Chestionar intrebare: Vi se pare o masura corecta in contextul crizei ?
Alegere Voturi Statistici
Da, sa fie egalitate pentru toti 0 0%
Nu, copiii nu ar trebuii sa sufere 13 72%
Da, dar sa nu se aplice retroactiv 5 27%

Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la o suma fixa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Tuesday, May 18, 2010 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
fetelor,eu ce sa mai zic....La Matei am luat doar 200 lei,alocatia.Si eu si sotul meu eram studenti...mai primeam vreo 300 ron de la ai mei si ATAT.Asta e...ne-am descurcat.Matei nu a dus lipsa niciodata de nimic.A avut mereu tot ce e mai bun.Ne-a ajutat Dumnezeu si am reusit.Acum ar trebui sa iau si eu indemnizatie,dar sa vedem ce mai decid "alesii nostri".Noi sa fim sanatosi si sotul sa aiba unde lucra in continuare,ca el duce greul acum...pana scap si eu la salariuuff
Ely
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fluturas wrote:

nu prea cred.am auzit si eu varianta asta,dar in ianuarie am intrebat si au zis ca nu e adevarat.eu i-am primit,si sora mea chiar prin ianuarie(mi se pare)ca i-a primit.poate intre timp sa ii fi scos,dar oricum era un super ajutor
ps.iti trimit pm

Fluturas din ianuarie 2011 din cauza crizei,nu m-am exprimat eu bineuff .Eu nu i-am luat ca nu am 2 ani aici.pupici
Iuli
Scris: Wednesday, May 19, 2010 3:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Parerea mea este ca cine doreste sa faca un copil ii face indiferent daca primeste 800 RON sau 85% din salar.
Pe mine oricum nu ma afecteza prea mult legea asta ca oricum nu iau decat cu aproximativ 100 Ron mai mult si nici nu mai prind decat 2 luni ca la inceputul lui august ma intorc la lucru.
Nu tin cu guvrnantii dar cine e sincer stie ca se poate creste un copil si cu 800 RON.
Chiar zilele trecute cand a fost protestul mamicilor la stirile de la Antena 1 una dintre mamicile intrvievate spunea ca 800 Ron costa numai bona - nu mi s-a parut deloc relevanta declaratia ei comparativ cu motivul protestului (stiti cum e vorba aia "daca taceai filozof ramaneai"). Atunci de ce ne tine statul acasa 2 ani de zile: ca sa platim bona sau sa ne crestem singure copilul?
Fluturas
Scris: Wednesday, May 19, 2010 3:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Ely wrote:

Fluturas din ianuarie 2011 din cauza crizei,nu m-am exprimat eu bineuff .Eu nu i-am luat ca nu am 2 ani aici.pupici

asa da,e posibil...nu stiu nimic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.