Infectia cu bacilul piocianic (pseudomonas aeruginosa)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simonabcr
Scris: Thursday, March 13, 2008 4:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006

sunt terminata la al IV -lea exudat si dupa o caruta de antibiotic tot avem bacilul piocianic...a fost cineva la Institutul Cantacuzino pentru investigatii si vaccin impotriva acestui bacil?banghead banghead banghead
simonabcr
Scris: Wednesday, April 23, 2008 7:00 PM

dance dance dance dance dance dance
Vesti bune,in sfarsit dupa 3 luni de tratament numai avem nimic in gat..iti multumesc Dana pentru recomandare..ii multumesc si domnului doctor Pavel..este un om minunat.
Kiki
Scris: Wednesday, April 23, 2008 8:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
simonabcr wrote:
dance dance dance dance dance dance
Vesti bune,in sfarsit dupa 3 luni de tratament numai avem nimic in gat..iti multumesc Dana pentru recomandare..ii multumesc si domnului doctor Pavel..este un om minunat.

Ne bucuram sa auzim ca sunteti bine! yes
Multa sanatate in continuare! pupici pupici
dya
Scris: Thursday, April 24, 2008 4:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Simona este o veste mai mult decit buna este exceptionala.dance yes pupici
mihaitza
Scris: Tuesday, September 2, 2008 1:28 PM

Help me !

Nu sunt un copil , sunt un tanar de 29 de ani care s-a trezit cu bacilul PIOCIANIC in gat !
Bineinteles ca doctorii nostri mi-au gasit intai Aureum .... si la al 2-lea exudat PIOCIANIC.
Unde ma sfatuiti sa merg .... ?
Am tot citit pe net numai lucruri naspa si vreau sa scap de acest bacil tampit.
Am facut 2 luni antibiotice dupa antibiograma si ... nimic.
La mine s-a localizat in gat si imi amplifica fiecare raceala.

Pls , help me !
marmita
Scris: Monday, October 20, 2008 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
help, i-am facut Andrei un sumar la urina ca avea ochisorii un pic umflati si cand colo.... pseudomonas aerugin, am citit doar acest topic, sa inteleg ca la andra s-a declansat bacilul si trebuie tratata infectia? maine ajung la medicul de familie, credeti ca mai trebuie sa repet analiza?
O prietena mi-a zis sa-i recoltez jetul mijlociu, dar andra inca nu face la olita, asa ca noi pe la ora 4 dim lipim punguta pt recoltat urina la bb si apoi o varsam in recipient.
se poate sa nu fi recoltat eu steril si de fapt sa nu aiba acest bacil? cum se manifesta? ce poate provoca? deocamdata doar la ochisori o vad un pic umflata, in rest nu tuseste, nu-i curg mucisorii... doar ca noaptea mai imi geme si se foieste mult, dar cred ca ii iese si o masea( ex coproparazitologic negativ, repetat si la alt lab)

oana_nicole
Scris: Monday, October 20, 2008 3:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
marmita, in primul rand de repetat analizele, sfatul meu. Pentru ca tratamentul este destul de puternic ca sa il incepeti si ulterior sa aflati ca nu era cazul. Multa sanatate si sper sa nu fie vorba de asa ceva, totusi. angel pupici
marmita
Scris: Monday, October 20, 2008 3:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
multumesc oana nicole, as vrea sa-i recoltez si eu urina bine, dar daca nu face la olita..., o s-o las dezbracata azi si stau cu ochii numai pe ea, si cand da sa faca... hop si eu cu recipientul, poate totusi nu o fi asta diagnosticul
bsorinb
Scris: Monday, July 20, 2009 1:28 PM

Buna, am o intrebare, acest bacil piocianic se distruge prin fierbere de scurta durata??, a avut probleme cu piciul de 6 luni, dar nu ne-am pus problema sa facem exudat faringial, ci la recomandarea pediatrei i-am administrat Cefaclor. Dupa 7 zile copilul e aproape vindecat si am intrerupt tratamentul. "Total intamplator" am facut analiza de apa de unde bem si surpriza am gasit acest bacil..., va tinem la curent sa vedem daca s-a vindecat(apropo nu stim daca copilul a luat acest bacil sau au fost coincidente...).
O zi buna si multa sanatate la toti piticii.
MADALEX
Scris: Tuesday, October 11, 2011 10:58 AM

Buna fetelor!Am o problema foarte gravacry din analizele pe care i le-am facut lui Madalin , la urocultura mi-ar fi iesit acest nenorocit de bacil piocianic(am si antibiograma dar din pacate nu ma prea pricep la aceste chestiisorry1 si nu stiu ce inseamna acele: 'S''I' 'R' )in plus de toate si alte analize facute la sange mi-au iesit cu valori destul de ingrijoratoare...si culmea medicul nostru de fam. e in concediu pana pe 21.10.2011, dar asta nu reprezinta o problema caci avem medic f bun la o policlinica part. si putem merge acolo pentru interpretare si eventual medicatie,insa intrebarea mea este voi mamicilor care v-ati confruntat cu nenorocirea asta ce tratament imi spuneti ca ar fi mai bun ca am inteles ca antibioticele din lista lor sunt extrem de periculoase mai ales la pitici
mirela74chris
Scris: Wednesday, October 12, 2011 1:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
MADALEX wrote:
Buna fetelor!Am o problema foarte gravacry din analizele pe care i le-am facut lui Madalin , la urocultura mi-ar fi iesit acest nenorocit de bacil piocianic(am si antibiograma dar din pacate nu ma prea pricep la aceste chestiisorry1 si nu stiu ce inseamna acele: 'S''I' 'R' )in plus de toate si alte analize facute la sange mi-au iesit cu valori destul de ingrijoratoare...si culmea medicul nostru de fam. e in concediu pana pe 21.10.2011, dar asta nu reprezinta o problema caci avem medic f bun la o policlinica part. si putem merge acolo pentru interpretare si eventual medicatie,insa intrebarea mea este voi mamicilor care v-ati confruntat cu nenorocirea asta ce tratament imi spuneti ca ar fi mai bun ca am inteles ca antibioticele din lista lor sunt extrem de periculoase mai ales la pitici

S inseamna sensibil.Adica se poate trata infectia cu respectivul antibiotic.
I inseamna intermediar.Adica e destul de putin probabil sa mearga cu respectivul antibiotic.
R inseamna rezistent,deci antibioticul nu face nimic nimic bacilului care traieste bine-merci in continuare.
Asa ca mergi la medic cu analizele si antibiograma si acesta ii va da tratamentul adecvat.Sanatate multa micutului.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.