Chestionar intrebare: Vi se pare o masura corecta in contextul crizei ?
Alegere Voturi Statistici
Da, sa fie egalitate pentru toti 0 0%
Nu, copiii nu ar trebuii sa sufere 13 72%
Da, dar sa nu se aplice retroactiv 5 27%

Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la o suma fixa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Wednesday, May 12, 2010 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
kali wrote:
... de la 1 iunie si se aplica si retroactiv...rambo

Unde ai citit ca se plica si retroactiv?????
Adica eu pe aprilie si mai iau tot 600 ron????plans plans plans plans plans plans plans plans
Anelise
Scris: Wednesday, May 12, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am auzit si eu ca intra in vigoare la 1 Iunie, adica fix de ziua copiilor! guns E dezastru in tara asta! banghead Am inceput sa ne punem foarte serios problema plecarii! Eu iau 600 ron, dar am noroc de sot. In schimb ce fac alte familii care chiar nu se descurca? Nu mai zic de familiile unde sunt gemeni sau tripleti! uff
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 12, 2010 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
vai de mine, innebunesc! nu-mi vine sa cred ce se intampla in tara asta!!! ce se va intampla cu noi pana la urma? e batuta in cuie treaba asta?? azi dimi la televizor au zis ca se aplica doar pt cele care depun dosarele pt indemnizatie incepand cu 1 iunie. sau a inteles soatza gresit??
TIANAPET
Scris: Wednesday, May 12, 2010 1:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2010
Se va intampla celor ce depun dosarul cu 1 iunie, dar si celor ce sunt deja in concediu de crestere a micutului.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 12, 2010 1:24 PM
Nivel

plans plans plans plans
TatyKS
Scris: Wednesday, May 12, 2010 6:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
E un dezastru ... ma uit cu groaza la stiri cry Saracele mamici, saracii pensionari, saracii profesori ... Offf sper sa se rezolve cumva ... ca e tare greu fara cateva milioane cum vor ei sa ne taie.
fdianamaria
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
ninetem wrote:
Fac parte din mamicile care iau 600 ron, deci masura asta nu ma afecteaza.La mine sotul castiga mai mult, dar nu foarte mult.

Eu iau cu aproape 100 lei in plus, asa ca nici mie nu mi se pare prea mare diferenta. Aceasta "solutie" a lor le doare doar pe cele cu salariile mari si probabil ca asta era si ideea, la fel ca la pensii. In mod sigur n-ar fi asa grave aceste idei daca preturile n-ar creste continuu, la fel ca taxele si impozitele. uff
Poate in cativa ani (sau zeci de ani...)vom iesi si din criza si va fi mai bine.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:34 PM
Nivel

eu as lua cu 350 lei mai putinplans plans
zaza_
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
fdianamaria wrote:

Poate in cativa ani (sau zeci de ani...)vom iesi si din criza si va fi mai bine.

Ce tare! hohot hohot hohot

Dar stiti ca parlamentarii au diurne de deplasare din Bucuresti in Bucuresti, iar pe luna aceste cheltuieli pot ajunge la peste 80 milioane? Si culmea nesimtirii. Un astfel de parlamentar se plange pe la televiziuni ca veniturile sale vor fi diminuate si ca nu stie cum se va descurca....fool

Eu mi-s fool fool fool fool fool rau de tot, zau.
Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad.

Scuzati-ma ca sunt off-topic.
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 13, 2010 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Am vazut o noua varianta de proiect: de la 1 iunie se va taia 15% din indemnizatie, 15% din alocatie si trusoul bebelusului va fi 0 RON. Intre timp, exista o petie in acest sens si se strang semnaturi aici.
bulinutza
Scris: Thursday, May 13, 2010 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
cute_babies_of_mine wrote:
Am vazut o noua varianta de proiect: de la 1 iunie se va taia 15% din indemnizatie, 15% din alocatie si trusoul bebelusului va fi 0 RON. Intre timp, exista o petie in acest sens si se strang semnaturi aici.

Excelent cute...chiar cautam si eu petitia...yes

abiand
Scris: Thursday, May 13, 2010 12:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Am semnat si eu petitia desi nu sunt in CIC, dar as avea o propunere pentru domnii guvernanti (mai multe de fapt, dar nu e cazul aici) : sa cotizam cu suma fixa, daca vor sa primim suma fixa.
cristinaflorina
Scris: Thursday, May 13, 2010 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Si eu as primi cu 270 lei mai putincry cry cry
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, May 13, 2010 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Tocmai l-am ascultat pe Traian Basescu aberand cum ca unele indemnizatii pentru mame nu sunt justificate!!!! Nu mai spun si eu cum ca e imposibil sa-ti cresti copilul si pe tine (ca stai acasa si nu produci) cu 6 milioane; doar ca mi-ar fi placut ca in discursul acesta plin ce cifre semnificand oameni care au duble surse de venit (oare de ce in Romania anului 2010 vrea omul sa fie si pensionar pe caz de boala si lucreaza si cu contract de munca, nu se intreaba nimeni???????) sa aud si eu un singur lucru: ca domnul Nicoara, parlamentar in Romania, va fi dat afara din aceasta institutie pentru vizionare de filme xxx in timpul serviciului!!!!! Multi alti oameni sunt dati afara pentru un simplu Messenger instalat pe calculatorul de serviciu, dar domniile lor pot face orice doresc, se face valva cam o saptamana, dupa care... toti uita ce si cum si viata merge inainte cu fix aceleasi sporuri, drepturi si indemnizatii!
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 13, 2010 6:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
"Panglicari în ale tarii, care joaca ca pe funii,
Masti cu toate de renume din comedia minciunii?"

....
"Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punând mâna pe ei,
Sa-i împarti în doua cete: în smintiti si în misei,
Si în doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
Scrisoarea III - Mihai Eminescu

Nimic mai actualuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.