Inceperea anului scolar 2012 se amana cu 7 zile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Saturday, September 1, 2012 10:46 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Noul an scolar va incepe cu o saptamana intarziere, pe 17 septembrie in loc de 10 septembrie, directorii unitatilor de invatamant avand astfel mai mult timp pentru a pune toate lucrurile la punct.

Premierul Victor Ponta a aratat ca data de 17 septembrie este mai potrivita pentru debutul anului scolar decat varianta propusa de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, respectiv 15 septembrie, din moment ce aceasta pica intr-o zi de sambata, arata Romania TV.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat anterior ca va propune in sedinta de guvern de sambata ca noul an scolar sa inceapa la data de 15 septembrie, si nu pe 10 septembrie, asa cum este prevazut in prezent.

Noul an scolar ar putea incepe la 15 septembrie, in loc de 10 septembrie .

"O sa ma duc cu propunerea aceasta in Guvern maine, pentru ca este o data care a existat in traditia scolii romanesti, iar parintii au inradacinata aceasta data", a spus vineri seara Ecaterina Adronescu.

De asemenea, ministrul Educatiei a mai aratat ca schimbarea datei la care va incepe noul an scolar va permite finalizarea pregatirilor pentru clasa zero. mai mult

Sursa : http://www.ziare.com
aurishta
Scris: Saturday, September 1, 2012 11:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Aaaaaa, ce bine!dance dance
alimami
Scris: Sunday, September 2, 2012 6:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Si oare cu caminele si gradinitele cum ramane?Astea cand incep?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.