Incaltaminte de sezon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Am cumparat inca o pereche de ghete de iarna , dar nu sunt foarte incantata de alegere. Se impiedica la mers cu ele desi sunt marimea ei. Oare ar fi fost mai bine daca ii luam cu sireturi ? oare Si astea i le ajustez pe glezna dar..... scratch

Voi pentru ce fel de incaltaminte ati optat pentru micii mergareti ?

Maria & Mario attached the following image(s):
dsc04554.jpg

Cris-DL
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Cele de anul trecut binenteles ca nu-i mai sunt bune....i-am cumparat altele si nici astea nu sunt bune banghead deci trebuie sa-i iau altele..... ca lungime sunt bune dar Deea are piciorusul grasut si nu-i incap, sunt si imblanite....imi pre rau ca nu-i vin, macar daca le purta de cateva ori plans

Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:38 PM
Nivel

Criss, dar de ce nu le-ai probat ? Incearca sa le duci inapoi. De ce nu ii sunt bune ? oare
kali
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu inca nu i-am gasit nimic pentru sezonul rece... inca suntem in cautare, dar as vrea ceva cu sireturi, pe glezna (daca nu mai inalte), imblanite si... portocaliialcool
Alina
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Oana, eu zic ca ghetutele Mariucai sunt pentru toamna, deci ii trebuie ceva mai groase si imblanite.
Cristina, foarte frumoase ghetutele, pacat ca ii sunt mici. Poate i le poti schimba cu un numar mai mari.
Oana, dar de ce vrei tu musai portocalii? Vrei sa-ti dau niste ponturi cu incaltamintea?
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Maria & mami wrote:
Criss, dar de ce nu le-ai probat ? Incearca sa le duci inapoi. De ce nu ii sunt bune ? oare

plans nu am cum....le-am luat noi de capul nostru (eu si tati) din Germania, nu m-am gandit ca sunt imblanite si nu ii vin, 23 poarta, 23 i-am luat fool ..... dar o sa-i luam altele saptamana viitoare, pleaca tati iarasi (poate mai merg si eu bounce )....poate le gasim la fel, dar nr. 24 hail
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:53 PM
Nivel

Alina wrote:
Oana, eu zic ca ghetutele Mariucai sunt pentru toamna, deci ii trebuie ceva mai groase si imblanite.

Pai aici din piele imblanite nu gasesti. Astea sunt dublate cu piele si pe interior si sunt si flexibile , sa poata pasi cu ele. Poate in Romania mai groase de atat. plans

A , mai are si cizmulitele astea, tot din piele exterior, captusite cu piele , dar nu blanite ! nu pale

Maria & Mario attached the following image(s):
dsc04236-4.jpg

kali
Scris: Tuesday, October 24, 2006 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Alina wrote:
Oana, dar de ce vrei tu musai portocalii? Vrei sa-ti dau niste ponturi cu incaltamintea?

Portocalii... sau roz.
Daaaaaaaa, vreau pontyes

Oana, sigur in Romania gasesti imblanite, asa ca nu te complica.
Kiki
Scris: Tuesday, October 24, 2006 7:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Trebuie sa ii cumpar pentru ca cele pe care le are pentru toamna nu sunt captusite pe interior...sunt frumoase, dar nu-s utile pentru iarna.
Alina
Scris: Tuesday, October 24, 2006 7:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
kali wrote:
Portocalii... sau roz.
Daaaaaaaa, vreau pontyes

Salamander, daca porti numar mic s-ar putea sa-ti iei la fel ca Alexia.
delfinasa
Scris: Tuesday, October 24, 2006 8:20 PM
Nivel

Avem si noi 2 perechi de incaltaminte de iarna pt iarna asta: una de ghetute din piele gen thinsulated (cred ca asa le spune) cu sireturi si una de cizmulite din piele intoarsa, imblanite, cu fermoar...cum pe-aici nu sunt asa de geroase iernile ca-n tara si cum circulam f. mult cu masina, la joaca afara cred ca vor face fata si ghetutele cu ciorapei mai grosi, dar vom vedea care-s mai comfortabile si cat de frig va fi.

Mariuca, ce ghetute si cizmulite elegante ai! Sa le porti cu placere si sa nu cazi cand alergi dupa mami!pupici
Cristina, frumoase ghetutele Deei! Pacat ca nu v-ati gandit la 1-2 numere mai mari! Daca nu-i vin nicicum, le faceti si voi cadou la alt piticot, ca de returnat nu cred ca se mai poate! Si Deei...altele...mai frumoase, sa nu planga dupa cele ramase mici!pupici
mihaela75
Scris: Tuesday, October 24, 2006 9:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Alina wrote:

Salamander, daca porti numar mic s-ar putea sa-ti iei la fel ca Alexia.

Kali e salamander?fool
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 24, 2006 10:12 PM
Nivel

mihaela75 wrote:

Kali e salamander?fool

Salamander e firma de incaltaminte sau magazinul care le promoveaza ! hohot
mihaela75
Scris: Tuesday, October 24, 2006 11:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
A..., deci dupa Salamander trebuia punct...cine vorbea, eu ,cacofoana forumuluihohot
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 25, 2006 12:54 AM
Nivel

mihaela75 wrote:
A..., deci dupa Salamander trebuia punct...cine vorbea, eu ,cacofoana forumuluihohot

hohot hohot hohot hohot hohot hohot Esti bestialaaaa ! hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.