Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu, doar ca pazesc tv-ul. Merg si eu la nani. Pupici si o noapte linistita ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma inscriu si eu in clubul privighetorilor de noapte...la ora 12 noaptea, in timpul somnului, fii-mea mi-a facut iar diaree, s-a trezit urland si abia am adormit-o la loc .
Multa sanatate piticilor, Adriana! Sper ca sunt mai bine, asteptam vesti bune! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Alice ieri nu a mai facut deloc febra si nici azi (pana acum). Poate suntem pe drumul cel bun.
Andrei e si el in regula, nu mi-a facut niciun pic de febra dupa vaccinul contra varicelei (VARILRIX).
Deocamdata suntem OK
Multa sanatate Delfinasa pentru Ka, si mergi neaparat cu ea maine la doctor sa nu cumva sa fie vreo enteroviroza. Daca e asta, e posibil sa o luati si voi (noi asa am patit cu Alice acum ceva timp). |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am luat-o, Adriana ...la mine nu a reusit sa-si faca complet de cap, dar l-a rapus azi pe Dan toata ziua la pat...am vorbit cu doctora si se pare ca e cauzata de un virus gastroenterocolita asta care ne-a cadorisit la inceput de an si ca fii-mea ar fi luat-o de afara, iar noi de la ea...K pare sa fie mai bine, a fost destul de vioaie azi, a mancat 2 banane si cateva sticksuri si a baut si apa mai multa...vedem ce si cum marti la doctor, ca la telefon a zis ca nu e nevoie sa venim decat daca starea ni se inrautateste sau facem febra mare. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si noi am stat azi noapte cu ochii pe pereti ... o fi de la dintisori, nu stim. Sculat la juma de ora pana la 2.30. Facut kkalici noaptea , schimbat, am reusit sa dormim pana la 6. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel wrote:Si noi am stat azi noapte cu ochii pe pereti ... o fi de la dintisori, nu stim. Sculat la juma de ora pana la 2.30. Facut kkalici noaptea , schimbat, am reusit sa dormim pana la 6.
Eu cred ca e de la dintzisori. Lui dav ii ies doua masele si m-a innebunit cu kk. Inainte facea o data pe zi, acum... |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| na, ca am ajuns si eu la noapte de veghe , david deja s-a trezit o data, dupa ce ca i-au iesit asa de repede 6 dintisori, cred ca mai urmeaza unul - se tot trezeste langand cu manuta in gurita |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Crista, iti doresc o noapte linistita la ....noapte! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Crista, numai bine. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Crista, sper sa ai o noapte linistita! |
|
| Fetele am ajuns iar la o noapte de veghe David are febra, cred ca de la dintisori...nu inteleg cum sa ii iasa asa de repede ...tot cu mainile in gurita si abia dupa ce-l dau cu gel se calmeaza. Asta e prima data cand imi face febra, deci....voi sta de veghe |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| crista wrote:Fetele am ajuns iar la o noapte de veghe David are febra, cred ca de la dintisori...nu inteleg cum sa ii iasa asa de repede ...tot cu mainile in gurita si abia dupa ce-l dau cu gel se calmeaza. Asta e prima data cand imi face febra, deci....voi sta de veghe Nu-i devreme Crista pt dintisori. Cristinei i-au iesit primii dinti la 6 luni si 3 saptamani. Cam atat vad ca are si David. O noapte linistita iti doresc si eruptie usoara. |
|
| Multumim MNiko dar David are deja 6 dintisori, primii 2 de jos de la 4 luni, dupa o luna si jumatate au iesit 3 odata sus iar dupa cateva zile inca unul sus Acum i-am luat dinou febra si vad ca i-a scazut Merg si eu sa dorm....... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Crosta e posibil sa-i mai dea si altii. De curiozitate cat e mare a fost temperatura?
Sper ca ati avut o noapte linistita. |
|
| A avut 37,8 si cred ca i-a mai urcat, cu toate ca pana acum de la dintisori nu a mai facut febra. Azi cand s-a trezit am observat ca e racit cred ca de asta are si acum febra 37,7 |
|
|