Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Dragi mamici am revenit cu o alta problema care imi alunga linistea..again. Acum doua saptamani am aflat ca am niste spori de candida pentru care doctorul mi-a recomandat tratament 3 zile cu ovule Canesten. Am facut tratamentul in urma caruia am simtit o mancarime exterioara(inainte de asta nu am prezentat niciun simptom). Pe langa asta, astazi, pe lenjeria intima am observat o schimbare a secretiei vaginale, de culoare galbena..verzuie deschis ceva de genul asta. Normal ca am apelat la prietenul Google care m-a tampit cu totul si am gasit ca aceasta culoare a secretiei apare cand este prezenta o infectie micotica(generata de candida). Tin sa precizez ca am 19 saptamani de sarcina si abia luni sau martea viitoare merg la control. Intrebarea mea e si va rog sfatuiti-ma..sa mai fac inca 3 zile de tratament? Sa merg chiar maine la doctor? Sau sa mai astept pana saptamana viitoare? Credeti ca e ceva grav? Nici nu stiu ce sa fac..sunt panicata si nu vreau ca bebe sa fie afectat. Astept un raspuns..va multumesc! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea0196 wrote:Dragi mamici am revenit cu o alta problema care imi alunga linistea..again. Acum doua saptamani am aflat ca am niste spori de candida pentru care doctorul mi-a recomandat tratament 3 zile cu ovule Canesten. Am facut tratamentul in urma caruia am simtit o mancarime exterioara(inainte de asta nu am prezentat niciun simptom). Pe langa asta, astazi, pe lenjeria intima am observat o schimbare a secretiei vaginale, de culoare galbena..verzuie deschis ceva de genul asta. Normal ca am apelat la prietenul Google care m-a tampit cu totul si am gasit ca aceasta culoare a secretiei apare cand este prezenta o infectie micotica(generata de candida). Tin sa precizez ca am 19 saptamani de sarcina si abia luni sau martea viitoare merg la control. Intrebarea mea e si va rog sfatuiti-ma..sa mai fac inca 3 zile de tratament? Sa merg chiar maine la doctor? Sau sa mai astept pana saptamana viitoare? Credeti ca e ceva grav? Nici nu stiu ce sa fac..sunt panicata si nu vreau ca bebe sa fie afectat. Astept un raspuns..va multumesc!
Mergi maine la prima ora la un cabinet unde se recolteaza probe de secretii (eu cand am avut probleme am fost la spital, unde au si laborator. Recoltarea a fost gratuita si analiza probei am platit-o). Rezultatele le primesti in 2-3 zile. Dupa ce ti se ia proba de secretie fa spalaturi locale sau bai calde de sezut cu Tantum Rosa (gasesti la farmacie pliculete), dar atentie mare, in niciun caz spalaturi interne!!! si asteapta rezultatele cu care vei merge la consultul de luni sau marti. Stai linistita ca bebe nu va fi afectat. |