Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ia legatura cu cabinetul Naturalia, Bucuresti. O prietena de a mea a avut asa ceva si a scapat cu tratament naturist de la ei. Si linisteste-te, nu te invinovati, ca nu avem nici un control asupra infestari cu anumiti virusi sau bacterii. Doammne-Doamne ti-a dat copilul, El ii vapurta si de grija. |

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Irina, nu stiu mare lucru despre infectia cu Klebsiella. Am cautat pe internet dar nu m-am lamurit foarte mult. Ideea e ca TREBUIE sa bei cat mai multe lichide (de preferat apa). Cat despre tratament, urmeaza sfatul medicului tau. Sigur iti va da ceva cand va considera ca e destul de sigur pentru bb. Mai cauta informatii despre tratamentele naturiste, poate gasesti ceva compatibil cu sarcina. Asa cum ti-am spus si eu m-am confruntat cu infectii urinare in aceasta sarcina, cand analizau urina cu betisorul acela special gaseau infectie, dar de cate ori au trimis-o la laborator analizele au iesit bune.Ciudat si totusi simptome de infectie urinara am avut.Mi-au dat tratament, desi nu stiau exact daca e vb de E coli sau altceva. Eu n-am putut lua alt antibiotic decat Amoxicilina caci la celelalte am facut reactie adversa (mi s-a mai prescris Cefalexin si Eritromicina). Din cate am inteles cefalosporinele sunt sigure in sarcina si daca iti iese pe antibiograma s-ar putea ca dr tau sa-ti recomande. Oricum, hidrateaza-te la maxim deocamdata ca sa tii tractul urinar cat mai curat si sterge-te corect dupa ce faci pipi. Multa sanatate si incearca sa gandesti cat mai pozitiv, desi este destul de greu la inceputul sarcinii si mai ales in prima sarcina.Nici daca te stersezi in zadar nu faci bine bebelusului!Sunt sigura ca totul va fi bine! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Irina,nici eu nu stiu prea multe despre aceasta bacterie,vreau totusi sa-ti dau un sfat pentru ca imi inchipui cum te simti...incearca sa nu te mai necajesti atat,i-a tratamentul prescris de dr,fa analize repetate daca asta e necesar,Doamne-Doamne o sa aiba grija si de bebelusul tau ,ai putina incredere,da? antibiotic am luat si eu la inceputul sarcinii,am avut asa o sinuzita de nu vedeam bine de dureri,parca amoxacilina mi-a prescris medicul de familie si uite ca Alexandra e ok,sanatoasa. iar raceala incearca sa o pacalesti cu Paracetamol,ceai cu miere si lamaie si oscillococcinum. sanatate multa tie si lui bebe |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Poti sa contactezi telefonic, vezi site-ul de pe net, si iti pot trimite si prin posta. |