incaltamintea ideala pt bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adrianayo2003
Scris: Tuesday, December 2, 2008 9:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Eu nu-i gasesc ghetute de piele imblanite cu taloneta.
Stie cineva un magazin in Bucuresti de unde-i pot cumpara.
Am inteles ca in cele fara blana ii ingheata piciorusele iarna. Voi ce ati cumparat? Poate aveti si niste poze.
Elenutza
Scris: Friday, May 8, 2009 5:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua...nu cred ca va amintiti de mine...nu prea am postat, insa am nevoie de sfatul mamicilor cu experienta...pale Am o fetita de aproape 9 luni si inca nu vrea sa paseasca. cand o pun in picioare isi tine piciorusul drept stramb, se sprijina pe muchia piciorului, nu pe toata talpa, iar pe celalat picior se sprijina corect. Nu prea am dat importanta acestui lucru pana acum...dar astazi a venit cineva in vizita si m-a speriat. Luni o sa ma duc neaparat la medic, ins apana atunci stau pe ace...de-a lungul dezvoltarii sale nici un pediatru nu a observat nimic deosebit la sold...insa sunt foarte ingrijorata si as vrea ca mamicile care au patit asa ceva sa-mi dea un sfat.
Va multumesc!
dya
Scris: Friday, May 8, 2009 10:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Elenutza eu nu cred ca are vreo legatura cu soldul , cind sta intinsa fara a se sprijini pe picioruse cum tine laba piciorului drept? Daca este diferentza de atitudine intre stingul si dreptul atunci este o cu totul alta problema care sunt convinsa ca va avea rezolvare. Eu zic sa nu intri in panica pina Luni si cel mai indicat ar fi sa reusesti sa ii faci consult la un medic ortoped.
Pina pe la 10 luni si fetita mea avea un prost obicei de a calca cu unul din picioruse doar pe virf....aveam la un moment dat impresia ca este diferenta de lungime intre picioruse si o tot masuram dar se pare ca asa isi facuse ea obiceiul de a calca. De mers in picioruse a inceput doar la un anisor si o luna . Acum merge frumos si calca bine.
Multa sanatate si sa ne spui si noua rezultatele.pupici angel
Elenutza
Scris: Friday, May 8, 2009 11:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc de raspuns...cand sta intinsa tine laba piciorului in mod corect...adica nu e diferenta intre cele doua. Oricum voi merge la medic luni pentru linistea mea si pentru un sfat in ceea ce priveste corectarea obiceiului prost format. iti multumesc pentru atentie si sanatate...pupici
irina123
Scris: Monday, April 29, 2013 11:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2013
Buna fetelor,

Eu am gasit incaltaminte de calitate pentru ai mei la www.jilkids.com , am lansat cateva comenzi si am fost multumita si de produse si de preturile produselor. fata de ce se gaseste acum in magazine si pe internet aici e raiul pe pamant
DianaManole
Scris: Tuesday, April 15, 2014 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/14/2014
Toata incaltamintea baiatului meu am cumparat-o de pe mesaj editat de moderator. Acum ca vine vara, urmeaza sa-i iau pantofi si mesaj editat de moderator, sunt foarte rezistente, din piele si au o multime de modele din care poti alege.
Steve Works
Scris: Wednesday, May 20, 2015 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2015
Eu prefer sa cumpar mesaj editat de moderator: reclama!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.