Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ma bucur din tot sufletul,Anca! :801:
Numai bine va doresc si sa aveti parte numai de rezultate negative!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma bucur foarte tare ca rezultatul este negativ. Sa dea Domnul sa nu mai ii iasa niciodata. Rezultatul la exudatul meu este negativ, nu am nimic. Osa mai incerc sa merg si la alti doctori sa mai aflu si alte pareri dar pana una alta nu pot sa ii fac nimic. Nu ii mai dau nici un antibiotic de pomana doar sa ii distrug stomacul si ficatul. Aluat numai o pastila si un sfert de nofloxacina bine ca nu i am dat mai multe.Doctora la care am fost ma trimis pe mine la psihiatru sa ma calmez si linistesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| valen_tina2005 wrote:Ma bucur foarte tare ca rezultatul este negativ. Sa dea Domnul sa nu mai ii iasa niciodata. Rezultatul la exudatul meu este negativ, nu am nimic. Osa mai incerc sa merg si la alti doctori sa mai aflu si alte pareri dar pana una alta nu pot sa ii fac nimic. Nu ii mai dau nici un antibiotic de pomana doar sa ii distrug stomacul si ficatul. Aluat numai o pastila si un sfert de nofloxacina bine ca nu i am dat mai multe.Doctora la care am fost ma trimis pe mine la psihiatru sa ma calmez si linistesc
uite de ce eu iti recomand sa ii repeti exudatul pana ii iese negativ: TU NU AI NIMIC!:209: asta a fost si la noi prima chestie suspecta! eu si sotul am facut fiecare cate un exudat si ambele au fost negative. nici macar un amarat de streptococ nu a iesit la nici unul! ei, gandeste-te tu asa: daca tu, ca mama care stai nas in nas cu copilul zi de zi, poate mai gusti si din mancarea lui, te pupa pe fata etc. desi intrunesti toate "conditiile" pentru a te contamina - si totusi nu ai nimic, atunci ceva este suspect.
unde ai facut tu analizele? la laboratoare private din Constanta? sa stii ca mie primele doua analize, cele pozitive, mi le-au facut la doua laboratoare private din brasov si conteaza unde le faci. urmatoarele doua, cele negative, le-am facut la doua spitale de stat, unul in Brasov si unul in Sf. Gheorghe, un orasel de langa BV si diferenta este enorma.
astia de la stat n-or avea ei nici conditii, nici materiale, nici salarii motivante dar...nu se joaca, ca altii , cu mintea, cu sanatatea si, in definitiv, cu vietile oamenilor!
si eu zic sa lasi copilasul in pace, sa il monitorizezi mai atent, sa il feresti de frig, persoane bolnave, copii (sunt recunoscuti ca fiind purtatorii predilecti de felul de virusi si bacterii), sa ii dai multe fructe si legume, in special din cele care contin vit C (portocale, lamai, kiwi, mere etc.) si sa ii repeti periodic exudatul. toate astea pt linistea ta.
aaa inca o chestie: nu e cazul sa te duci la psihiatru! nu stiu de ce dr aia a fost atat de dura cu tine. eu am avut noroc de medici f atenti si rabdatori (ma stiu de dusa cu pluta ) , care mi-au explicat pe indelete totul si m-au ajutat sa trec peste acele momente de panica. in cele din urma, eu zic ca e normal sa te sperii, doar e copilasul tau la mijloc.
noi va dorim multa sanatate si sa va iasa analiza negativa. te rog eu, incearca sa o repeti, eventual si la un spital de stat si fa-o pana iti va iesi negativa. mult succes si asteptam sa revii sa ne spui ce ati mai facut!
Kiki, Laura |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom wrote:... iti recomand sa ii repeti exudatul pana ii iese negativ: TU NU AI NIMIC!:209: asta a fost si la noi prima chestie suspecta! eu si sotul am facut fiecare cate un exudat si ambele au fost negative. nici macar un amarat de streptococ nu a iesit la nici unul!  ei, gandeste-te tu asa: daca tu, ca mama care stai nas in nas cu copilul zi de zi, poate mai gusti si din mancarea lui, te pupa pe fata etc. desi intrunesti toate "conditiile" pentru a te contamina - si totusi nu ai nimic, atunci ceva este suspect. ...
Acum te recunosc! Asa da atitudine, uraganule! |
|

|
multumesc! normal ca mi-am schimbat atitudinea, nu? cred si eu ca daca afli vesti bune nu te mai agiti!
by the way...am o vaga senzatie ca, in curand, lumea nu va mai sti numele meu real! o sa imi ziceti toate "Uraganul"! |
|

|
Pai da, ti-ai schimbat-o la prima veste buna. Eu sper asa sa fii mereu. Problemele vin si se duc, important e sa le tii piept sa nu te doboare...mda, m-am gasit sa dau lectii |
|

| Kiki wrote:Pai da, ti-ai schimbat-o la prima veste buna. Eu sper asa sa fii mereu. Problemele vin si se duc, important e sa le tii piept sa nu te doboare...mda, m-am gasit sa dau lectii
|
|
| Anca Mersi mult pentru incurajare. Cele trei analize care le-am facut pana acum au fost la laboratoare particulare. am vb cu diferite persoane care lucreaza in sistemul medical si mi-au spus ca cele mai bune rezultate sunt cele facute in spital. Mai il las cateva zile si o sa-i repet analiza exudatul si ii fac si urina. Sanatate maxima |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Anca, Pepsi ....
Ce ma bucur... bravo..... stiam eu ca va fi un happy end pe aici....
Multi pupici si multa sanatate...Acum inteleg eu starea de spirit de pe celelalte topicuri... |
|

|
daaaa, normal ca mi-am revenit, nu?
Valentina, chiar ma bucur ca vrei sa refaci analizele la un spital de stat. sigur sunt diferente enorme.ma rog ca si puiul tau sa fie si sa nu aibe acest bacil nenorocit. te asteptam si pe tine numai cu vesti bune! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Ce mult ma bucur! Chiar ma gandeam la voi cand i-am facut si Leei analizele pt gradi. si numai bine. |
|
| buna fetelor sunt noua dar veche pe acest forum ...m-am inscris mai de mult dar nu am fost activa doar v-am citit ocazitional...cautand informatii diverse necesare cresterii unui copil. Acum ne lovim de alta problema ..dand cautare pe google am gasit acest topic pe situl vostru si cand am citit m-am regasit complet in povestirile voastre..nu-mi vine sa cred ne-am dus sa facem exudatul asa pt ca tb s-o inscriu pe Isa la cresa , pentru ca din martie ma intorc la munca, si cand colo rezultatul: apare stafilococul auriu si bacilul piocianic, ne-am dus la pediatru si ne-a dat antibiotic fara sa ne trimita sa repetam exudatul...oricum pediatru da antibiotic foarte usor...citind topicul vad ca si altii au fost in situatia noastra si ca ar trebui sa merg sa-i repet analiza. |
|
| Buna feteleor sunt trista am repetat exudatul faringian si ne-a iesit din nou bacilul piocianic..intre timp Isa a racit..din nou luam antibiotic, are rosu in gat..acum terbuie sa-i termin tratamentul si apoi iarasi sa astept o saptamana si apoi sa-i repetam exudatul..sunt complet dezamagita. |
|

| Multa sanatate, Isa! sa te faci bine repede! |
|
| Kiki wrote:Multa sanatate, Isa! sa te faci bine repede!
multumesc |
|
|