|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Infasarea bebelusului |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Adriana, pe zi ce trece imbunatatesti forumul cu tot mai multe lucruri interesante si utile proaspetelor mamici...uite de-asta n-ai sa mai scapi de mine
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| eu sunt impotriva infasarii e adevarat ca bebele se simte mai bine intr-un mediu cat mai stramt dar poti sa-l invelesti intr-o paturica fara sa-l infesi ca la carte sau cum infasa mama si bunica.Pe Dia am infasat-o pana pe la 3 luni ca asa zicea lumea ca trebuieam sa ma leg si eu de maini si de picioare sa vad daca-mi prieste Pe Daria n-am mai infasat-o.Uneori cand era f. agitata o infasam strans pana se linistea si apoi ii dadeam drumul. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nici eu nu sunt pentru infasatul traditional, care ducea la displazie de sold la bebelusi. Pe Miru o infasam, sau mai bine zis o inveleam bine in paturica, sa stea la caldut si sa nu se sperie de manute. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Eu l-am tinut infasat pe Nicholas doar 1 saptamana doar in scutec ca era foarte cald dar daca nu era matusa mea la mine venise sa ma ajute cu bebeul nu-l infasam ca nu sunt de acord cu acest lucru |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Eu am infasat primul copil pina la 3 luni, fiind nascuta in octombrie, si in casa cam frig ,am crescut-o la 19-20 grade,.......ca la carte zice ca merge si 18 si bineinteles la insistentele mamei care de cite ori venea o mai imbraca cu un rind de haine si ii mai punea o caciula
A doua , nascuta in mai nu am mai infasat-o deloc , asa -i la al doilea te mai destepti |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Unii bebelusi se simt mai bine infasati si adorm mai repede.
Cum se infasa un bebelus |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| ce e ala infasatul traditional? Pe Sophie la somnul de noapte o infasam inca, dar mai mult in jurul manutzelor, ca le misca brusc si sare din somn, piciorusele ii raman libere; nu ii place sa doarma altfel noaptea. Sophie face 6 luni in Decembrie...deci doarme infasata de ceva timp. mama mi-a spus ca eu am dormit infasata pana la un an. am sa o intreb si eu pe midwife pana cand recomanda ei infasatul. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pe fii-mea nu-mi amintesc sa fi infasat-o mai mult de cateva saptamani, dar lejer, nu fedelesh...fara legat cu nimic. Si daca se desfacea, n-o mai infasam la loc. Adevarul este ca bebeii tresar si-si misca manutele si apoi se sperie si plang si dorm mai linistiti infasati. Ma uit la baietelul de aproape 9 luni al unei prietene care doarme f. bine infasat putin numai la piciorushe si s-a obisnuit asa si daca nu-l infasa se trezeste des. Lui fii-miu i-am luat un sleepsack Halo care are optiunea sa-l infas sau nu...nu i-am mai luat paturici de infasat, ca la K nu le-am folosit si am zis ca nu are rost sa urmez si acum acelasi curs. delfinasa attached the following image(s):
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ambi copii i-am infasat doar in maternitate,ca asa se "cerea"in rest deloc!Nu sunt de acord cu infasatul,asa infasurat in paturica (lejer)mai tine cald si da copilului senzatia din pantecul mamei Delfinasa mi-ar place sa ceva pentru baby David |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mihaita dormea bine de tot infasat,fetele si-au dorit mai multa libertate de miscare la un bebel iti dai seama daca ii place asa sau nu,la somn incerci orice,daca se linisteste cand e infasat,de ce nu? |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Noi am avut un "Swaddle me" pe care l-am mai folosit, desi am cumparat scutece de infasat, nu prea le-am folosit. Cand am nascut a fost vara, cald, iar bebelinei i-a placut sa stea neinfasata. mikaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Eu am observat azi cat de bine se simte infasata fata, imi plangea si nu stiam ce are de nu adoarme, dupa ce am infasat-o in 5 secunde s-a potolit si a adormit. Cred ca tine de fiecare copil in parte, daca se simte bine infasat, de ce nu? La fel, daca ii displace, nu trebuie fortat. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu imi amintesc ca o infasam in maternitate pana sub bratze, fara sa-i prind mainile si fara sa o leg. Dupa ce am ajuns acasa am mai infasat-o putin,in paturici.Dupa ce a inceput sa dea din picioare si am observat ca nu-i mai place,nu am mai infasat-o (pe la vreo 3luni cred) |
|
|