Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pentru ca toamna e aproape si aici sunt sales ma intrebam ce e necesar , util pentru sezonul rece la un copil de 2 ani ?
Mai sunt necesare ghetutzele cu talonet ? Ce incaltaminte e necesara sa iesim din sezonul rece ? Ceva sugestii pentru hainutzele de toamna iarna ?
Voi ati inceput sa pregatiti garderoba toamna iarna ? Ce va ganditi sa achizitionati ? De unde ? La ce preturi ? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu inca nici nu vreau sa ma gandesc la toamna, la frig, la haine multe.... |
|
| Miri, din pacate ( sau din fericire ) , aici suntem deja la .... colectia de toamna, asa ca ..... nu ma gandesc ci doar ma .... adaptez climei. Ata e situatziunea !
Noi deja am inceput cumparaturile, ca inghetam altfel, si nu stiu spre ce sa ma mai indrept - orientez ! |
|
| Oana, mult succes la cumparaturi!Asteptam sa vedem noile achizitii, poate ne inspiram un pic de la voi! |
|
| Noi , tot la mult iubitele reduceri , ne-am achizitionat : Pantofiori de toamna - iarna , din piele , captusiti pe interior
Si astia
De interior avem de la buni espadrile :
Si duminica am luat si adidasi :
Ne-am inoit cu vreo 3 perechi de pantaloni de trening , grosuti , de mers la gradi , doua bluze sport , o gecutza roz de ploaie , captusita , o veste rosie de fas , am primit si o pelerina groasa de la nana ..... , vreo 4 bluzitze cu maneca lunga ...... dresuri , sosetele groase ...... si speram sa mai prindem la reduceri si cizmulitze pt rochitze..... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai de mult eu ma gandeam sa ii iau ceva comod si usor pt cresa. Un fel de tenesi ceva, dar am vazut ca la noi e foarte cald si cred ca o s-o las tot cu sandalutele pe care le are acum. Pt afara va trebui sa-i mai cumpar niste pantofiori care sa tina de ploaie. Nu m-am hotarat inca la model, dar o sa vad prin septembrie ce e prin magazine. |
|
| Oana, prima pereche de pantofiori e superba! Mariuca, sa le porti cu mare placere ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuca, sa le porti sanatoasa! Mami, felicitari pentru cumparaturi. Sunt foarte frumoase toate achizitiile! |
|
| Multumim, gagici. Eu nici slapi de casa nu mi-am mai luat de nu mai stiu cand. Ei, da' nu o veni si vremea mea, lasa ;asa ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| MARIUCA sa porti sanatoasa lucrusoarele cele noi)!!!!! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Asadar a venit frigul, musai sa ne incaltam. Prin urmare am achizionat ghete imblanite, la un pret, la fel de enervant ca si cel al uleiului, mai nou sousourel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria,Victoras tare frumoase incaltari aveti voi sa le purtati sanatosi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| sousourel wrote:Asadar a venit frigul, musai sa ne incaltam. Prin urmare am achizionat ghete imblanite, la un pret, la fel de enervant ca si cel al uleiului, mai nou
Sa speram ca pana in primavara uleiul nu o sa coste mai mult decat ghetele Frumoasa ghetutze, trebuie sa mergem si noi sa ne cumparam o pereche serioasa. Duminica i-am cumparat geaca de iarna, dimineata mi se pare ingrozitor de frig si parca nu i-as da 2 plovere ca sa mai stea cu geaca de toamna. Asa ca dimineata plecam la gradi cu un body, plover si geaca groasa. Am dat 100 ron pe ea dar m-a incatantat ca-i teflonata si captuseala este de felpa.
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Super gecuta, sa o purtati cu placere |
|
| Victoras Papanash , sa porti sanatos ghetutzele alea frumoase foc ! Alex, te-a asortat mami toataaa ! Foarte frumoasa gecutza ! Sa o porti sanatoasa si sa tina cald pana la primavara ! |
|
|