Indigestie sau ce ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:15 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Azi pe la 20:00 Andrei a inceput sa acuze dureri de frunte (probabil de cap), s-a jucat ce s-a jucat si deodata s-a pleostit. I-am facut un dus cu apa potrivita, dar de cum l-am scos a inceput iar sa transpire, o transpiratie rece, a devenit rapid jilav la cap si pe corp.

In continuare se plangea de dureri de cap. Nu a vrut sa vomite.

Azi a mancat dimineata un pahar cu lapte si un sandwich de paine cu unt si miere, apoi pe la 10 o banana, apoi la pranz snitzel cu piure de cartofi, cand s-a trezit a mai baut un pahar cu lapte si a cerut cereale cu lapte, dar nu le-a mancat. Atat.

Ce poate fi oare?

Pe la 21:00 am reusit sa il culc, dar la 21:30 s-a trezit plangand si mai rau, era alb ca varul la fata si avea acele transpiratii reci pe el. I-am dat 5ml de Nurofen si 1/2 plic de Biotics in putin laptic, apoi a reusit sa adoarma iar. Acum doarme, dar nu are o stare generala prea buna, pare molesit rau.

Eu presupun ca daca va vomita se va linisti, dar nu stiu ce sa zic, o fi cazul sa il duc la medic in noaptea asta?
kali
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Chiar nu stiu ce sa spun dar nu cred ca e indigestie.
A stat azi in soare, s-a lovit?
Pupam puiulcomputerlove
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:29 PM

Nu a stat nici in soare si nici nu s-a lovit.

Acum 5 minute a vomitat, acum s-a culcat si sper sa se fi linistit. uff
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
dureri de burta are? scaune ciudate? poate fi o indigestie, eu am transpiratii reci si dureri de cap atunci.

insa...ma gandesc ca poate fi si o viroza dupa primele semne. oricum, doza de nurofen la varsta lui e mica, ii trebuie 7,5 ml per priza! eu zic ca daca se simte mai rau, ar trebui dus la spital. uff multa sanatate!
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Daca ar fi fost indigestie, l-ar fi durut si burtica! Uite-te putin in gatul lui, sa nu fie rosu. La baiatul meu asa debutau crizele de amigdalite.

Sanatate puiutului!computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:32 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Nu a stat nici in soare si nici nu s-a lovit.

Acum 5 minute a vomitat, acum s-a culcat si sper sa se fi linistit. uff

e foarte bine ca a vomat, asta il va calma, cu siguranta. dragul de el!pupici
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 25, 2009 9:37 PM

Nu il durea burtica, nici scaune ciudate nu a avut. Pur si simplu l-a apucat din senin ca il doare fruntea, il doare fruntea, apoi a inceput sa planga, s-a albit la fata si s-a molesit tot, si avea transpiratii puternice reci.

Acum vad ca s-a potolit, sper sa fi dat tot afara, iar maine o sa ii tin putin regim.

Anca, si eu am zis ca e indigestie din acelasi motiv, si pe mine cand am indigestie ma trec toate apele, ma doare rau capul si pana nu vomit nu ma linistesc. uff

Am intrebat-o pe Pusa ce a mancat azi Andrei si nu pare sa fi mancat nimic dubios, doar ca la pranz cica a cerut portie dubla, a mancat o farfurie plina cu piure si snitzel si a mai cerut o portie. Poate de la asta i s-a tras, zic si eu. Rosu in gat nu cred ca este, cel putin joi cand l-a vazut medicul (ca am mers cu Alice si s-a uitat si la el) nu era.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, August 26, 2009 7:38 AM
Nivel

e posibil sa ii fi stat mancarea in stomac, daca zici ca a mancat mult si, probabil, cu pofta. sanatate!pupici
Laura
Scris: Wednesday, August 26, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Adriana, multa sanatate lui Andreiu. angel pupici Cum se mai simte?
kali
Scris: Wednesday, August 26, 2009 8:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hai ca am patit-o si noi. Nu se plange de dureri, insa mi-a vomat toata noaptea.
Andrei cum e?
Alina
Scris: Wednesday, August 26, 2009 8:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Adriana, cum e Andrei?uff

Oana?
marivic
Scris: Wednesday, August 26, 2009 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si vIctorul meu a vomitat azi-noapte si acum mia facut si 2 scaune diareice lichide,lichide.I-am dat 1 plic de smecta si i-am pus la facut un ceai de menta si salcam.Ieri al meu copil a mancat piure de cartofi si friptura de pui cu sos si carnita,...dar el nu mananca de fel mancaruri cu sos,si am zis ca poate din cauzaasta ca a mancat in sila.oare ce-o fi?Andrei cum se simte?Kali,la tine cum e?sunteti bine acum?
ninetem
Scris: Wednesday, August 26, 2009 11:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Oare ce a fost ieri, ca si Matei, saracutu, a vomat ziua o data si apoi azi noapte pe la 1, dar la el cred ca e de la tuse, cand tuseste i se desface din gat si ii vine greata.

Fetelor, cum se mai simt copii vostri azi? Matei vad ca nu a mai vomat.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, August 26, 2009 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Sanatate puiutilor!angel
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 26, 2009 11:24 AM

Eu am tras o sperietura dimineata pe la 09:30 ca m-a sunat Pusa sa imi spuna ca crede ca are febra. M-am activat instant, caci la noi nu e de gluma cu febra, am rugat-o sa ii puna si termometrul ca sa stim exact daca si cat are, sa nu il indop degeaba cu medicamente. Avea 37.2 si nu i-am dat nimic, dar i-am spus sa fie cu ochii pe el, caci daca incepe si cu febra, deja nu mai e indigestie, ci o enteroviroza sau enterocolita.

Eu il tin azi la regim, e cam lesinat de foame, dar nu ii dau nici mult si nici normal. Dimineata a baut o cana cu ceai si a mancat 2 sandwichuri cu paine prajita, unt si miere, apoi pe la 10 iar ii era foame si a mai mancat un sandwich cu miere, ca nu vrea altceva. Pe la pranz i-am spus sa ii dea niste cartofiori fierti cu putin cascaval si sa vad ce sa ii zic mai pe seara, eventual niste spaghete... n-am nicio idee.

La voi cum mai este? Oare sa umble iar acum vreo enteroviroza? Eu nu am auzit nimic la stiri uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.