Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumim,fetelor;stiu ca trebuie sa bea lichide,dar nu a vrut decat cate putin ceai de menta.Astazi de dimineata mi-a cerut crenwursti,si i-am fiert 3 cremwursti de pui si a zis ca s-a saturat.in rest pana acum e ok.va doresc si voua multa sanatate si sa auzim de bine.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Marivic, daca a si vomitat si are si scaune diareice, tine-l putin la regim.
In plus, la noi functioneaza foarte bine in astfel de cazuri BIOTICS BABY, cate 3 pliculete / zi. Se dizolva in putin lapte si nu e rau la gust.
Sanatate multa !
Noi - suntem up and running, azi nu l-am mai tinut chiar la regim, dar nici la liber nu i-am dat.
Kali, ninetem, copilasii vostri cum mai sunt? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc de sfat,Adriana,... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumim de grija.
Azi e mai bine. Nu mai are stari de rau, a papat putin- de regim- insa nu are deloc energie... e bleguta rau. Dar suntem spre bine. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Le dorim numai bine mamicilor si multa sanatate piticilor bolnaviori! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri wrote:Le dorim numai bine mamicilor si multa sanatate piticlor bolnaviori!
Subscriu. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| kali wrote:Multumim de grija. Azi e mai bine. Nu mai are stari de rau, a papat putin- de regim- insa nu are deloc energie... e bleguta rau. Dar suntem spre bine.
Eu i-am dat ceva mai mult ca de obicei miere. Nu stiu daca am facut bine, dar am zis sa isi ia putina energie.
Ma bucur ca sunteti spre bine ! Sper sa plece totul la fel de repede cum a venit ! |
|

| Nah, ca iar ne-a lovit vreo miscatoare. Nu stiu ce altceva ar putea fi. Sambata si duminica seara: febra 38.5 la Ericutz. Scadea usor, fara probleme si nu revenea peste zi; alte semne de boala: 0. Am stat in expectativa pentru ca a intrat in contact cu cineva care imediat dupa intalnire a avut eruptie de varicela. Luni: medic. Gat putin rosu, putini muci, nimic serios. Antivirale, bla, bla, bla... Luni noapte: 39.5, stare proasta, febra care creste foarte repede, pofta de mancat: -1. Apa la fel; i-am dat cu seriga, ca la bebe. Marti: medic. Blegeala, gaze urat mirositoare, iar febra , insa spre seara mi-a vomat de 2 ori + 2 scaune moi, la fel de ametitoare. Febra continua in acelasi ritm, totusi nu mai depaseste 39. Are si crampe la burtica. Azi dimineata am facut analize de sange ( peste 1/2 ora sunt gata ) si mergem pe tratament simptomatic. In rest... ametiti de la nesomn si cu stare naspa din cauza de copilutz suferind. Da' macar a baut multa apa azi dimineata. Iar la cate de gras e, va fi si mai si Sper sa ne treaca repede, ca si asa s-au dus pe apa smbetei planurile de 1 iunie si e pacat la asa vreme sa stam lati in pat. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offfffff!Imi pare rau de neplacerile aste . Sper sa afli in curand despre ce este vorba. Multa sanantate micutului bolnavior. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Kali,multa sanatate |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate lui Erik.Se simte mai bine? |
|

| Multumesc, fetele! Din pacate, analizele i-au iesit super proaste; banuim si o infectie urinara pe langa afectiunea digestiva. Din pacate, urocultura nu e gata de azi pe maine. Pana avem rezultatele, micu' mic are branula si face antibiotic i.v. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dragul de el! Bine macar ca are branula (desi cred ca trebuie sa fie foarte dificil sa ai grija de el sa nu umble la ea) si nu trebuie intepat de fiecare data. A facut si Maria intravenos la un moment dat, dar nu a avut branula. Multa sanatate puiului mic si sper sa aflati cauza starii de rau. Sigur nu poate fi vorba de varicela daca spui ca a intrat in contact cu persoana respectiva? Tinand cont ca eruptia vine abia dupa episoadele de febra si restul... |
|

| Misha, multumim! Nu e vorba de varicela pentru ca a trecut perioada de incubatie, deci am scapat. Iar cu branula nu e foarte dificil, sa stii. E cuminte si nu trage de ea. Umbla cu manuta aia ca si cum ar avea-o in ghips- nu o foloseste decat foarte putin. Prefer asa decat sa-l intepe de fiecare data sau sa stam in spital ( oricum, cel putin teoretic, el e internat. Noroc de medicul lui care e o dulceata de femeie si care singura a spus ca e mai bine acasa decat sa ia alti crocobauri de prin spital si ne mai si trimite o asistenta de la pediatrie acasa, pentru tratament ). In fine... cert e ca de cand ia tratamentul isi revine spectaculos. Ieri a papat destul de bine, are o stare mai buna, nu mai vomita, nu mai are diaree. Luni repetam analizele sa vedem ce ne spun. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nu e prea devreme luni pentru analize? Stiam ca trebuie sa treaca ceva timp dupa antibiotic ca sa repeti analizele. Nu stiu, zic si eu...oricum, bine ca si-a mai revenit! |
|
|