Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Karinutzelor, sa purtati sanatoase incaltamintea !! Frumoase foc !
Prin casa Maria poarta papucei , dar inchisi la spate si isi schimba cam la ora perechea . Important e sa fie ocupata, nu ?
Multumim, mamici !
Aici nu prea e de adidasi de vara , din piele intoarsa si cu talpa ultra subtire pentru ca ploua mult si se uda, plus ca ii distruge imediat ! Si e frig de ei. I-am luat pentr interior si cand iese afara pune ghetutze sau cizmulitze, adidasi grosi ! Aseara spre exemplu erau sub zero grade, ca si in ultimele zile de altfel, deci chiar daca nu e zapada , umezeala face sa para clima mult mai rece , plus vantul care cam taie la fata , ca marea e la 20 min.
spor la plimbat .... incaltamintea !!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Maria & mami wrote:Karinutzelor, sa purtati sanatoase incaltamintea !! Frumoase foc ! Prin casa Maria poarta papucei , dar inchisi la spate si isi schimba cam la ora perechea ?
Vrem si noi sa vedem modelul si sa ne spuneti si noua de unde i-ati luat. Noi stam in sosetele prin casa |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Karinutelor, foarte frumoase incaltarile voastre! sa le purtati sanatoase! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mariuca, Karina, Delfinasa sa purtati cu placere frumusete de "mergatori"
Ne-am innoit si noi Set cu gecuta si salopeta, impermeabile si plovaras tricotat de strabuni, ca mama, nu le are Maine, speram sa venim si cu pozele de rigoare.
Dar, noutatea pt mami e ca....e greu sa ai fetita Am luat setul de care spuneam pt Victor si din acelasi magazin, la acelasi pret, o rochituca, e drept tare dulce si scumpica, pt o fetita la care trebuie sa mergem zilele astea. Daca setul, la 52 de lei mi s-a parut pomana, rochita, pe de alta parte....o scumpete .... si la propriu si la figurat.
Poza, tot asa, maine. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumim mult |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Victoras, sa le porti sanatos!
Eu am pierdut sirul cu cate i-am luat lui Dav luna asta si luna trecuta, si cate a primit cadou...Cert este ca pana la primavara chiar nu are nevoie de nimic! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Deea, Mariuca, Karina si Karina de delifinasa - sa purtati sanatoase noile incaltari, toate sunt foarte frumoase |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sousourel, asteptam pozele! Fetele, mari si mici, sa purtati cu mare placere noile incaltari! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| aoleu ce frumuseti pe aici!!! norocul meu ca Leea nu prea e incantata de calculator ca de vedea ce poarta fetitele de pe aici ...noi am ramas repetente la capitolul fashion |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce de incaltaminte frumoasa !!! Si ce de perechi / anotimp !!! Banuiesc ca la anul nu le mai vin, dar deh, o fata / un baiat are mama.
Eu am facut la fel la Alice, dar acum m-am lecuit, nu le mai iau decat strictul necesar pentru ca oricum cresc intr-un ritm ametitor. La Alice am avut o pereche de pantofiori de ex pe care a apucat sa o incalte o singura data si apoi i-au ramas mici .
Azi l-am innoit si eu pe Andrei, ca avea numai 1 pereche de adidasi pentru toamna, mai inaltuti, gen ghetuta. I-am cumparat niste ghete imblanite complet pe interior, inclusiv pe talpa, si vad ca e foarte incantat, nu le mai da jos. Am avut emotii ca nu or sa ii vina, ca le-am luat fara el, dar se pare ca sunt OK.
_ |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Andrei, sa porti cu placere ghetutele. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Multumim |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Super ghetutzele, Andrei ! Sa le porti sanatos !
Imblatite peste tot, wow, gasim asa ceva si epntru fete oare ? Ca cine stie cum va fi vremea acasa ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| frumoase ghetutele! sa le porti cu placere Andrei! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce frumoase sunt ghetutzele tale, Andrei ! Sa le porti cu drag si, mai ales, sa-ti tina cald la picioruse iarna asta!
Eu nu gasesc ghetutze pentru fetite aici, ca de-astea ne-ar trebui la mersul de ratza cu care ne mandrim in continuare ...la astia nu exista nici sandalute care sa tina glezna, ghetute sunt doar modele pentru baietei, asa ca tot cizmulite i-am luat si pentru iarna asta. |
|
|