si dand un search pe net...cam asa e. Koko,sanatate puiutei .Poti incerca si tu ridichia neagra cu miere de albine.E o minune .Si ACC cred ca si asta a jucat un rol cat de cat.. Maine va zic ce a iesit la analize... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Voi incerca ridiche. Stiam de ea dar trebuia sa mi repeti Sper sa fie bune analizele |
|

| HMMM,dupa o saptamana si o zi,analizele nu erau printate .Doamne fereste ma de astfel de sistem!In concluzie in baza lor de date se vedeau ca erau terminate si a iesit o candida.Abia maine merg sa le scot si sa vad la ce a iesit ca cedeaza candida asta.De la antibiotic stiam eu ca se formeaza.Dar Daria nu a mai luat de la inceputul lui octombrie .Sunt cam in ceata |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetele ridichea cu miere de la ce varsta poate fi folosita? |
|

| E ceva naturist.Cred ca poti sa i dai Alexandrei .Eu am inceput sa i dau Dariei inca de pe la 2 anisori |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| alexandrabogdan wrote:fetele ridichea cu miere de la ce varsta poate fi folosita?
Eu cred ca-i poti da Sarei fara probleme , iti zic din experienta a mea nu a patit nimic iar diferenta dintre ele vad ca este cam de 2 luni. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| multumesc fetele |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor! Sunt noua pe aici! De mult timp va citesc mesajele voastre postate...si in sfarsit mi-am facut curajul sa particip si eu :). In legatura cu fetita mea .... are o tuse inecacioasa, tuseste rar(de 2-3 ori/zi) , dar urat Am fost la pediatru ....ne-a prescris...AERIUS, EURESPAL ,COLARGOL picaturi si un antibiotic...mai avem o zi de tratament si momentan dupa cum vad ,nici un rezultat.. As vrea sa imi dati sfaturi...este necesar un aerosol , un anumit ceai ? Multumesc mult..si bine v-am gasit ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Stefan tusea ca nu putea expectora -imi statea pe creier asta si i-am facut aerosoli cu ACC-pui toata fiola in nebulizator si sta pana se termina toata (pana nu mai ies aburi)cam 10-15min ,o fiola dimineata si una seara timp de 3 zile . Lui Stefan i-a luat cu mana dupa a treia zi nu a mai avut nici urma de tuse si nici mucisori de nu mi-a venit sa cred! Multa sanatatea ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc mult! |
|

| Cu placere ! 6fiole de ACC costa cam 8lei ,aparatul il gaseti incepand de la 250lei ,dar se merita investitia eu sunt foarte multumita . Cred ca i-am dat la Eurespal de m-am saturat eu si niciodata nu am vazut vreo ameliorare . Pentru tuse ca siropel mai e bun Stodal asa ca sa-i mai linisteasca pe moment accesele de tuse . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:Stefan tusea ca nu putea expectora -imi statea pe creier asta si i-am facut aerosoli cu ACC-pui toata fiola in nebulizator si sta pana se termina toata (pana nu mai ies aburi)cam 10-15min ,o fiola dimineata si una seara timp de 3 zile . Lui Stefan i-a luat cu mana dupa a treia zi nu a mai avut nici urma de tuse si nici mucisori de nu mi-a venit sa cred! Multa sanatatea ! Oana tu nu amesteci ACC cu ser fiziologic, ci doar ACC curat?
|
|

| ACC fara ser asa mi-a zis doctorita . Are un miros cam urat ,dar asta este face bine . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:ACC fara ser asa mi-a zis doctorita . Are un miros cam urat ,dar asta este face bine . te0am intrebat pt ca eu puneam 1ml Acc si 4 ml ser, mi s-a parut mie ca este cam slab...mercy |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| DRAGA OANA nu se intampla nimic daca il pui fara ser . nu e prea concentrat. si eu fac aerosoli dar si cu ser fiziologic. a incercat cineva cu FLIXOTIDE. |
|
|