Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua...nu cred ca va amintiti de mine...nu prea am postat, insa am nevoie de sfatul mamicilor cu experienta... Am o fetita de aproape 9 luni si inca nu vrea sa paseasca. cand o pun in picioare isi tine piciorusul drept stramb, se sprijina pe muchia piciorului, nu pe toata talpa, iar pe celalat picior se sprijina corect. Nu prea am dat importanta acestui lucru pana acum...dar astazi a venit cineva in vizita si m-a speriat. Luni o sa ma duc neaparat la medic, ins apana atunci stau pe ace...de-a lungul dezvoltarii sale nici un pediatru nu a observat nimic deosebit la sold...insa sunt foarte ingrijorata si as vrea ca mamicile care au patit asa ceva sa-mi dea un sfat. Va multumesc! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc de raspuns...cand sta intinsa tine laba piciorului in mod corect...adica nu e diferenta intre cele doua. Oricum voi merge la medic luni pentru linistea mea si pentru un sfat in ceea ce priveste corectarea obiceiului prost format. iti multumesc pentru atentie si sanatate... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/14/2014 Mesaje: 2
| Toata incaltamintea baiatului meu am cumparat-o de pe mesaj editat de moderator. Acum ca vine vara, urmeaza sa-i iau pantofi si mesaj editat de moderator, sunt foarte rezistente, din piele si au o multime de modele din care poti alege. |