Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ei, stai, ca inca nu i le-am luat, dar asa ceva as vrea sa ii cumpar.
Vreau sa fie neaparat din piele, mai inaltute ca sa ii tina bine glezna, si cu talpa ortopedica. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC wrote:Vreau sa fie neaparat din piele, mai inaltute ca sa ii tina bine glezna, si cu talpa ortopedica.
cand o sa le cumperi, atunci sa le poarte cu placere. Sa ne arati poze pe manechin. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Saptamana trecuta am fost si noi la cumparaturi de incaltaminte de primavara , ca prea era in adidasi fiica-mea ! Si ne-am ales cu :
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuca, sa le porti sanatoasa! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mami Oana, ce de papucei frumosi! Sa ne arati si fotomodelul incaltat cu noile achizitii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am vazut colectiile voastre si mi-am adus aminte ca si eu la Diana tot asa maniaca eram.Avea bebele papuci de zici ca avea trei perechi de picioare. Acum vad ca m-am mai potolit, am luat doar o sandaluta de vara si un pantofior, daca se julesc ia mama altele dar nu mai iau asa de colectie.Cred ca pe asta al treilea o sa-l port descult |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Alina wrote:
Salamander, daca porti numar mic s-ar putea sa-ti iei la fel ca Alexia.
Apropo de Salamander....
Ultima noastra achizitie : se gasesc tote marimile, sunt ultimul strigat la incaltaminte in Israel. Se mai poarta si in alta tara sau...
|
|
| Cristy, ce minunatii ai tu acolo! Cei mai mici parca sunt pentru buburuze! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Crist, sunt foarte frumoase incaltarile! sa le purtati sanatoase! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cristy wrote:Ultima noastra achizitie : se gasesc tote marimile, sunt ultimul strigat la incaltaminte in Israel. Se mai poarta si in alta tara sau...
Cristy, e de jale cu sandalele astea si pe la noi.Acum au aparut si niste chestiutze de bagat prin gaurelele alea le cumperi separat si-ti impodobesti sandalele cum vrei .Sunt bestiali cu chichiritzele alea pe ei Daca gasesc marime mica pt daria iau si eu |
|
| mihaela75 wrote:
Cristy, e de jale cu sandalele astea si pe la noi...
Chiar am gasit modelul asta pe un site dat de Delfinasa!Sunt grozave! Miha, spor la cumparaturi, sa-i gasesti si Dariei papucei de buburuza! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da da, sunt si pe-aici, sunt tare draguti saboteii de vara...singurul inconvenient pe care eu il vad la astia de aici este ca totusi pot face rani de la cauciucul ala tare...Cristy, fetele cum se impaca cu ei? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki si Miri, multumim mult ! Facem noi si foto ! Cristy, super sabotii fetelor ! Si aici sunt in mare voga ! Doar ca fac si rani la piciorushe. Am vazut si cu dress , sa nu roada. Iar de frumoase , sunt bestiale. Sunt si de adulti aici ! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Maria & mami wrote: Cristy, super sabotii fetelor ! Si aici sunt in mare voga ! Doar ca fac si rani la piciorushe. Am vazut si cu dress , sa nu roada. Iar de frumoase , sunt bestiale. Sunt si de adulti aici !
Ba deloc... fetele le poarta de 2 zile si sunt OK...Nici eu nu am probleme. Cautati sa fie originali Croks ( daca nu ma insel )
Multumim de complimente fetelor....
PS Caucuicul nu rebuie sa fie tare....de fapt este ca un burete... |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oana, Cristy, super incaltari! Papucei bulinosi nu am mai vazut dar sunt super haiosi si veseli, insa cei albastri ai Mariucai m-au dat pe spate. Sa-i purtati cu maxim efect! |
|
|