Incaltaminte - imbracaminte de sezon
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 7, 2007 11:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Pentru ca toamna e aproape si aici sunt sales ma intrebam ce e necesar , util pentru sezonul rece la un copil de 2 ani ?

Mai sunt necesare ghetutzele cu talonet ? Ce incaltaminte e necesara sa iesim din sezonul rece ?
Ceva sugestii pentru hainutzele de toamna iarna ?

Voi ati inceput sa pregatiti garderoba toamna iarna ? Ce va ganditi sa achizitionati ? De unde ? La ce preturi ?
Miri
Scris: Tuesday, August 7, 2007 6:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu inca nici nu vreau sa ma gandesc la toamna, la frig, la haine multe....plans plans plans
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 7, 2007 7:17 PM
Nivel

Miri, din pacate ( sau din fericire ) , aici suntem deja la .... colectia de toamna, asa ca ..... nu ma gandesc ci doar ma .... adaptez climei. Ata e situatziunea !

Noi deja am inceput cumparaturile, ca inghetam altfel, si nu stiu spre ce sa ma mai indrept - orientez !
Miri
Scris: Tuesday, August 7, 2007 9:05 PM
Nivel

Oana, mult succes la cumparaturi!Asteptam sa vedem noile achizitii, poate ne inspiram un pic de la voi!sic
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 7, 2007 9:35 PM
Nivel

Noi , tot la mult iubitele reduceri , ne-am achizitionat :
Pantofiori de toamna - iarna , din piele , captusiti pe interior

Si astia

De interior avem de la buni espadrile :

Si duminica am luat si adidasi :

Ne-am inoit cu vreo 3 perechi de pantaloni de trening , grosuti , de mers la gradi , doua bluze sport , o gecutza roz de ploaie , captusita , o veste rosie de fas , am primit si o pelerina groasa de la nana ..... , vreo 4 bluzitze cu maneca lunga ...... dresuri , sosetele groase ...... si speram sa mai prindem la reduceri si cizmulitze pt rochitze..... thumright
MNiko
Scris: Tuesday, August 7, 2007 9:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mai de mult eu ma gandeam sa ii iau ceva comod si usor pt cresa. Un fel de tenesi ceva, dar am vazut ca la noi e foarte cald si cred ca o s-o las tot cu sandalutele pe care le are acum. Pt afara va trebui sa-i mai cumpar niste pantofiori care sa tina de ploaie. Nu m-am hotarat inca la model, dar o sa vad prin septembrie ce e prin magazine.
Miri
Scris: Tuesday, August 7, 2007 9:37 PM
Nivel

Oana, prima pereche de pantofiori e superba!love love love
Mariuca, sa le porti cu mare placere !
Kiki
Scris: Tuesday, August 7, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mariuca, sa le porti sanatoasa! firstprize firstprize Mami, felicitari pentru cumparaturi. Sunt foarte frumoase toate achizitiile! bravo bravo
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 7, 2007 11:23 PM
Nivel

Multumim, gagici. Eu nici slapi de casa nu mi-am mai luat de nu mai stiu cand. Ei, da' nu o veni si vremea mea, lasa ;asa ! hohot
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 7, 2007 11:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
MARIUCA sa porti sanatoasa lucrusoarele cele noi)!!!!!cool
sousourel
Scris: Monday, October 15, 2007 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Asadar a venit frigul, musai sa ne incaltam. Prin urmare am achizionat ghete imblanite, la un pret, la fel de enervant ca si cel al uleiului, mai noubanghead banghead banghead

sousourel attached the following image(s):
imagine(8).jpgimagine(9).jpg

Ely
Scris: Monday, October 15, 2007 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Maria,Victoras tare frumoase incaltari aveti voi sa le purtati sanatosipupici pupici
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, October 16, 2007 7:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
Asadar a venit frigul, musai sa ne incaltam. Prin urmare am achizionat ghete imblanite, la un pret, la fel de enervant ca si cel al uleiului, mai noubanghead banghead banghead

hohot hohot Sa speram ca pana in primavara uleiul nu o sa coste mai mult decat ghetelehohot Frumoasa ghetutze, trebuie sa mergem si noi sa ne cumparam o pereche serioasa. Duminica i-am cumparat geaca de iarna, dimineata mi se pare ingrozitor de frig si parca nu i-as da 2 plovere ca sa mai stea cu geaca de toamna. Asa ca dimineata plecam la gradi cu un body, plover si geaca groasa. Am dat 100 ron pe ea dar m-a incatantat ca-i teflonata si captuseala este de felpa.

sousourel
Scris: Tuesday, October 16, 2007 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Super gecuta, sa o purtati cu placerepupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 16, 2007 6:47 PM
Nivel

Victoras Papanash , sa porti sanatos ghetutzele alea frumoase foc ! thumright
Alex, te-a asortat mami toataaa ! Foarte frumoasa gecutza ! Sa o porti sanatoasa si sa tina cald pana la primavara ! thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.