Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu ce sa spun... Alexia pare si ea subfebrila insa se poate sa fie si de la deshidratare. Oricum, e mofturici din cauza oboselii si a raului si nu vrea termometrul- acum s-a culcat si urmeaza sa vad dupa ce se trezeste. I-am dat metoclopramid picaturi, altfel cred ca o ducea numai intr-o voma. De papat nu papa- bine macar ca bea apa, dar nici din astea nu prea multa. Sa vedem... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Fetelor, imi pare tare rau! Sper sa treaca repede. Copilasi, multa sanatate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| imi pare rau pentru puiuti! dragii de ei! multa sanatate fetelor!
Adriana, enteroviroza o face si din parc sau de pe o clanta murdara! sper sa nu fie cazul totusi. daca nu are diaree, febra si deshidratare...nu e enteroviroza. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate,copilasi! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sanatate multa, puiuti. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Andrei astazi vad ca a fost bine pana acum, nu a facut febra, a mancat mult mai usor si era lesinat de foame, ar fi mancat iarasi ca nemancatul, dar nu l-am lasat. Dimineata a baut un ceai, a mancat 2 sandwichuri cu unt si miere, pe la 10 a mai mancat inca un sandwich cu paine prajita si unt si miere, la pranz a mancat cartofiori fieri cu 1 feliuta de cascaval si 1/2 pahar cu lapte (ca nu scapam de el, ma tot suna la birou sa ma roage sa bea lapte ) apoi pe la 16:30 a mancat putin snitzel (foarte putin), iar la 17:30 vreo 5-6 lingurite de budinca de spaghete cu branza.
Sper sa nu mai avem surprize in seara asta. A baut multa apa. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Speram sa fie bine! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate puiutzilor! Sper sa aveti o seara linistita.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Sanatate la puiuti! Ninetem, Kali,Marivic, ce mai fac bolnaviorii? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Victorasul meu a avut astazi 4 scaune lichide ,si i-am dat 1/2 de saprosan la 11 si acum iar 1/2.I-am mai dat un plic de smecta dar cu mare chin la baut si i-am facut ceai de menta si frunze de salcam neindulcit in loc de apa.A mancat decat 1 banana,niste bake-rolls cu sare,grisine si paine prajita putina.In rest NIMIC nu a vrut; ma tampeste pe mine copilul asta cu mancatul.....dar acum am zis sa-l las sa-si revina.Nu a facut febra azi si nici nu mi-a mai vomitat pe zi. Sper din suflet sa pot sa ma odihnesc si eu in seara asta,caci si mie mi-a fost rau aseara si astazi am fost cheauna de cap si ma simt ca o Va doresc o seara buna si numai sanatate celorlalti bolnaviori. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Marivic, important este sa-i dai sa bea lichide, sa nu se deshidrateze...mancarea las-o pe cand isi va reveni! Multa sanatate si refacere rapida! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri wrote:Marivic, important este sa-i dai sa bea lichide, sa nu se deshidrateze...mancarea las-o pe cand isi va reveni!
Subscriu. Sanatate multa! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multa sanatate tuturor puiutilor! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Va doresc multa sanatate copilasi!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681