Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mi-au sarit ochii de cat am umblat pana i-am gasit o pereche de ghetute mai inalte, imblanite si din piele.Intr-un final gasesc ceva satisfacator, culoarea nu ma incanta ca sunt maro.Si cand vin acasa si-i probeaza miss, constat ca nu i se inchide fermuarul decat pana la jumate, din motive de glezna grasana.Maine ii duc inapoi si o iau de la inceput sau tin fata in casa pan'la primavara |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| codruta wrote:mi-au sarit ochii de cat am umblat pana i-am gasit o pereche de ghetute mai inalte, imblanite si din piele.Intr-un final gasesc ceva satisfacator, culoarea nu ma incanta ca sunt maro.Si cand vin acasa si-i probeaza miss, constat ca nu i se inchide fermuarul decat pana la jumate, din motive de glezna grasana.Maine ii duc inapoi si o iau de la inceput sau tin fata in casa pan'la primavara
Codruta, esti grozava! Succes sa gasesti ceea ce-ti doresti, ca doar nu o sa stai in casa pina la primavara! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:mi-au sarit ochii de cat am umblat pana i-am gasit o pereche de ghetute mai inalte, imblanite si din piele.Intr-un final gasesc ceva satisfacator, culoarea nu ma incanta ca sunt maro.Si cand vin acasa si-i probeaza miss, constat ca nu i se inchide fermuarul decat pana la jumate, din motive de glezna grasana.Maine ii duc inapoi si o iau de la inceput sau tin fata in casa pan'la primavara
De ce nu incerci ceva cu sireturi? Macar alea le poti slabi, dar fermoarul... Din cauza asta i-am luat lui Dav ghete cu siret. Iti fac o poza sa vezi cum sunt... |
|

| Pozele promise:
 |
|

| Sa le poarte sanatos,Kiki! |
|

| Miri wrote:Sa le poarte sanatos, Kiki!
, Miri! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Pozele promise: 
kiki, sunt superbe!Tot de la klin sunt?
Sa le toceasca cu placere alaturi de mami si tati ! |
|

| stele_pe_cer wrote:kiki, sunt superbe!Tot de la klin sunt? Sa le toceasca cu placere alaturi de mami si tati  !
Nu, iubita, din Carrefour le-am luat (ma rog, tata le-a platit, cadou pentru Dav, dar eu le-am ales). Sunt groase, talpa e moale, au blanita in interior si sunt culori care imi plac |
|

| kiki, miri
erau si alea cu fermoar in laterala si cu sireturi in fata, foarte practice. Le-am schimbat azi dar n-am gasit de piele asa ca...Iar de diferenta i-am mai luat ceva, tot ca un fel de cizmlita dar mai subtirim mai mult de interior. pun pozici mai tarziu |
|

| revenim codruta attached the following image(s):

|
|

| Am vrut sa-i cumpar Sarei cizmulite, asa ca ieri am umblat prin magazine!Nicio sansa! Am gasit citeva modele dragute, imblanite si mai inalte, dar nu am reusit sa-i bag piciorusul in cizmulita! Cred ca voi opta pentru unele mai scurte, gen ghetute! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu i-am cumparat ghetute imblanite (nu din piele) dar sunt cam mari, nu prea poate sa mearga bine cu ele pe jos. Oricum exercitiile le face in casa, fara incaltari
 |
|

| Sa le porti cu placere, Miru! Lasa ca te faci tu mare si o sa iti vina bine!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Kiki wrote:Sa le porti cu placere, Miru! Lasa ca te faci tu mare si o sa iti vina bine! Pana la primavara sigur crestem sa ne vina, si poate le purtam la vara, ca sa ne dam mari, fete cu fitze |
|

| danab wrote:Pana la primavara sigur crestem sa ne vina, si poate le purtam la vara, ca sa ne dam mari, fete cu fitze
|
|
|