Indemnizatii pe card
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, September 4, 2008 7:42 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Primeste cineva indemnizatiile pe card?

Cum se procedeaza daca vrei sa optezi pentru plata lor pe card si nu vrei sa mai fie trimise prin posta?

Daca ai optat pentru a primi banii prin posta, atunci cand ai facut cererea, iar ulterior vrei sa iti fie virati pe card:

1. Iti deschizi un cont curent personal la una din bancile agreate de ei (fiecare filiala are alte banci agreate)

2. Pregatesti urmatoarele acte:

- extras de cont de la banca semnat si stampilat (in care sa se vada IBAN-ul) - obtinut in ziua in care faci cererea

- copie dupa buletinul titularului

- o cerere in care sa specifici ce doresti sa ti se puna pe card (alocatie, indemnizatie, stimulent)

3. Depui actele la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sau le trimiti prin posta sau fax.
raly
Scris: Thursday, September 4, 2008 8:41 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da eu am optat pentru plata pe card,asa cum ai zis trebuie extras de cont iar pe cererea tip trebuie bifata aceasta optiune.Insa eu nu sfatuiesc pe nimeni sa faca acest lucru,la noi pe strada venea indemnizatia prin 7-8 ale lunii iar pe card i baga dupa 15 nu este zi fixa,si uneori ajungea sa-i bage chiar si in ultimele zile ale lunii prin 29-30.
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 9, 2008 6:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
si eu am optat pentru ca banii de la alocatie si mai apoi de la indemnizatie sa imi vina pe card. Pe langa ca e mai comod, nu platesc postasul si imi vin mult mai repede. La noi in zona postasul vine cu pensiile si respectiv toate platile dupa 20 a lunii, pe cand pe card imi intra inainte de 15.
Mai multe banci colaboreaza cu Directia... iar procedura e foarte simpla.
Roxanel
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si noi primim alocatia pe card.
dya
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Am optat pentru carddance , am dus de la banca o cerere completata acolo si acum imi intra banii pe cardul care l-am avut si la serviciuangel , asa mi sa parut mai comod , asa nu trebuie sa fiu prezenta cind vine postasul si daca Doamne fereste il ratezi sa ai ce umbla pe la Posta , si stim toate ce naspa este cind ajungi cu treaba pe la Posta Romana.sic ras
Kiki
Scris: Wednesday, September 10, 2008 7:10 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
La ce banci trebuie sa fie cardurile? ca eu mereu ratez postasul si apoi merge Luci la posta si se cearta cu alea pe acolo...
dya
Scris: Wednesday, September 10, 2008 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Kiki wrote:
La ce banci trebuie sa fie cardurile? ca eu mereu ratez postasul si apoi merge Luci la posta si se cearta cu alea pe acolo...

Eu cred ca la ce banca doresti tu sa alegi....mie nu mi-au dat o lista anume , eu am card la BT.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, September 10, 2008 9:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
dya wrote:

Eu cred ca la ce banca doresti tu sa alegi....mie nu mi-au dat o lista anume , eu am card la BT.

Asa e,mie imi intra banii pe cardul de salariu,care e la Tiriac.
Mela
Scris: Wednesday, September 10, 2008 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu,la fel,din cauza problemelor cu posta mi-am facut card,am ales banca transilvania,sunt sigura ca se poate la orice banca.
probleme cu posta am avut cu sacul:ba nu eram acasa,ba nu-i dadeau banii la ghiseu sotului meu,ba ma certam cu postasul,nesimtitul nu a vrut sa urce odata cand veneam acasa,a azis ca acum a fost la mine,sa ma duc sa-i aduc buletinul ca sa-mi poata da banii,ca el e obosit...pai ce,si eu eram obosita,fata era mica,stateam cu ea in brate,era uda la picoare,eu am chef de plimbari?fool l-am facut nesimtit si i-am spus sa dispara din fata mea,nici nu l-am mai vazut,luna urmatoare a venit alt postas.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, September 10, 2008 10:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
sami wrote:
eu,la fel,din cauza problemelor cu posta mi-am facut card,am ales banca transilvania,sunt sigura ca se poate la orice banca.
probleme cu posta am avut cu sacul:ba nu eram acasa,ba nu-i dadeau banii la ghiseu sotului meu,ba ma certam cu postasul,nesimtitul nu a vrut sa urce odata cand veneam acasa,a azis ca acum a fost la mine,sa ma duc sa-i aduc buletinul ca sa-mi poata da banii,ca el e obosit...pai ce,si eu eram obosita,fata era mica,stateam cu ea in brate,era uda la picoare,eu am chef de plimbari?fool l-am facut nesimtit si i-am spus sa dispara din fata mea,nici nu l-am mai vazut,luna urmatoare a venit alt postas.

Bineinteles ca se poate la orice banca,ca doar se completeaza nr de cont al parintelui.
petro
Scris: Wednesday, September 10, 2008 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Nu se poate la orice banca. Eu am card ING, iar banca asta nu are deschis cont de colectare pentru alocatii. Am optat initial pentru aceasta banca pentru ca are multe facilitati (unul ar fi ca nu trebuie sa te vezi fata-n fata cu diverse casiere) pentru ca ulterior sa aflu ca nu are respectivul cont. Ca sa afli sigur bancile cu care lucreaza Directia Muncii intrebi la ghiseul care se ocupa de chestiunile astea. Eu ii primesc pe cel de la BRD.
Kiki
Scris: Wednesday, September 10, 2008 6:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
BRD am si eu, prin urmare, multumesc! iloveyou
ANA MARIA STROE
Scris: Tuesday, December 16, 2008 10:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/16/2008
Daca intereseaza pe cineva eu am card la Raiffeisen.Cu posta romana am avut o groaza de neplaceri, ma trimiteau de la un oficiu la altul: banutii nu erau nicaieri. 5luni nu am primit bani din cauza poste, asa ca este cel mai bine pe card.pupici
cristinaflorina
Scris: Friday, August 20, 2010 6:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Buna fetele.
Am si eu o intrebare la voi daca stie cineva. Edy a facut pe 1 august 2 ani deci s-a sistat si alocatia de 200 lei. Acum pt alocatia de 42 lei trebuie sa ma duc sa fac alta cerere sau merge in continuare pe acelasi card.
raly
Scris: Friday, August 20, 2010 6:36 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Merge in continuare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.