Incaltaminte de sezon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Saturday, May 19, 2007 1:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Taki, eu inca o tin pe Sara incaltata in casa, cu papucei comozi si subtiri, pentru ca e cand pe gresie, in bucatarie, cand pe gresie in balcon, dupa Cuki...Mi-ar fi extrem de incomod sa o tot descalt si incalt la fiecare 5 minute.In plus, nu cred ca i-ar face nici ei prea mare placere!ras
Cristy
Scris: Saturday, May 19, 2007 1:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Eu le-am lasat pe fete cu picoarele goale pe gresie de mici.

Intradevar clima este alta, dar fetele mele nu au avut papuci de casa, decat iarna.
Iarna acesta am renuntat si la papucii de casa, pur si simplu fetele nu le suporta.
Nu l-am invatat prea infofolite, toata lumea se cruceste cand le vad iarna doar cu un rand de haine prin casa ( casa nefiind incalzita deloc !!)
Maria & Mario
Scris: Saturday, May 19, 2007 4:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Asta vara , da , Maria a stat desculta , dar acum .... cand sunt 13 grade afara , no way ! In casa avem si sosete si papuci de casa , ca e parchet pe jos si la casa chiar e rece pe jos. Nu am trecut inca la sandalutze , ca nu e cazul , dar la vara sigur vom umbla fara sosetutze iar !

Cat despre purtat papuci in casa , eu zic : mereu ! Eu port si sigur voi purta mereu ! ras
taki
Scris: Saturday, May 19, 2007 7:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Multumesc pentru raspunsuri. flowers flowers flowers Deocamdata o tin incaltata in niste sandalute de vara, le poarta numai in casa pe astea. La vara, poate o sa stea desculta la mine, iar la tata pentru ca are gresie aproape peste tot, o sa-i dau sandalutele.

pupici
mihaela75
Scris: Saturday, May 19, 2007 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:

Pana la ce varsta ar trebui sa stea copilul incaltat prin casa? scratch

Taki, ti-a zis cineva sa tii fata incaltata in casa cat e bebe?oare Daca da, nu te-a sfatuit chiar bine pt ca de obicei tii copilul incaltat din cauza frigului si nu din cauza varstei.Daca nu e problema cu frigul bebele trebuie lasat descult ,chiar si fara sosete.Lasa talpa sa simta covorul, parchetul, gresia, jucaria pe care calca,etc.La noi e cald si vara si iarna de sta Daria numai in cu picioarele goale ( fara sosete) in casa. Cand mergem afara testez trotuarul si daca e batut de soare gata, ii scot sandale, sosete si o las desculta.Sa vezi cum alearga cu piciorusele goale sic .Cu Diana a fost alta poveste, inca nu era moda cu centrale si caldura era cu picatura asa ca statea infoflolita in casa si cu botosei.Vara mai respira si ea saraca .Eu sunt pro copil descult.bounce
Kiki
Scris: Saturday, May 19, 2007 8:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
In casa Dav sta descult. Chiar daca i-as pune sosete, papucei sau sandalute in 2 secunde le da jos. Asa ca il las descult.
Afara, am trecut deja la sandalutze, de regula fara sosete, numai cand e mai rece punem si sosete dar subtiri, ca nu suporta mai grosute.
ira_tgr
Scris: Saturday, May 19, 2007 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
mihaela75 wrote:

Taki, ti-a zis cineva sa tii fata incaltata in casa cat e bebe?oare

Da, suntem amandoua la aceiasi pediatra si ne-a recomandat sa tinem fetitele incaltate in casa si de preferinta sa fie ceva cu taloneta, ca sa li se formeze corect laba piciorului
MNiko
Scris: Saturday, May 19, 2007 10:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ira_tgr wrote:

Da, suntem amandoua la aceiasi pediatra si ne-a recomandat sa tinem fetitele incaltate in casa si de preferinta sa fie ceva cu taloneta, ca sa li se formeze corect laba piciorului

Ira, mie chiar si fizioterapeuta Cristinei mi-a zis sa o tin doar cu sosete mai goase iarna, iar vara desculta, tocmai pt ca asa se formeaza mai bine golul acela pe talpa.
ira_tgr
Scris: Saturday, May 19, 2007 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
MNiko wrote:

Ira, mie chiar si fizioterapeuta Cristinei mi-a zis sa o tin doar cu sosete mai goase iarna, iar vara desculta, tocmai pt ca asa se formeaza mai bine golul acela pe talpa.

MNiko, stii tu, cate bordee atatea ...... ras , la fel si cu doctorii...
nu stiu ce sa zic, eu una incerc (dar nu intotdeauna) sa tin seama de ce zice pediatra mea, caci pana acum nu am avut absolut nici o problema cu SOnia, iar ea din prima zi in care am ajuns acasa m-a sfatuit si m-a informat intr-un mod foarte competent asa k acum o fi cum o fi...

cu toatea asta eu de ex. o tin pe capsu' desculta prin pat sau in dormitor, in schimb in restul casei prefer sa fie in sosetute sau in sandale, caci e curent din cauza baii (am o prob. acolo) uff
Fluturas
Scris: Saturday, May 19, 2007 11:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
dar totusi,nu e prea rece gresia,sa stea cu picioarele goale?eu ii tin cu sandale,pe amandoi,si fara sosete.darius isi da jos sandalele si mai apuca sa umble cu picioarele goale,dar mie mi se pare prea rece
Kiki
Scris: Sunday, May 20, 2007 12:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
butterfly wrote:
dar totusi,nu e prea rece gresia,sa stea cu picioarele goale?eu ii tin cu sandale,pe amandoi,si fara sosete.darius isi da jos sandalele si mai apuca sa umble cu picioarele goale,dar mie mi se pare prea rece

Eu am norocul sa stau la parter si sub apartamentul meu sunt tevile de apa calda de la bloc. Gresia mea nu a fost niciodata rece. firstprize
Fluturas
Scris: Sunday, May 20, 2007 12:57 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Kiki wrote:

Eu am norocul sa stau la parter si sub apartamentul meu sunt tevile de apa calda de la bloc. Gresia mea nu a fost niciodata rece. firstprize

eu nu am norocul asta
mihaela75
Scris: Sunday, May 20, 2007 3:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
ira_tgr wrote:

what am ramas soc.Cam ciudat sfat.Chiar ca cate bordeie atatea obiceie alcool
AdrianaC
Scris: Sunday, May 20, 2007 7:15 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ne-am "motorizat" si noi pentru vara aceasta, deocamdata cu 1 pereche, si daca va fi necesar, vom mai cumpara pe parcurs.

_

Eu sunt foarte incantata de ele pentru ca sunt cu arici si se deschid si peste degetele, asa am avut si la Alice si ne-am impacat foarte bine cu ele.

In plus, sunt destul de inalte si tin bine glezna, iar talpa este ortopedica.

Ce sa mai zic de pret care a fost super acceptabil.yes

Andrei e de-a dreptul incantat de noua achizitie si ar vrea sa si doarma cu ele daca se poate.

PS> Si eu tin copilul cu sandalute / ghetute / adidasi in casa, pentru ca pana pe la vreo 2 ani e mai bine sa aiba piciorul tinut bine. La mare o sa il las descult pe nisip, ca stiu ca mersul pe nisip e cel mai bun masaj.

In casa ii dau sosetute, dar subtiri, pentru ca e multa gresie si e rece si pentru mine (eu umblu numai cu papuci).
Darria
Scris: Sunday, May 20, 2007 7:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
MNiko wrote:

mie chiar si fizioterapeuta Cristinei mi-a zis sa o tin doar cu sosete mai goase iarna, iar vara desculta, tocmai pt ca asa se formeaza mai bine golul acela pe talpa.

Exact asa ne-a spus si noua pediatra: sa o lasam cat mai mult timp posibil fara papucei.
Am intrebat si med. ortoped. Ajunsesem la un consult pt. ca a fost banuita de luxatie congenitala de sold si daca tot eram acolo l-am intrebat. Este prof. universitar si seful clinicii de ortopedie de la spitalul pt. copii.
Spock la fel recomanda.
O las doar in sosetele in casa, fara papucei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.