In Ungaria la aqua park cu piticii!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mimi58
Scris: Friday, October 28, 2011 11:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am fost zilele trecute (mai ales ca vremea ne-a permis )la Oroshaza -60 km de la vama turnu sau nadlac-la aqua-park-ul Gyoparosi.Va spun ca am fost incantati,atat eu cat si micutii.Am putut sa facem baie atat afara cat si in interior,apa termala sau incalzita ,fiecare cum prefera oricum bazine pt copilasi (de la 2 ani )si mai ales topoganele care ne-au dat de furca ,topai ca micutii nu se mai opreau !
CAndreea
Scris: Monday, December 3, 2012 10:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Guest wrote:
Am fost zilele trecute (mai ales ca vremea ne-a permis )la Oroshaza -60 km de la vama turnu sau nadlac-la aqua-park-ul Gyoparosi.Va spun ca am fost incantati,atat eu cat si micutii.Am putut sa facem baie atat afara cat si in interior,apa termala sau incalzita ,fiecare cum prefera oricum bazine pt copilasi (de la 2 ani )si mai ales topoganele care ne-au dat de furca ,topai ca micutii nu se mai opreau !

Noua cel mai mult ne place la Hajduszoboszlo. Stiu ca e mai aglomerat, dar de fiecare data canda m fost am prins putina lume si apa curata. Poate avem noi momente mai ciudate de mers in concediu sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.