INDEMNIZATIE 2009
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Tuesday, January 13, 2009 8:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 17, 2009 8:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
A deci sunt tip formularele pina la urma? Mai fetelor mor de nervi. Pe 15 trebuia sa imi vina banii acasa cei 8 mil la toate vecinele au venit la mine nu. M-am dus la podta sa intreb de ce m-am gindit ca poate a lasat postasul cuponul acolo ca sa imi zica ca nu mi s-au virat banii de la asistenta sociala p[e luna ianuarie si sa ma interesez la ei de ce. Unde tre sa sun mai fete din Bucuresti ca sa intreb.sorry1
cristinaflorina
Scris: Monday, January 19, 2009 10:54 AM
Nivel

Este neaparat sa ma duc eu ca mama sa depun dosarul sau se poate duce si tatal copilului.
cristinaflorina
Scris: Wednesday, January 21, 2009 9:39 AM
Nivel

cristina04 wrote:
AM REUSIT ,Astazi am fost si eu la Directia Munci pentru a depune actele ,un singur ghiseu si o coada de ......am stat cam 2 ore pana am ajuns la ghiseu ,doamnele de acolo nici nu sau uitat pe acte mau intrebat doar daca am trecut telefonul in caz de ceva in neregula sa ma sune .
Cand vom primi bsni nu se stie am inteles doar ca cine nu depune dosarul in terman de 60 de zile nu mai primeste retroactiv bani ,mi se pare o prostie ....
Oricum sunt curioasa sa vad cand primesc bani

A fost sio sotul meu astazi si a depus actele dar ma surprinde cit de repede a intrat. Cica era o coada de nedescris dar pe el l-a bagat, a depus actele, i-a dat un numar de inregistrare si i-a zis ca peste 3 luni o sa iomi vina o instiintare acasa. A intrebat totusi si el de ce sta lumea la coada si cica pentru carduri. Care carduri imi puteti spune. Si cum o sa-mi vina banii tot pe card cum imi vin si cei 8 mil acum sau cu postasul la usa. M-a surprins de ce a intrat asa repede.Mi-e sa nu fie vreo problema.Aveti idee??????????????
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, January 21, 2009 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
cristinaflorina wrote:

A fost sio sotul meu astazi si a depus actele dar ma surprinde cit de repede a intrat. Cica era o coada de nedescris dar pe el l-a bagat, a depus actele, i-a dat un numar de inregistrare si i-a zis ca peste 3 luni o sa iomi vina o instiintare acasa. A intrebat totusi si el de ce sta lumea la coada si cica pentru carduri. Care carduri imi puteti spune. Si cum o sa-mi vina banii tot pe card cum imi vin si cei 8 mil acum sau cu postasul la usa. M-a surprins de ce a intrat asa repede.Mi-e sa nu fie vreo problema.Aveti idee??????????????

Daca pana acum venea postasul si iti aducea banii , asa ii vei si mai departe , insa daca pana acum ii primeai pe card , cred ca trebuia sotul sa stea la acea coada de carduri , deoarece banuiesc ca sigur vor cere si un extras de la banca ceva .......mai bine da un telefon si intreaba sigur !pupici pupici pupici
cristinaflorina
Scris: Wednesday, January 21, 2009 2:01 PM
Nivel

georgy_adinutza wrote:

Daca pana acum venea postasul si iti aducea banii , asa ii vei si mai departe , insa daca pana acum ii primeai pe card , cred ca trebuia sotul sa stea la acea coada de carduri , deoarece banuiesc ca sigur vor cere si un extras de la banca ceva .......mai bine da un telefon si intreaba sigur !pupici pupici pupici

Da ii primeam pe card dar nici prima data nu mi-au cerut extras ci doar nr de cont trecut pe cererea aia si presupun ca ma au in baza de date.Au toate datele mele acolo.
alinutza
Scris: Friday, January 30, 2009 1:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
NU stiu de ce e asa debandada. Eu am fost la Directia de MUnca si Protectie Sociala din Timisoara si am intrebat pana cand se pot depune actele si daca se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului. Erau acolo vreo trei madame, toate dragute nevoie mare (mai rar asa ceva in Romania): una a sarit repede sa-mi dea formularele care trebuie completate, alta mi-a dat o lista cu actele ce trebuie sa le depun si alta mi-a raspuns la intrebari.Deci, s-o iau cu inceputul: pt. cele care sunt in plata indemnizatiei de crestere a copilului dosarul se poate depune pana la data de 30.06.2009, iar plata indemnizatiei nu se supspenda; se vor primi in continuare cei 600 lei si, o data cu depunerea dosarului, se va primi indemnizatia recalculata, inclusiv restantele de la 01.01.2009. Astea sunt raspunsurile ce le-am primit eu in 12.01.2009( tin minte asta pt. ca a fost ziua Anei). NU cred ca prin alte parti ar fi alftel, doar legea se aplica la fel in toata tara, nu?! ras
cristinaflorina
Scris: Friday, January 30, 2009 2:58 PM
Nivel

alinutza wrote:
NU stiu de ce e asa debandada. Eu am fost la Directia de MUnca si Protectie Sociala din Timisoara si am intrebat pana cand se pot depune actele si daca se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului. Erau acolo vreo trei madame, toate dragute nevoie mare (mai rar asa ceva in Romania): una a sarit repede sa-mi dea formularele care trebuie completate, alta mi-a dat o lista cu actele ce trebuie sa le depun si alta mi-a raspuns la intrebari.Deci, s-o iau cu inceputul: pt. cele care sunt in plata indemnizatiei de crestere a copilului dosarul se poate depune pana la data de 30.06.2009, iar plata indemnizatiei nu se supspenda; se vor primi in continuare cei 600 lei si, o data cu depunerea dosarului, se va primi indemnizatia recalculata, inclusiv restantele de la 01.01.2009. Astea sunt raspunsurile ce le-am primit eu in 12.01.2009( tin minte asta pt. ca a fost ziua Anei). NU cred ca prin alte parti ar fi alftel, doar legea se aplica la fel in toata tara, nu?! ras

Oare sa fie asa sa nu se suspende ar fi bine
simo
Scris: Tuesday, February 17, 2009 3:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Eu am depus dosarul cam tarziu si ar trebui sa primesc banii pe 4 luni, asa ca am devenit cam nerabdatoare. La sfarsitul lui ianuarie mi-a venit decizia de aprobare. Banii trebuie sa-mi intre pe card intre 10 si 20 ale lunii. Problema e ca nu sunt sigura ca o sa primesc ceva luna asta. Intrebarea mea e daca e cineva din Oradea, ce stie legat de cand intra in general banii si mai ales daca au intrat luna asta. Am incercat sa sun la ASCO, la un numar pe care l-am primit tot de la ei , dar nu raspunde nimeni.alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.