Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Azi pe la 20:00 Andrei a inceput sa acuze dureri de frunte (probabil de cap), s-a jucat ce s-a jucat si deodata s-a pleostit. I-am facut un dus cu apa potrivita, dar de cum l-am scos a inceput iar sa transpire, o transpiratie rece, a devenit rapid jilav la cap si pe corp.
In continuare se plangea de dureri de cap. Nu a vrut sa vomite.
Azi a mancat dimineata un pahar cu lapte si un sandwich de paine cu unt si miere, apoi pe la 10 o banana, apoi la pranz snitzel cu piure de cartofi, cand s-a trezit a mai baut un pahar cu lapte si a cerut cereale cu lapte, dar nu le-a mancat. Atat.
Ce poate fi oare?
Pe la 21:00 am reusit sa il culc, dar la 21:30 s-a trezit plangand si mai rau, era alb ca varul la fata si avea acele transpiratii reci pe el. I-am dat 5ml de Nurofen si 1/2 plic de Biotics in putin laptic, apoi a reusit sa adoarma iar. Acum doarme, dar nu are o stare generala prea buna, pare molesit rau.
Eu presupun ca daca va vomita se va linisti, dar nu stiu ce sa zic, o fi cazul sa il duc la medic in noaptea asta? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar nu stiu ce sa spun dar nu cred ca e indigestie. A stat azi in soare, s-a lovit? Pupam puiul |
|
| Nu a stat nici in soare si nici nu s-a lovit.
Acum 5 minute a vomitat, acum s-a culcat si sper sa se fi linistit. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| dureri de burta are? scaune ciudate? poate fi o indigestie, eu am transpiratii reci si dureri de cap atunci.
insa...ma gandesc ca poate fi si o viroza dupa primele semne. oricum, doza de nurofen la varsta lui e mica, ii trebuie 7,5 ml per priza! eu zic ca daca se simte mai rau, ar trebui dus la spital. multa sanatate! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Daca ar fi fost indigestie, l-ar fi durut si burtica! Uite-te putin in gatul lui, sa nu fie rosu. La baiatul meu asa debutau crizele de amigdalite.
Sanatate puiutului! |
|

| AdrianaC wrote:Nu a stat nici in soare si nici nu s-a lovit. Acum 5 minute a vomitat, acum s-a culcat si sper sa se fi linistit.
e foarte bine ca a vomat, asta il va calma, cu siguranta. dragul de el! |
|
| Nu il durea burtica, nici scaune ciudate nu a avut. Pur si simplu l-a apucat din senin ca il doare fruntea, il doare fruntea, apoi a inceput sa planga, s-a albit la fata si s-a molesit tot, si avea transpiratii puternice reci.
Acum vad ca s-a potolit, sper sa fi dat tot afara, iar maine o sa ii tin putin regim.
Anca, si eu am zis ca e indigestie din acelasi motiv, si pe mine cand am indigestie ma trec toate apele, ma doare rau capul si pana nu vomit nu ma linistesc.
Am intrebat-o pe Pusa ce a mancat azi Andrei si nu pare sa fi mancat nimic dubios, doar ca la pranz cica a cerut portie dubla, a mancat o farfurie plina cu piure si snitzel si a mai cerut o portie. Poate de la asta i s-a tras, zic si eu. Rosu in gat nu cred ca este, cel putin joi cand l-a vazut medicul (ca am mers cu Alice si s-a uitat si la el) nu era. |
|

| e posibil sa ii fi stat mancarea in stomac, daca zici ca a mancat mult si, probabil, cu pofta. sanatate! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Adriana, multa sanatate lui Andreiu. Cum se mai simte? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Hai ca am patit-o si noi. Nu se plange de dureri, insa mi-a vomat toata noaptea. Andrei cum e? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, cum e Andrei? Oana? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si vIctorul meu a vomitat azi-noapte si acum mia facut si 2 scaune diareice lichide,lichide.I-am dat 1 plic de smecta si i-am pus la facut un ceai de menta si salcam.Ieri al meu copil a mancat piure de cartofi si friptura de pui cu sos si carnita,...dar el nu mananca de fel mancaruri cu sos,si am zis ca poate din cauzaasta ca a mancat in sila.oare ce-o fi?Andrei cum se simte?Kali,la tine cum e?sunteti bine acum?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Oare ce a fost ieri, ca si Matei, saracutu, a vomat ziua o data si apoi azi noapte pe la 1, dar la el cred ca e de la tuse, cand tuseste i se desface din gat si ii vine greata.
Fetelor, cum se mai simt copii vostri azi? Matei vad ca nu a mai vomat. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate puiutilor! |
|
| Eu am tras o sperietura dimineata pe la 09:30 ca m-a sunat Pusa sa imi spuna ca crede ca are febra. M-am activat instant, caci la noi nu e de gluma cu febra, am rugat-o sa ii puna si termometrul ca sa stim exact daca si cat are, sa nu il indop degeaba cu medicamente. Avea 37.2 si nu i-am dat nimic, dar i-am spus sa fie cu ochii pe el, caci daca incepe si cu febra, deja nu mai e indigestie, ci o enteroviroza sau enterocolita.
Eu il tin azi la regim, e cam lesinat de foame, dar nu ii dau nici mult si nici normal. Dimineata a baut o cana cu ceai si a mancat 2 sandwichuri cu paine prajita, unt si miere, apoi pe la 10 iar ii era foame si a mai mancat un sandwich cu miere, ca nu vrea altceva. Pe la pranz i-am spus sa ii dea niste cartofiori fierti cu putin cascaval si sa vad ce sa ii zic mai pe seara, eventual niste spaghete... n-am nicio idee.
La voi cum mai este? Oare sa umble iar acum vreo enteroviroza? Eu nu am auzit nimic la stiri |
|
|