Incaltaminte asortata cu tinute tricotate/crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Wednesday, October 14, 2009 5:44 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
La o rochie crosetata sau tricotata,cam ce incaltaminte este potrivita?
Un palton crosetat sau tricotat cu ce se potriveste mai bine,ghetute sau cizma?
kali
Scris: Wednesday, October 14, 2009 5:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
inger7 wrote:
La o rochie crosetata sau tricotata,cam ce incaltaminte este potrivita?
Un palton crosetat sau tricotat cu ce se potriveste mai bine,ghetute sau cizma?

Pai depinde cat e de gros paltonul. Si cat e de lung.
La rochie, pentru mine conteaza lungimea. In principiu merge si gheata si cizma, dar eu port cizme numai la rochii/ fuste scurte.
zaza_
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Nu cred ca e vreo regula, in afara de sezoane... Eu nu prea port cizme vara sau sandale iarnahohot Dar se poate purta orice la modele crosetatepupici

kali
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:39 PM
Nivel

zaza_ wrote:
Nu cred ca e vreo regula, in afara de sezoane... Eu nu prea port cizme vara sau sandale iarnahohot

Nimeni nu poarta sandale iarna... cu cizmele devine o chestiune de gusturi, deja.
Insa nu cred ca Inger isi face planuri pentru vara viitoare- banui ca are nevoie de sfaturi pentru acum... si suntem in oct.!
Mela
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu am un fel de plover/rochita,il port si cu colanti si atunci imi iau cizme lungi,dar il port si ca bluza peste blugi skinny si atunci iau botine,cu toc sau fara,depinde cat am de mers pe jos ras

paltonul crosetat,depinde daca il porti cu fusta sau pantlon si daca e mai scurt sau mai lung.
cum ai de gand sa-l faci,Inger?
ingerash
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:05 PM
Nivel

kali wrote:

Pai depinde cat e de gros paltonul. Si cat e de lung.
La rochie, pentru mine conteaza lungimea. In principiu merge si gheata si cizma, dar eu port cizme numai la rochii/ fuste scurte.

Multumesc!pupici Paltonul va fi destul de grosut si pana la genunchi.
Pentru aceasta perioada ma interesez.

zaza,la o rochie crosetata de vara se potrivestethumright chiar simpatica rochita postatalove

sami,paltonul il fac pana la genunchi si o sa-l port cu pantaloni mulati.Cred ca cizma este de bazabis
Rochita o sa o fac miniflowers

Mela
Scris: Thursday, October 15, 2009 9:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
poti sa iei la tinuta asta si niste botine,le porti peste pantaloni,o sa arate super.

wow,faci si o rochita? love n-am stiut.ce harnicuta esti newclap
Roxie
Scris: Thursday, October 15, 2009 11:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Ce topic util! firstprize
Am si eu o intrebare: la o pereche de pantofi culoare rosu-stins, de o forma aproximatic asemanatoare cu asta de aici:
http://www.reno.de/index.php?id=488&tx_dbnreno_pi1[product]=4471&tx_dbnreno_pi2[offset]=10
sau modelul asta mai curand, la bareta seamana mai bine cu ce am eu:
http://www.marksandspencer.com/Footglove-Leather-Wide-Dolly-Shoes/dp/B002F58NJI?ie=UTF8&categoryNodeID=42967030&node=209669031&page=3&mnSBrand=core&rh=n%3A209669031
Ce fel de dresuri ar merge? Care ar fi cea mai inchisa culoare posibila si cat de groase pot fi?
Edit. vad ca nu imi iese sa dau link direct la modelul la care vroiam, ci doar la primul model din gama. Deci pantofii sunt cu toc mai micut, de o culoare bej-alburie, au o bareta in fata. Din piele nelacuita. Mai au pe ei niste modele/onduleuri stantate discret.
Un rosu cam ca asta:
http://www.findthatshoe.com/product/SGD4214RED
Edit 2: mi-a reusit linkul.
ingerash
Scris: Thursday, October 15, 2009 11:19 AM
Nivel

sami wrote:
poti sa iei la tinuta asta si niste botine,le porti peste pantaloni,o sa arate super.

wow,faci si o rochita? love n-am stiut.ce harnicuta esti newclap

Multumesccomputerlove Da,o sa fac rochita neagra de la rochi crosetatehearts O sa-mi iau botinetopai
ingerash
Scris: Thursday, October 15, 2009 11:29 AM
Nivel

Roxie wrote:
Ce topic util! firstprize
Am si eu o intrebare: la o pereche de pantofi culoare rosu-stins, de o forma aproximatic asemanatoare cu asta de aici:
http://www.reno.de/index.php?id=488&tx_dbnreno_pi1[product]=4471&tx_dbnreno_pi2[offset]=10
sau modelul asta mai curand, la bareta seamana mai bine cu ce am eu:
http://www.marksandspencer.com/Footglove-Leather-Wide-Dolly-Shoes/dp/B002F58NJI?ie=UTF8&categoryNodeID=42967030&node=209669031&page=3&mnSBrand=core&rh=n%3A209669031
Ce fel de dresuri ar merge? Care ar fi cea mai inchisa culoare posibila si cat de groase pot fi?
Edit. vad ca nu imi iese sa dau link direct la modelul la care vroiam, ci doar la primul model din gama. Deci pantofii sunt cu toc mai micut, de o culoare bej-alburie, au o bareta in fata. Din piele nelacuita. Mai au pe ei niste modele/onduleuri stantate discret.
Edit 2: mi-a reusit linkul.

Eu as purta dresuri negre,cu imprimeurihearts uite poate te ajuta articolul http://frumusete.ele.ro/Cum-sa-porti-dresuri-colorate_--a10188.html
Roxie
Scris: Thursday, October 15, 2009 11:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Mersi inger. Am citit articolul, e util.
Si eu as fi vrut dresuri negre, dar mai grosute si fara model (avand in vedere ca si pantofii au un mic model pe ei), dar nu mai stiu pe unde citisem sau auzisem (desi eu nu sunt musai de acord cu ideea) ca dresul sa nu fie mai inchis la culoare decat pantoful. Mie personal imi place contrastul.
oanamaria
Scris: Friday, October 21, 2011 2:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
In sfarsit mi-am gasit perechea de cizme mult visata si e chiar mai frumoasa ca in viselel mele ,dar si mult-mult mai scumpa.
Am gasit la Zara o pereche de cizme fara toc -de alergatura,imblanite ,crem ,superbe ,minunate .
Dar exista si un dar -pretul 499lei.plans
Ma tot gandesc ce sa fac ?!Sa mi le iau?!uff
Le-as purta 3 sezoane -primavara -toamna -iarna si pe putin 3-4 ani .
kali
Scris: Saturday, October 22, 2011 12:41 AM
Nivel

Eu nu as sta pe ganduri. Cand imi place ceva atat de mult, nici nu ma uit la pret, ca am patit in trecut sa aman decizia pana nu am mai gasit si mi-a ramas gandul la lucrul respectiv de am facut obsesie in a cauta alte mijloace de a-l obtine ( alt depozit/magazin, net, comanda speciala, etc. ).alcool
De ex.acum incerc sa vad daca-i pot convinge pe unii de la o fabrica de incaltaminte care nu produce pantofi numarul meu, sa-mi faca cumva, la comanda, o pereche de pantofi rosii de la care nu-mi pot lua gandul de o luna incoace. Nu stiu daca reusesc, ca daca nu au talpa... nu am eu de unde sa o scot... dar piticii... insista... si spera...alcool
oanamaria
Scris: Saturday, October 22, 2011 2:10 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sorin cand i-am povestit de cizme mi-a dat in secunda 2 banii pentru ele si daca nu-l nu aveam altat treba le si cumparam pana la ora asta .
Asa ca saptamana viitoare o sa merg sa mi le cumpar !dance yes
kali
Scris: Saturday, October 22, 2011 6:17 PM
Nivel

newclap Pui foto, da?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.