Inaltator pentru scaunul masinii.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Sunday, March 21, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
miriam wrote:

si noi tre sa luam scaun pt davisut, se gaseste si la noi(Romania) ca si cel al lui roxanel?pupici

Sunt toate firmele si toate modelele si toate preturile. Dai cautare pe google scaun de masina si gasesti ce vrei, sau mergi la malluri. Bani sa ai, ca restul...
shirel
Scris: Sunday, March 21, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si noi suntem in cautare de booster asa ca postarile voastre chiar imi sunt de folos!Uite ca a crescut si fetitza noastra mare,nici nu imi vine sa cred!
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 27, 2010 4:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Nico, ai luat scaunel?

Cu renumita mea promptitudine am sa-ti spun ca Da, l-am luat de atunci, scrie Graco pe el dar am ceva urme de indoiala ca ar fi de le cine scrie ca este.
M-am dus in cateva locuri in respectiva zi de vineri mai exact in Metro unde era 600 lei, parea bun dar totusi cam scapat de sub control pretul plus ca era cam rapanos, apoi Selgrosul avea numai Chico care era de fapt si scaun de masina pentru copii mai mici dar nu avea spatarul detasabil si ea 450 roni, la traditionala piata m-am ingrozit de chinezismele ciudate vandute pe post de inaltatoare asa ca m-am intors in Mall si l-am luat la 300ron un Graco rosu cu gri. Am sa-l pozez saptamana viitoare cu utilizatorul in actiuneras
danab
Scris: Sunday, March 28, 2010 4:21 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Cu renumita mea promptitudine am sa-ti spun ca Da, l-am luat de atunci, scrie Graco pe el dar am ceva urme de indoiala ca ar fi de le cine scrie ca este.
M-am dus in cateva locuri in respectiva zi de vineri mai exact in Metro unde era 600 lei, parea bun dar totusi cam scapat de sub control pretul plus ca era cam rapanos, apoi Selgrosul avea numai Chico care era de fapt si scaun de masina pentru copii mai mici dar nu avea spatarul detasabil si ea 450 roni, la traditionala piata m-am ingrozit de chinezismele ciudate vandute pe post de inaltatoare asa ca m-am intors in Mall si l-am luat la 300ron un Graco rosu cu gri. Am sa-l pozez saptamana viitoare cu utilizatorul in actiuneras

Bine ca ai umblat in mai multe locuri. 600 ron ar fi fost prea mult.
Noi l-am comnadat pe net, cred ca am scris mai sus, si am avut incredere ca e produs Graco mai ales ca am vazut intai calitatea ambalajului, pe urma calitatea produsului (stiam si firma la care am facut comanda).
Sa-l folositi cu placere si muuult timp!

g_nicoleta2000
Scris: Sunday, April 11, 2010 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:

Sa-l folositi cu placere si muuult timp!

Multumim Dana, nu m-am tinut de cuvant cu pozele, n-am reusit sa i le fac inca.
Acum nu vrea sa dea jos spatarul ca sa ramana numai inaltatorul, ii place asa, ma tot pune ba sa-l las pe spate, ba sa-l indrept, mi-am gasit serviciu.
danab
Scris: Monday, April 12, 2010 9:39 AM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Multumim Dana, nu m-am tinut de cuvant cu pozele, n-am reusit sa i le fac inca.
Acum nu vrea sa dea jos spatarul ca sa ramana numai inaltatorul, ii place asa, ma tot pune ba sa-l las pe spate, ba sa-l indrept, mi-am gasit serviciu.

Nici sa nu-l dai jos, ca e mai comod asa. Si noi ne "distram", la drum lung, cand ma pune sa i-l fac patut, se plictiseste, iar vrea sa stea in scaun, iar vrea patut. Asa facem doi cate 3 - 4 pauze pe drum.
shirel
Scris: Friday, August 13, 2010 10:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si noi avem de vreo doua saptamani booster cu inaltator cred ca exact ca al lui Alexandra(pui de Nico)Graco rosu cu gri suntem tare multumite mai ales ca urca singura se aseaza singura isi pune si centura de sigurantza singura m-am scapat macar de unul cu ridicatul plus ca avem doua locuri de pus sticle de baut si asta i place lui Eden cel mai mult.Trebuie sa-i fac o poza si voi posta!
delfinasa
Scris: Friday, August 13, 2010 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Calatorii placute in noul booster, Eden!

Noi avem tot scaunul de masina in care mai incape anul asta sigur. Inca nu-i ajunge capul la limita superioara a scaunului, centurile sunt pe ultima treapta si inca stau lejer. Scaunul nostru a venit cu suporturi pt sticla si de pus snacks in laterale, deci pt. noi nu va fi ceva nou un booster cu atasamentele astea.
gagaritz
Scris: Saturday, August 14, 2010 7:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
si pe mine ma intereseaza sa iau unul ca il cel de grupa 1 nu mai incape ,fetlor spuneti-mi si mie cum e mai bn ,doar innaltator sau mai bn scaun???????,am vazut pe net la vreo 3 mil parca de la primii pasi ,si primul care l-am avut era tot de la primii pasi ,am fost multumiti de el .
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, June 24, 2012 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
buna mamici, cunoasteti in bacau vreun magazin pt a inchiria un inaltator pt masina pt cand vin in tara duminica viitoare?
alimami
Scris: Monday, June 25, 2012 7:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Laura&Alfonso wrote:
buna mamici, cunoasteti in bacau vreun magazin pt a inchiria un inaltator pt masina pt cand vin in tara duminica viitoare?

M-as mira sa fie de inchiriat..cred ca trebuie sa-l cumperi.In cel mai bun caz il poti imprumuta de la vreo prietena care are.
Laura&Alfonso
Scris: Monday, June 25, 2012 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
alimami wrote:

M-as mira sa fie de inchiriat..cred ca trebuie sa-l cumperi.In cel mai bun caz il poti imprumuta de la vreo prietena care are.

multumesc frumos, vad eu cu cine vb sa vad daca au . . . ca majoritatea im spun ca e un moft . . si am de el nevoie doar 2 zile
S.ELENA
Scris: Saturday, June 30, 2012 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Sa stii ca gasesti de cumparat si la 100 de lei - cel mai ieftin (cred ca in jur de 20 si ceva de euro).
mamadematei
Scris: Tuesday, August 7, 2012 3:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2012
S.ELENA wrote:
Sa stii ca gasesti de cumparat si la 100 de lei - cel mai ieftin (cred ca in jur de 20 si ceva de euro).

Asa e, nu este scump si nu este un moft: in primul rand gandeste-te ca il scutesti pe pici de o plictiseala ingrozitoare, sa vada doar interiorul masinii.
Iar ceea ce nu s-a spus aici de loc, este faptul ca inaltatorul nu rezolva integral (si uneori deloc)problema faptului ca centura il strange de gat pe copil. pentru asta exista niste clestisori, foarte simpli si foarte ieftini cu care se ajusteaza centura si i se permite sa stranga doar atat cat este confortabil pentru copil (si nici nu afecteaza functionarea normala a centurii in caz de, doamne fereste!, nevoie)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.