Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarta frumoasa colectia voastra de iarna Oana
Noi suntem inca in sandale, dar vine toamna si a noi... indata, indata |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mariuca sa le porti cu placrere. Oana stai linistita ca am si eu unul la fel.
Mariuta spor la cheltuit cu folos. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Maria & mami wrote: Tati a zis ca mami e dusa ! Oare ce-o insemna asta ???
si al nostru, dar mai completeaza dupa dusa, "cu pluta"
Deosebita coletie ai Mariuca super-super ghetutele nike iar cizmulitele sunt
avem si noi o coletie de toamna si o iarna mai blanda !
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Deea esti ff trendy!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, mai ce de domnisoare elegante! Sa le folositi sanatoase, dragelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Mamici ca stiti sa va incaltati atat de trendy fetitele Si "dusa cu pluta" sunt si eu dar si el uneori |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mami2x wrote:,,, Si "dusa cu pluta" sunt si eu dar si el uneori
Si noi...Pai ce, mamele de baieti sa nu fie si ele duse? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Foarte frumoase incaltari aveti printeselor, sa le purtati sanatoase |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Subscriu fara nici un comentariu in plus!!!!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| In afara sezonului, dar super buni de camin, ca sunt opincutze, flexibili tare :
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mariuca,frumusei adidasii tai
si noi,si noi am fost la cumparaturi...
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, sa purtati cu drag adidasii...La noi adidasii sunt in sezon mai mereu ...Iarna-i blanda, daca avem zapada 2 saptamani e lumea fericita...nu-i asa ger cum e-n tara, asa ca la noi gecile nu-s asa groase si adidasii sunt la putere , cizmulite o pereche pe iarna, daca avem noroc si e zapada, ca daca nu...tot in adidasi sau ghetute...astea din urma ca sa nu zicem ca le e frig la pici in adidasi.
Frumosi pantofiorii Karinei, Butterfly! Avem si noi ceva in genul asta, tot din piele, numai ca pe alta culoare.
Sa ne laudam si noi cu colectia noastra de toamna-iarna: "Care bears cu lights", adidasi din piele botezati "pinky doo" , papucei de casa Bratz, alesi si probati din multimea de botosi -care nu ne-au facut cu ochiul-, cu care si dormim . Cu astia ne petrecem noi acum timpul , impreuna cu niste pantofiori pe care cred ca i-am pozat cu alta ocazie. Ne-am achizitionat adidasi, sandalute de vara si papucei eleganti si pentru anul viitor , insa cizme pentru iarna asta n-am reusit s-o fac sa probeze unele ca lumea . Eu pusesem ochii pe unele imblanite, din piele, frumusele, cu talpa ca lumea, ea nici n-a vrut sa le probeze, dom'le, a pus ochii pe unele din vinilin, roz bombon, cu talpa de papuci si neimblanite, dar aveau printese pe ele . Pe alea le vroia!!! Pai adidasii ii tin mai cald decat cizmulitele alea! Mi-a facut niste figuri in magazin, ca am zis ca nu-i mai iau nici o cizma, sa stea in adidasi, ca tot plangea dupa ei "ciu, ciu" (shoes, shoes) cand incercam s-o probez . delfinasa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria,Karina(B),Karina (D)sa le purtati sanatoase frumoaelor.Incaltarile sunt foarte frumoase. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| delfinasa,karina tine papuceii de casa in picioare,(slapii)?eu la amandoi trebuie sa le dau ceva ce "se inchide" bine ca imediat se descalta.are si darius o pereche de slapi,dar nu a umblat deloc cu ei,tot din cauza ca se descalta.karina si adidasii astia reuseste de si-i da jos |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sta cu ei, dar ca si cu botosi, ciorapi, alte incaltari cu sau fara siret, cand are chef si-i da jos, se incalta la loc si tot asa repeta operatiunile zilnic . I-au fost atat de dragi papuceii astia de cand i-a vazut si, asa maricei cum ii sunt acum, ii poarta zilnic si e haioasa cu ei, tacticoasa cand si-i pune, s-a indragostit tare de ei, ca i-ar incalta si afara . |
|
|