Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Tocmai va ziceam ca a avut doar 38 cu 3 ...iar acum i-am luat temperatura si are 38 cu 7 . I-am data pana acum Nurofen 5 ml de 3 ori pe zi ... iar Dr mi-a zis ca daca trece de 38 cu 5 sa-i dau alternat la 4 ore cu Panadol si supozitoare Paracetamol .
Sanatate la toti puiutii bolnaviori |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Si Andrei a facut iar febra 38.4 pe la ora 16:30. In plus, toata ziua a fost foarte agitat si nu a dormit deloc, s-a marait mereu, isi tot baga degetelele in gurita, ii mai dau si vreo 2-3 dintisori.
Eu i-am dat MOTRIN, 1.85ml, pe la 16:30 si deja in 15 minute ii luase si durerea si febra cu mana. Acum e vioi si vesel, sa vedem ce facem la noapte.
Alice nu a mai facut deloc febra peste noapte si nici azi toata ziua, nu i-am mai dat nimic de febra. Andrei nu a avut pana la ora asta decat 1 scaun, relativ OK.
Poate ca atat febra cat si diaree or fi fost de la caldura si de la dintisori? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote: Poate ca atat febra cat si diaree or fi fost de la caldura si de la dintisori?
E chiar foarte posibil Adriana, mai ales ca zici ca sunt 2-3 nu unul singur. Eu cu Cristina am trecut prin episoade de diaree si ceva febra la aparitia maselelor.
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da, Adriana, iesirea dintisorilor poate fi insotita si de diaree, in afara de febra...cum se mai simte Andrei?
Taty, eu iau temperatura la 1-2 ore, daca nu-i scade ii mai pun comprese sau sosetele umede in piciorushe pana ii dau urmatoarea tura de medicatie. Multa sanatate la piticutza ta, sa-i iasa dintisorii mai repede si sa scapati de dureri si febra ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate puiutilor bolnaviori! Si eu foloseam sosete umede, in piciorushe, pana la urmatoarea doza de antitermic.Si a avut efect, de cele mai multe ori! |
|
| Am trecut noaptea cu bine, copiii nu au mai facut febra, iar MOTRIN-ul a fost o adevarata mana cereasca. Andrei nu mai are febra nici acum si de ieri dupa-amiaza de la 16:30 nu i-am mai dat niciun antitermic.
Pe Alice o mai tin inca acasa, ca sa nu o intoarca. Cred ca o sa trebuiasca sa amanam cursurile de inot pentru luna august. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ma bucur sa aud ca se simt mai bine copilasii! Pupici! |
|
| Multumesc Mariuta |
|
| AdrianaC wrote:Am trecut noaptea cu bine, copiii nu au mai facut febra, iar MOTRIN-ul a fost o adevarata mana cereasca. Andrei nu mai are febra nici acum si de ieri dupa-amiaza de la 16:30 nu i-am mai dat niciun antitermic. Pe Alice o mai tin inca acasa, ca sa nu o intoarca. Cred ca o sa trebuiasca sa amanam cursurile de inot pentru luna august.
Ne bucuram de asemenea vesti.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Am trecut noaptea cu bine, copiii nu au mai facut febra, iar MOTRIN-ul a fost o adevarata mana cereasca. Andrei nu mai are febra nici acum si de ieri dupa-amiaza de la 16:30 nu i-am mai dat niciun antitermic. Pe Alice o mai tin inca acasa, ca sa nu o intoarca. Cred ca o sa trebuiasca sa amanam cursurile de inot pentru luna august.
Ma bucur sa citesc ca sunt bine prichindeii! |
|

| Nici Kari acum numai are febra si sper sa numai faca . I-am dat Panadol alternat cu Nurofen la 4 ore ... i-am pus otet cu apa la picioruse . Acum are si gingia de jos stanga umflata si alba ...cred ca ii dau si jos. Dar asha una dupa alta ies maselele? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taty wrote:Nici Kari acum numai are febra si sper sa numai faca . I-am dat Panadol alternat cu Nurofen la 4 ore ... i-am pus otet cu apa la picioruse . Acum are si gingia de jos stanga umflata si alba ...cred ca ii dau si jos. Dar asha una dupa alta ies maselele?
Sanatate lui Kari. Lui Dav i-au iesit doua maselute una dupa alta...de fapt cam in acelasi timp. I-a iesit un colt de la una, apoi si de la cealalta, apoi al doilea colt de la una si iar altul la cealalta...Acum ambele sunt iesite la un timp foarte scurt una de alta. Eruptie usoara, karinutza! |
|

| Off deci cam asha stau treburile ... sper sa nu fac la toate febra, ca nu imi place sa o vad asha amarata
Multumesc mamici pentru sfaturi |
|
| Si noua ne-au iesit 2 masele odata, dar din fericire n-a facut febra mare.
Sanatate multa Karina |
|

| Multumim MNiko |
|
|