inaltime
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinka
Scris: Tuesday, June 1, 2010 5:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salut am 12 ani si 1.70.As vrea sa stiu daca voi mai creste si daca sunt normala p/u varsta mea.Mama are 1.60 tata 1.82,si ma ocup cu volleyul de 4 luni.
oliv
Scris: Tuesday, July 2, 2013 2:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2012
Guest wrote:
Salut am 12 ani si 1.70.As vrea sa stiu daca voi mai creste si daca sunt normala p/u varsta mea.Mama are 1.60 tata 1.82,si ma ocup cu volleyul de 4 luni.

buna. nu cred ca ai crescut atat de mult de la 4 luni de volei. de crescut stiu ca un adolescent creste si creste pana la 18 ani. cresterea poate fi mai lenta in prima perioada si mai accelerata in a doua perioada sau invers. ar fi bine sa mergi cu parintii la un medic si sa iti masori inaltimea in fiecare luna. sa nu mai punem la socoteala si alimentatia cu toate chimicalele pe care le contine.
t-mihaela
Scris: Sunday, July 7, 2013 9:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Guest wrote:

Nu cred ca mai cresti, in doi ani te ajung si ceilalti din urma , ai avut tu un puseu de crestere mai precoce. Profita si bate-i pe toti la volei chitara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.