Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Puteti sa-mi spuneti mai multe de Klebsiella? Baietelul meu, Matei, care are 1 luna si 1/2, a facut acum o saptamana diaree si medicul pediatru mi-a dat sa-i fac coprocultura si am constatat ca are Klebsiella. Am cautat pe internet mai multe informatii dar sincer nu am gasit cine stie ce. V-ati confruntat careva cu aceasta problema? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| Repeta-i analiza, fa-ti si tu una ca din proprie experienta stiu ca e un bacil foarte uracios. Se obisnuuieste usor cu orice antibiotic si va trebui sa ii dai din ce in ce mai puternice.. cu toate ca e prea mic ca sa-ti faca asa ceva.
Nu stiu cum m-am pricopsit eu cu asa ceva, dar cert e ca ultimele 3-4 luni de sarcina atat din cauza unei hidronefroze de grad 2-3 la ambii rinichi cat si din cauza Klebsielei am stat numai in spitale (Bc, Is) si foarte foarte greu am scapat. Impropriu spus, analizele trebuie repetate la 3 luni caci se reinstaleaza usor.
Inca o data, repeta-i analiza, poate daca ai si tu e posibil sa-i fi transmis si lui, ai mei au facut antibiotic inca din maternitate, nu stiu daca au avut sau nu, dar cert e ca acum sunt bine.
Multa sanatate |
|

| Matei a luat in maternitate, toata lumea mi-a zis acelasi lucru. I-am facut tratament homeopat, i-am repetat analiza si vad ca totul e OK. Oricum, voi mai repeta analiza peste o luna. Multumesc de raspuns! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes si sa auzim vesti bune! |
|

| Multumesc, Miri! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna ziua NINETEM! am o fetita de 7 luni si de cca.2 luni ne chinuim cu antibiotice sa scapam de Klebsiella... Imi puteti spune, va rog mult , ce tratament homeopat ati folosit la bebelusul dvs??? |
|
Inregistrat: 1/12/2014 Mesaje: 1
| La 3 luni bebe facea scaun cu sange,am facut coprocultura si coprocitograma de 3 ori si a avut acelasi rezultat-klebsiella pneumonia.am fost la 2 pediatrii la noi in oras(rm valcea) si ne-au zis ca ei nu cred ca e klebsiella,ca e o entericolita,amandoi ziceau ca ei nu stiu ce sa zica,eu le tot ziceam ca am repetat analizele la laboratoare diferite.in fine,erau depasiti dd situatie si nu recunosteau,erau la un pas sa ma intrebe ce e klebsiella. Niste prieteni ne-au recomandat un dr pediatru kamal la mondoclinic.ne-a recomantat cefort conform antibiogramei injectabil.ne-am internat la boli infectioase in valcea,i-am facut tratamentul in vena 5 zile.am repatat analizele si nu ne-a mai iesit nimic. Dupa 2 sapt le-am repetat iar sa fim siguri,bebe avea ecoli. Am sunat pediatru la buc si ne-a recomandat gentamicina. Ne-am hotarat ca este un antibiotic prea puternic pt bebe de doar 3 luni avand in vedere istoricul lui medical (la o zi dupa ce am nascut la o maternitate privata din sibiu i-au administrat antibiotic pt ca au zis ca avea o infectie neidentificata - probabil de aici a luat si klebsiella,cei de la maternitate au zis ca e exlus asa ceva pt ca maternitatea e noua,cand ne-am externat au trecut in fisa infectie materno fetala tratata.incredibil avand in vedere ca mie imi mai facusera un set de analize dupa nastere si nu iesise nici o infectie). Am decis sa mergem pe tratament homeopat pt ecoli. Am mers la dr ciobanu de la sanmed valcea si apoi la dr chelcea din sibiu. Nu as putea sa spun care din doctorite ne-a ajutat exact pt ca i-am dat combinat tratamentul homeopat,important e ca am scapat. I-am dat bio sun,baby jarro dolphius de la cea de la valcea si o combinatie de 5-6 feluri de pastilute homeopate la sibiu. Ideea este ca ambele doctorite ne-au certat ca am bombardat copilul cu antibiotic pt ca si klebsiella se poate tratata cu pastile homeopate. Stiu ca exista o farmacie homeofarma parcs in bucuresti care granule homeopate pt klebsiella. In concluzia,cautati tratament homeopat intai si apoi dati antibiotic |
|
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 1
| Buna seara ioana.ang. Sunt mama unei fetite de 9 luni cu acelasi diagnostic: Klebsiella pneumoniae localizata intestinal. Ne chinuim de 6 luni cu tratament antibiotic fara rezultat. Inteleg ca la Dvs rezolvarea a fost homeopatia. Va rog mult contactati-ma, doresc sa aplic si eu acelasi tratament fetitei si as dori sa aflu mai multe despre experienta dvs. Adresa mea de email mihaela_tcaciu@yahoo.com Multumesc din suflet!!!
|
|
Inregistrat: 10/21/2016 Mesaje: 1
| Buna seara,
Am vazut ca ati mai postat despre infectia cu klebsiella si din ultimele postari ati reusit sa tratati copii. Am si eu nevoie de cateva informatii? Imi puteti lasa un email de contact ? Multumesc laurnav@gmail.com |
|
Inregistrat: 10/26/2016 Mesaje: 1
| Buna ziua. Fetita noastra in vardta de 7 luni tocmai a fost diagnosticata cu infectie urinara cu klebsiella. Se pare ca tot din maternitate a luat-o. Cat a fost alaptata exclusiv a fost tinuta sub control, dar odata cu diversificarea, a inceput sa isi faca de cap. Imi puteti spune ce tratament homeopat ati administrat bebelusilor impotriva acestei infectii? Multumesc |
|

Inregistrat: 3/22/2017 Mesaje: 1
| Buna dimineata.bebelusa mea de 3 luni jumate a fost diagnosticata cu infectie urinara cu klebsiella.sunt speriata de ce am gasit pe net.urmeaza sa mergem la medicul pediatru dar spuneti-mi si mie va rog ce tratament homeopat ati administrat dumneavoastra bebeilor?.multumesc mult |
|
Inregistrat: 1/14/2019 Mesaje: 1
| Buna ziua Mihaela_tcaciu. Sunt mama unui baietel de 4 luni si de o luna jumate si noi ne confruntam cu Klebsiella localizata intestinal. Am facut prima data tratament o saptamana cu furazolidon, nu a trecut, apoi o saptamana cu sumetrolim dar tot nu e ok scaunul. Imi spui te rog daca pe voi v-a ajutat tratamentul homeopat? Si m-ar interesa si pe mine numele si un telefon de la acei medici. Multumesc tare mult. Astept un raspuns. Daca puteti sa ma contactati in privat pe e-mail. Szaboandrea75@yahoo.com |
|
|