Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| INCALZIREA ELECTRICA IN PARDOSEALA
Incalzirea electrica in pardoseala este un sistem de incalzire centrala care utilizeaza cabluri electrice de incalzire, ingropate intr-o pardoseala de beton.
Pardoseala de beton inmagazineaza caldura degajata de cablurile incalzitoare, pe care o distribuie mediului ambiant.
Cuplarea si decuplarea cablurilor incalzitoare se face cu ajutorul unui termostat. Astfel pardoseala lucreaza ca un acumulator de caldura.
Principalele avantaje ale unui sistem de incalzire in pardoseala sunt: - confortul termic sporit, comparativ cu sistemele clasice de incalzire; - fiabilitatea superioara fata de orice alt sistem de incalzire clasic; - reducerea pericolului de foc; - silentiozitatea; - reducerea cantitatii de praf antrenat de curentii de aer. - este un sistem nepoluant - consumul de energie este redus cu 20-30%
Este cineva care foloseste acest sistem de incalzire prin pardoseala si poate sa ne dea mai multe amanunte?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mama mea isi pune asa ceva...mereu m-am intrebat de unde spanac are atatia bani, am sa o intreb maine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| katy_lumika wrote:Mama mea isi pune asa ceva...mereu m-am intrebat de unde spanac are atatia bani, am sa o intreb maine.
Katy, ai aflat raspunsul ca vreau si eu spanac de la ea? |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| g_nicoleta2000 wrote:Katy, ai aflat raspunsul ca vreau si eu spanac de la ea? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| g_nicoleta2000 wrote:Katy, ai aflat raspunsul ca vreau si eu spanac de la ea?
Hai, mai...!!! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| g_nicoleta2000 wrote:Katy, ai aflat raspunsul ca vreau si eu spanac de la ea?
|
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| :018: :018: :018: :018: |
|

| A se observa ca nu am primit nici un raspuns de la Katy. Tine bine ascuns secretul.
Intradevar iti trebuie hectare bune de spanac ca sa pui incalzire in pardoseala, pe noi o sa ne ajunga in jur de 200mil de lei vechi dar nu ma mai obosesc sa calculez cat spanac inseamna! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| ce funny sunteti Incalzirea prin pardoseala e cea mai buna dar si f costisitoare.Noi am opta pt asa ceva cu toate ca lumea zice ca e posibil sa se sparga o teava ceva si ai pus-o ,cum se zice.Dar materialele sunt de buna calitate(instalatia din curpu)si tine pana la 30 de ani.Dar noi inca avem geamuri de pus ...visez momentan!Niic gaz nu avem in zona ...si numai o centrala pe lemne e vreo 3000 de euro .Dar asta e alta poveste... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si noi optam pentru incalzirea prin pardoseala,acuma suntem la aceeasi faza cu tine Giulia,geamurile ce vor fi puse luna ce vine si dupaia continuuarea |
|

| Mult spor va doresc.O sa fie o bucurie pt mititeii tai la casa ...loc berechet de joaca si zbenguiala. Noi batem pasul pe loc de ceva timp cu criza asta.Speram ca pana va merge Daria la scoala sa terminam macar parterul ca tare greu mai e la bloc |
|

| Giulia, daca nu inaditi tevile nu se sparge nimic, eu sunt foarte increzatoare in sistem. Cam intr-o luna, poate doua ajungem si noi la incalzirea in pardosela, ati pus-o voi sau cu o firma? Cum de nu iei in considerare si o centrala electrica?
Anabella, cu ce placati pardoseala duce ce puneti tevile? |
|

| ASm auzit ca te sparge la bani...centrala electrica.Si sincer vrem sa fim eficienti .Nu sa o cumparam si pe urma s ao tin de bibelou fiindca nu vom aveam bani de platit facturile uriase la curent.Voi optati pt cea electrica?Stii tu cumva una eficienta care nu consuma mult dar face caldura destula?Nu stiu,dar noi suntem inclinati sprea cea pe lemne... |
|
|