|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Luni, teoretic, termina tratamentul cu antibiotic si facem analize doar ca sa vedem daca au scazut semnele de infectie. In functie de rezultate, medicul hotaraste daca i-l mai prelungeste, il stopeaza sau il schimba. Eu sper sa fie ok pentru ca starea lui e vizibil mai buna, ceea ce ma incurajeaza. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ce bine ca aveti un medic bun pe care va puteti baza! Tinem pumnii sa iasa analizele bine si sa se insanatoseasca puiul mic. |

| Multumim, la fel si voua! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar veneam sa ma plang de microbul pe care il are si Oshry si de care s-a umplut si Yoahanan si exact citesc ca si Ericutz bolnavior.Oshry a avut tot asa diaree,temperatura dar nu mare asa cum o are de obicei ci 38 ,o stare de lesin ,plans si lipsa poftei de mancare care a durat 2 zile si a trecut fara nimic ,Yohanan in schimb a ajuns la antibiotice binenteles cu aceeasi diagnostic ,medicul ne-a spus ca este un microb foarte puternic care ataca organism ,nu stiu in fiecare luna apar tot alti microbi si astia sunt mult mai periculosi decat cunoscuti virusi . Kali ,multa sanatate lui Ericutz si asteptam vesti bune! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi Stefan a facut la 12 treaba mare normal,iar la 4 ore a facut diaree-apa . Am inceput sa-i dau Debridat (de cand era bebe de cateva luni i-a mers foarte bine cu medicakmentul asta la diaree a doua zi nu mai avea nimic) si Biotics ,iar d-na dr.mi-a recomandat si Sumetrolim cate 6,5ml la 8ore . Momentan nu-i voi da Sumetrolimul -daca este nevoie voi incepe de maine cu el. Acum papa covrigei uscati si a mancat o banana ,bea apa multa si sa vedem ce mai urmeaza. Cred ca venind de la munte nu i-a priit aerul de Gaesti. |

| Azi e bine Stefan . Bine ca nu am inceput sa-i dau antibioticul si l-am rezolvat din alimentatie si cu Debridat si Biotics. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, multa sanatate lui Stefanel! Ma bucur ca e mult mai bine fata de ieri! Pup si sa nu aveti probleme de niciun fel! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,sanatate lui Stefanel in caz de diaree eu folosesc Smecta pentru copii,le merge bine,se leaga rapid la burtica. |

| Anelise,Mela multumim frumos de grija. Stefan vad ca e constipat azi -a facut niste bombite -asa imi convine . Diareea ma sperie si e tare periculoasa . Smecta nu i-am dat ca nu ar bea-o ,asa Debridatul are gust de portocale si 5ml imediat il inghite. |

| Eu le dau Smecta tot cu seringa. O diluez in putina apa, dupa care o trag in seringa si gata. Gustul nu e rau... putin vanilat, deci nu au de ce sa-l refuze.
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Hmmm, nu imi vine sa cred ca eu am deschis acest topic cu asa mult timp in urma...
Andrei are periodic de atunci incoace astfel de episoade... il apuca durerea de cap, se albeste tot, e molesit, cu o transpiratie rece... se chinuie vreo 2-3 ore si dupa ce vomita se linisteste iar a 2-a zi nu mai are nimic...
Am suspectat ca e de la efort... azi l-am dus la consult la cardiologie, EKG si ecocardiograma, si i-au iesit foarte bune...
Ni s-a spus sa ii facem si o eco abdominala, sa nu cumva sa fie ceva de la colecist...
Deci de vreo 2 ani incoace, cam o data pe luna, noi avem aceasta problema. Daca sarim 1 luna, cu siguranta recuperam luna urmatoare .
S-a invatat si el si stie ca trebuie sa vomite ca sa se linisteasca...
Totusi, ce poate fi oare? |
|

| Chiar ciudat... nu am mai auzit de ceva asemanator... |
|
|