Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| astea sunt incaltarile noastre...
mai avem si altele, dar alea sunt deja mici asa ca nu mai are rost sa le arat 
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sunt frumoase toate incaltarile, dar iepurasii sunt mortali! |
|

| iepurasii i-am primit cadou....
de al mami lu' ciufulici ciufulici are roz - noi avem rosii |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi suntem codase la incaltari. Ni le scoatem din picioare, le papacim si uite asa toata ziua .... si mami nu stie ce sa mai faca sa ne convinga ca e mai bine asa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mai prichindeilor ce incaltari frumoase aveti mai,mai.saptamana viitoare mergem si noi sa-i luam ceva de incaltat ca aici inca nu a venit iarna ,dar e pe vine .Sa vedem daca le tine in picioare ca si noi ne pricepem la scos si rontait. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am primit foarte multe incaltari de la cineva. I-au fost foarte mari la inceput caci le-am primit cand avea 4-5 luni, dar acuma la 7 luni i se potrivesc. E bine sa aibe ceva in picioare, mai ales pe frigul asta de afara. |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| ce de incaltari frumoase aveti bebeilor, si david a primit vreo 3 perechi de la Mos Craciun adevarul ca erau cam marisori pentru el. dar acum ii sunt aproape buni, vad ca ii suporta in picoare, iar cand il tin in fundulet tot ii trage si se uita la ei...normal a mai avansat si el un pic |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Astazi ne-am suparat si ne-am dus la Clarks sa ne masuram laboantza piciorului. Avem 4F. Adica 4 = lungime iar F=latimea. Si ne-am si luat o pereche de pre-walkers. Adica merg si la de-a busilea si la mers in 2 picioruse.
Din piele si roz.
Pozele sunt cam aiurea, scuzati.
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| foarte faine, si noi tot 4 purtam. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Antonici, sa le porti sanatoasa ! Spor la mers ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Antonia, ce pantofiori frumosi ti-a luat mami! Sa-i porti sanatoasa! |
|

| Roxanel - SUPER pre-walkersii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| of, of, of... m-am imbolnavit cand am vazut asa pantofiori frumusei! Antonici-licurici, sa ii porti cu mare placere si sa mergi cat mai repede cu ei ca sa ne bucuram si noi de priveliste! Roxanel, tu vrei sa ne ofticam??? hai ca glumesc!
da' pe aici nu prea se gasesc asa mumosi si de calitate...tzara lu' papura voda! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Felicitari pentru noile achizitii, Antonici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tendintele noastre:
- balerini Gap ( marimea 3 US )

- tenesi cu "sunet". Ii este frica sa mearga incaltata cu ei ca nu stie de ce se aude acel sunet cand paseste.

|
|
|