Incalzirea prin pardoseala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vladrehau
Scris: Friday, December 31, 2010 8:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eliminarea caloriferelor din apartamente si inlocuirea acestora cu un sistem de incalzire prin pardoseala este o solutie
recomandata persoanelor care doresc sa schimbe complet imaginea camerei clasice. In afara faptului ca proprietarul nu va mai fi incomodat de calorifer, acesta va beneficia de un spatiu liber pe care il poate folosi in diverse maniere.

Clasica sursa de caldura
va fi inlocuita cu un un obiect „invizibil” care nu va mai deranja proprietarul. In afara acestui aspect, incalzirea prin podea este o solutie foarte buna pentru baie si bucatarie, camere in care se utilizeaza cu precadere gresia si faianta. Acest sistem va permite si copiilor sa utilizeze podeaua ca spatiu de joaca, fara teama ca s-ar putea imbolnavi.

ras
carmen2000
Scris: Tuesday, January 11, 2011 10:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2010
noi am pus incalzire in pardoseala in baie si este f eficienta.Toata lumea spunea ca o sa inghetam de frig in baie,ca am facut-o prea mare si cand facem baie o sa ne fie frig,dar baia este locul cel mai cald din casa chiar si fara sa deschidem caloriferul.Cel mai bine este ca pardoseala, dupa ce se incalzeste,pastreaza temperatura mult timp,pe cand un calorifer se raceste imediat cand se stinge focul.Dimineata in baie este la fel de cald ca si seara,pe cand in camere se raceste daca nu ne trezim sa punem pe foc.La noi au fost si -25 grade si tot nu am deschis caloriferul in baie.
deeasicristi
Scris: Saturday, January 15, 2011 5:24 PM

dar de incalzirea cu cabluri electrice in pardoseala,ati auzit? este scump montarea si cumpararea sistemului,dar facturile,cum vor fii?uriase?pentru aprox 70 mp?poate ne indruma si pe noi cineva si poate ne da date concrete cine are asa ceva acasa,va rugam,multumim frumos.k altfel nu stiu ce o sa fac.poate campfire doamne ferestefrown
deeasicristi
Scris: Sunday, January 16, 2011 9:43 PM

nu mai scrie nimeni pe aici?nu are nimeni incalzire electrica cu cabluri electrice in pardoseala?haide-ti fetelor k trebuie sa fie cineva pe aici care are asa cevacry
kali
Scris: Friday, September 16, 2016 9:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Astept si eu iarna... cu drag!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.