indemnizatoia pt bebe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdana
Scris: Monday, April 19, 2010 10:20 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua
sunt insarcinata in 29 saptamani .Am lucrat anul trecut pana in 16 august si apoi a trebuit sa fac actele pt somaj.Am depus actele pt somaj in 16 septembrie si se pare ca am o luna "pierduta" intre preaviz si somaj.Mai beneficiez de indemnizatia pt copil(mie mi s-a spus ca nu ) si ce pot face in acest caz? nu pot eu plati de exemplu cotizatia pentru luna respectiva?
monique
Scris: Monday, April 19, 2010 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Daca nu este continuitate nu beneficiezi. Mai intreaba si tu in stanga si.n dreapta, poate rezolvi cumva! E pacat sa pierzi atatia bani!
fdana
Scris: Wednesday, April 21, 2010 1:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Din cate am inteles eu se iau in considerare si fractiunile de luna ,daca sunt de cel putin jumatate din zilele lucratoare din aceea luna.Ori eu am in ambele lunii o perioada cotizata.
TIANAPET
Scris: Wednesday, December 15, 2010 9:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2010
Astazi am fost sa depun dosarul pentru indemnizatie. Surpriza imi lipsea o adeverinta de la angajator in care sa fie specificat numarul de zile de concediu medical si tipul acestora.Asta pe langa adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni , anterioare nasterii copilului, unde era specificat cate zile de risc maternal si sarcina, lauzie am avut...
Ok, facem rost, dar oare acum 2 saptamani de ce nu au stiut sa imi zica ca fara ea nu se poate primi dosarul ?
In cat timp de la nasterea bebelusului trebuie depus dosarul, ptr ca mi-au zis ca daca nu il depun luna aceasta, nu voi mai primi indemnizatia ptr cresterea copilului(maine se fac 2 luni de la nasterea copilului).
Sunt prima de la mine de la munca care a solicitat adeverinta cu zilele de concediu medical...Difera actele cerute de la judet la judet, sau am dat peste o tipa mai zeloasa ?
petronela_gav
Scris: Thursday, December 16, 2010 8:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
Tianapet si eu am avut nevoie de o adeverinta cu zilele de concediu medical. iar dosarul din cate imi amintesc trebie depus in 60 de zile de la expirarea celor 45 de zile de dupa nastere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.