Incaltaminte - imbracaminte de sezon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, November 14, 2007 11:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Karinutzelor, sa purtati sanatoase incaltamintea !! Frumoase foc !

Prin casa Maria poarta papucei , dar inchisi la spate si isi schimba cam la ora perechea alcool . Important e sa fie ocupata, nu ?

Multumim, mamici !

Aici nu prea e de adidasi de vara , din piele intoarsa si cu talpa ultra subtire pentru ca ploua mult si se uda, plus ca ii distruge imediat ! Si e frig de ei. I-am luat pentr interior si cand iese afara pune ghetutze sau cizmulitze, adidasi grosi ! Aseara spre exemplu erau sub zero grade, ca si in ultimele zile de altfel, deci chiar daca nu e zapada , umezeala face sa para clima mult mai rece , plus vantul care cam taie la fata , ca marea e la 20 min.

spor la plimbat .... incaltamintea !!!!
Roxanel
Scris: Wednesday, November 14, 2007 12:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Maria & mami wrote:
Karinutzelor, sa purtati sanatoase incaltamintea !! Frumoase foc !

Prin casa Maria poarta papucei , dar inchisi la spate si isi schimba cam la ora perechea alcool?

Vrem si noi sa vedem modelul si sa ne spuneti si noua de unde i-ati luat. Noi stam in sosetele prin casa uff
Kiki
Scris: Wednesday, November 14, 2007 7:33 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Karinutelor, foarte frumoase incaltarile voastre! sa le purtati sanatoase!
sousourel
Scris: Wednesday, November 14, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Mariuca, Karina, Delfinasaflowers flowers flowers sa purtati cu placere frumusete de "mergatori"ras pupici

Ne-am innoit si noiyes yes yes Set cu gecuta si salopeta, impermeabile si plovaras tricotat de strabuni, ca mama, nu le areuff Maine, speram sa venim si cu pozele de rigoare.

Dar, noutatea pt mami e ca....e greu sa ai fetitadance dance dance Am luat setul de care spuneam pt Victor si din acelasi magazin, la acelasi pret, o rochituca, e drept tare dulce si scumpica, pt o fetita la care trebuie sa mergem zilele astea. Daca setul, la 52 de lei mi s-a parut pomana, rochita, pe de alta parte....o scumpeterambo .... si la propriu si la figurat.

Poza, tot asa, maine.
Fluturas
Scris: Wednesday, November 14, 2007 9:40 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
multumim mult pupici pupici
Kiki
Scris: Wednesday, November 14, 2007 9:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Victoras, sa le porti sanatos!

Eu am pierdut sirul cu cate i-am luat lui Dav luna asta si luna trecuta, si cate a primit cadou...Cert este ca pana la primavara chiar nu are nevoie de nimic! cool
ira_tgr
Scris: Thursday, November 15, 2007 12:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Deea, Mariuca, Karina si Karina de delifinasa - pupici pupici pupici pupici sa purtati sanatoase noile incaltari, toate sunt foarte frumoase angel
Miri
Scris: Thursday, November 15, 2007 1:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sousourel, asteptam pozele!bounce
Fetele, mari si mici, sa purtati cu mare placere noile incaltari!love love love
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 15, 2007 7:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
aoleu ce frumuseti pe aici!!!
norocul meu ca Leea nu prea e incantata de calculator ca de vedea ce poarta fetitele love love love de pe aici ...noi am ramas repetente la capitolul fashion
AdrianaC
Scris: Saturday, November 24, 2007 2:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce de incaltaminte frumoasa !!! Si ce de perechi / anotimp !!! Banuiesc ca la anul nu le mai vin, dar deh, o fata / un baiat are mama.

Eu am facut la fel la Alice, dar acum m-am lecuit, nu le mai iau decat strictul necesar pentru ca oricum cresc intr-un ritm ametitor. La Alice am avut o pereche de pantofiori de ex pe care a apucat sa o incalte o singura data si apoi i-au ramas mici uff .

Azi l-am innoit si eu pe Andrei, ca avea numai 1 pereche de adidasi pentru toamna, mai inaltuti, gen ghetuta. I-am cumparat niste ghete imblanite complet pe interior, inclusiv pe talpa, si vad ca e foarte incantat, nu le mai da jos. Am avut emotii ca nu or sa ii vina, ca le-am luat fara el, dar se pare ca sunt OK.

_
Alina
Scris: Saturday, November 24, 2007 3:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Andrei, sa porti cu placere ghetutele.pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, November 24, 2007 3:59 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim pupici
Maria & Mario
Scris: Saturday, November 24, 2007 4:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Super ghetutzele, Andrei ! Sa le porti sanatos !

Imblatite peste tot, wow, gasim asa ceva si epntru fete oare ? Ca cine stie cum va fi vremea acasa ! love alcool
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 24, 2007 4:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
frumoase ghetutele!cool sa le porti cu placere Andrei!angel
delfinasa
Scris: Saturday, November 24, 2007 7:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Ce frumoase sunt ghetutzele tale, Andrei love! Sa le porti cu drag si, mai ales, sa-ti tina cald la picioruse iarna asta! pupici

Eu nu gasesc ghetutze pentru fetite aici, ca de-astea ne-ar trebui la mersul de ratza cu care ne mandrim in continuare uff...la astia nu exista nici sandalute care sa tina glezna, ghetute sunt doar modele pentru baietei, asa ca tot cizmulite i-am luat si pentru iarna asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.