Chestionar intrebare: Vi se pare o masura corecta in contextul crizei ?
Alegere Voturi Statistici
Da, sa fie egalitate pentru toti 0 0%
Nu, copiii nu ar trebuii sa sufere 13 72%
Da, dar sa nu se aplice retroactiv 5 27%

Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la o suma fixa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, May 11, 2010 10:24 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la o suma fixa, renuntandu-se astfel la 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, au declarat luni surse din randul participantilor la discutiile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu.

Articolul integral poate fi citit aici.

Conform INS, in acest moment 193.000 de persoane, se afla in concediu de crestere a copilului.
Tzepii
Scris: Tuesday, May 11, 2010 12:44 PM

Update:
Vass, consiliera premierului Emil Boc declara:
"Se discuta reducerea alocatiei pentru mame. Cel mai probabil va scadea procentul de 85%"

Reprezentanti ai Ministerului Muncii au confirmat, pentru HotNews.ro, ca in acest moment se discuta despre diminuarea alocatiei, dar nici ei nu au vorbit despre un procent concret.

Articolul complet poate fi citit aici.
bulinutza
Scris: Tuesday, May 11, 2010 12:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Nu credeam ca se vor lega pana si de asta...sorry1
cristinaflorina
Scris: Tuesday, May 11, 2010 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Niste idioti. As intra acolo si i-as impusca pe toate maimutele din parlament care ia ani de ban si la restul lumii stie sa taie din salarii. Nu e bine sa blestemi dar praful sa se aleaga de toti de la A la Z. Cred ca va fi o noua revolutie mai ceva ca cea din 89 cu medodele astea drastice pe care le aplica.
TIANAPET
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2010
Da, dar reducerea procentului va fi de asa natura de vom primi iar 600 ron. Sincer cand am aflat ca sunt insarcinata , am luat in calcul faptul ca voi primi 85% si voi putea sa ii asigur bebelului un trai decent ptr 2 ani. Dar cu 600, eu nu stiu cum o sa il cresc, tinand cont ca taticul are venitul mai mic decat al meu
.
Tzepii
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:14 PM

TIANAPET wrote:
Da, dar reducerea procentului va fi de asa natura de vom primi iar 600 ron. Sincer cand am aflat ca sunt insarcinata , am luat in calcul faptul ca voi primi 85% si voi putea sa ii asigur bebelului un trai decent ptr 2 ani. Dar cu 600, eu nu stiu cum o sa il cresc, tinand cont ca taticul are venitul mai mic decat al meu
.

Stiu ca suna "aiurea" dar puteti sa luati in calcul in cazul asta sa intre taticul in concediu pt. cresterea copilului. Voi stiti cel mai bine.
TIANAPET
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:19 PM
Nivel

Da, din pacate taticul nu a lucrat o luna de zile...asa ca nu se poate:(
petronela_gav
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
macar de nu s-ar aplica retroactiv.
cand au marit ceva nu a fost retroactivcry
ninetem
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Eu nu pot sa comentez aici. Fac parte din mamicile care iau 600 ron, deci masura asta nu ma afecteaza.La mine sotul castiga mai mult, dar nu foarte mult.
TIANAPET
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:47 PM
Nivel

Nu cred ca se va aplica retraoctiva. Desi orice s-ar intampla cred ca deja ar trebui sa ne lase reci.:(
bulinutza
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
eu am nascut in ianuarie si am intrat in concediu pt cresterea copilului incepand cu 1 aprilie. Evident ca inca nu am primit niciun ban. Curiozitatea mea este daca lunile aprilie si mai, vor fi platite dupa vechea lege, beneficiind de 85% din venituri sau nici lunile astea nu vor mai fi luate in calcul....incredibil!!!

angry angry angry angry angry angry angry angry angry
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
niste nenorociti!!! ei nu se gandesc si la copii? cum le poti asigura un trai decent dc toate toate sunt f scumpe, de unele lucruri pt copii nu te poti apropia, cand iei taie si de colo si de dincolo.? chiar si de indemnizatie sa se ia?? sunt poate multe mamici in situatia mea, cand copilul are o problema cu laptele de vaca si trebuie sa bea lapte special. cum il vom putea cumpara?? ma trec fiorii. in momentul asta mie 600 lei nu imi ajung numai de lapte pe luna. oare celelate lucruri cu ce bani?? sa nu mai pun la socoteala ca am nascut in ianuarie si inca nu am luat nici un ban.
monique
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Si de cand se aplica??? Eu din octombrie ar trebui sa ma intorc la munca, iar statul acasa imi convine acum de minune, ca iau o gramada de bani. Chiar si mai mult decat daca m-as intoarce la munca, pt ca in calcul mi-au intrat si bonusurile de peste salariu...nervi
kali
Scris: Wednesday, May 12, 2010 9:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
... de la 1 iunie si se aplica si retroactiv...rambo
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
rambo

Heiiii, traim vremuri de criza, trebuie sa facem sacrificiiThumb down , noi trebuie, pt. ca guvernantii sa poata lansa programe anticriza adevarate le trebuie masini luxoase, case de vacanta si vile spatioase. (rusinica!)
Toate reducerile de cheltuieli bugetare au fost facute in defavoarea celor multi, oricum pe ei ii doare-n pix de criza si de deficit bugetar, macar de dragul imaginii ar trebui sa renunte la suculetul si pateurile din sedinta de guvern.
M-am scarbit de tot, auzi "Romania cumpara prea multi pampersi", eiiiii lasati ca asa se vor lauda in urmatorii 5 ani ca au rezolvat si criza locurilor din gradinite.angry angry angry angry

Later edit: :107: am votat fara sa vreau, nici nu stiu ce sorry sorry sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.