Incaltaminte - imbracaminte de sezon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Monday, May 26, 2008 11:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
mariuta wrote:
de ceva vreme tot cautam rokitele de vara din bumbac, de preferinta panza, iar tot ceea ce am gasit sunt de o calitate indoielnica. cusaturile sunt fie prea din margine, fie sunt din fibre sintetice.
iar la magazinele de renume chiar nu se merita sa cumpar pt. o sedinta foto la groapa cu nisip, eventual un fund ros pe tobogan

Mami eu le iau la fete de pe ebay, cateodata la mana a doua daca arata impecabil de cele mai multe ori noi. Majoritatea din Franta sau Belgia, evit America pentru ca ne usuca transportul dar si pt ca tata lucreaza acolo si mai vine cu sacosele,dar e daltonist si-i mai da cu virgula,si nu fac mofturi, dupa ce ca e mocaras Iar pentru nisip le iau mai ieftine, pai vorba ta, pentru o sedinta foto la nisip nu se merita sa dai o caruta de bani, mai bine punem banii la ciorap pentru calatorii sa ramana cu amintiri frumoase, pentru scoala mai tarziu, o casuta ceva, sa nu zica apoi ca nu le-am dat nimic. Ca doar nu vor tine minte daca le-am imbracat de la nu stiu ce firma.
shirel
Scris: Monday, May 26, 2008 11:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Frumos gindit Katy!bravo bravo
Si eu fac la fel ,dar la noi sint hainele de piata care sint chiar foarte
ieftine si pentru joaca excelente.Pentru petreceri si iesiri in vizite
diplomate sic atunci cumparam si citeva costumase de firma in general
de la FOX si ZARA.Eu chiar nu sint asa de inebunita si chiar nu cumpar ca
o nebuna haine sau jucarii si nu la varsta asta ,astept macar sa creasca
mai mare si sa aiba si ea preferintele ei si sa-i pot oferii atunci mai
multe .De exemplu vrem sa=i cumparam indata mobila si sa-i transformam camera,asta da investitie.
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 30, 2008 9:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
katy_lumika wrote:

Mami eu le iau la fete de pe ebay, cateodata la mana a doua daca arata impecabil de cele mai multe ori noi. Majoritatea din Franta sau Belgia, evit America pentru ca ne usuca transportul dar si pt ca tata lucreaza acolo si mai vine cu sacosele,dar e daltonist si-i mai da cu virgula,si nu fac mofturi, dupa ce ca e mocaras Iar pentru nisip le iau mai ieftine, pai vorba ta, pentru o sedinta foto la nisip nu se merita sa dai o caruta de bani, mai bine punem banii la ciorap pentru calatorii sa ramana cu amintiri frumoase, pentru scoala mai tarziu, o casuta ceva, sa nu zica apoi ca nu le-am dat nimic. Ca doar nu vor tine minte daca le-am imbracat de la nu stiu ce firma.

pupici
PrincessLilou
Scris: Tuesday, September 18, 2012 1:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu haine de camin si de mers la bunica de tarat prin gradina, praf, nisip ii iau de la Target, Kmart. mamicile din Australia, America stiu despre ce e vorba. e un fel de brand ieftin dar destul de calitate.
nu ii cumpar nici pentru ocazii de la Zara sau cine stie ce alte firme. se intampla ca are un tricou Guess ca era la reduceri. daca gasesc ceva asa, nu ma deranjeaza sa cumpar. pana la urma e copil. te duci la o onomastica, a turtit felia de tort cu ciocolata pe piept si s-a dus tricoul.
in rest mai cumpar hand made, de la diferiti care ii gasesc pe net. imi plac ca sunt facute cu mai multa grija, decat cele de fabrica :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.