In noaptea asta stau de veghe !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Friday, January 5, 2007 1:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si eu, doar ca pazesc tv-ul. Merg si eu la nani. Pupici si o noapte linistita ! pupici
delfinasa
Scris: Friday, January 5, 2007 6:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Ma inscriu si eu in clubul privighetorilor de noapte...la ora 12 noaptea, in timpul somnului, fii-mea mi-a facut iar diaree, s-a trezit urland si abia am adormit-o la loc uff.

Multa sanatate piticilor, Adriana! Sper ca sunt mai bine, asteptam vesti bune!pupici
AdrianaC
Scris: Friday, January 5, 2007 7:43 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Alice ieri nu a mai facut deloc febra si nici azi (pana acum). Poate suntem pe drumul cel bun.

Andrei e si el in regula, nu mi-a facut niciun pic de febra dupa vaccinul contra varicelei (VARILRIX).

Deocamdata suntem OK yes

Multa sanatate Delfinasa pentru Ka, si mergi neaparat cu ea maine la doctor sa nu cumva sa fie vreo enteroviroza. Daca e asta, e posibil sa o luati si voi (noi asa am patit cu Alice acum ceva timp).
delfinasa
Scris: Sunday, January 7, 2007 5:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Am luat-o, Adriana pale...la mine nu a reusit sa-si faca complet de cap, dar l-a rapus azi pe Dan toata ziua la pat...am vorbit cu doctora si se pare ca e cauzata de un virus gastroenterocolita asta care ne-a cadorisit la inceput de an si ca fii-mea ar fi luat-o de afara, iar noi de la ea...K pare sa fie mai bine, a fost destul de vioaie azi, a mancat 2 banane si cateva sticksuri si a baut si apa mai multa...vedem ce si cum marti la doctor, ca la telefon a zis ca nu e nevoie sa venim decat daca starea ni se inrautateste sau facem febra mare.
Roxanel
Scris: Sunday, January 7, 2007 8:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si noi am stat azi noapte cu ochii pe pereti ... o fi de la dintisori, nu stim.oare Sculat la juma de ora pana la 2.30. Facut kkalici noaptea scratch, schimbat, am reusit sa dormim pana la 6.uff
Kiki
Scris: Sunday, January 7, 2007 8:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Roxanel wrote:
Si noi am stat azi noapte cu ochii pe pereti ... o fi de la dintisori, nu stim.oare Sculat la juma de ora pana la 2.30. Facut kkalici noaptea scratch, schimbat, am reusit sa dormim pana la 6.uff

Eu cred ca e de la dintzisori. Lui dav ii ies doua masele si m-a innebunit cu kk. Inainte facea o data pe zi, acum...banghead
crista
Scris: Friday, February 23, 2007 1:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
na, ca am ajuns si eu la noapte de veghe sic , david deja s-a trezit o data, dupa ce ca i-au iesit asa de repede 6 dintisori, cred ca mai urmeaza unul cry - se tot trezeste langand cu manuta in gurita uff
Miri
Scris: Friday, February 23, 2007 8:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Crista, iti doresc o noapte linistita la ....noapte!pupici
Alina
Scris: Friday, February 23, 2007 9:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Crista, numai bine.
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, February 23, 2007 10:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Crista, sper sa ai o noapte linistita!
crista
Scris: Tuesday, March 13, 2007 11:43 PM
Nivel

Fetele am ajuns iar la o noapte de veghe cry David are febra, cred ca de la dintisori...nu inteleg cum sa ii iasa asa de repedeuff ...tot cu mainile in gurita si abia dupa ce-l dau cu gel se calmeaza. Asta e prima data cand imi face febra, deci....voi sta de veghe bounce
MNiko
Scris: Wednesday, March 14, 2007 12:07 AM
Nivel: Guest

crista wrote:
Fetele am ajuns iar la o noapte de veghe cry David are febra, cred ca de la dintisori...nu inteleg cum sa ii iasa asa de repedeuff ...tot cu mainile in gurita si abia dupa ce-l dau cu gel se calmeaza. Asta e prima data cand imi face febra, deci....voi sta de veghe bounce

Nu-i devreme Crista pt dintisori. Cristinei i-au iesit primii dinti la 6 luni si 3 saptamani. Cam atat vad ca are si David. O noapte linistita iti doresc si eruptie usoara.
crista
Scris: Wednesday, March 14, 2007 1:24 AM
Nivel

Multumim MNiko pupici dar David are deja 6 dintisori, primii 2 de jos de la 4 luni, dupa o luna si jumatate au iesit 3 odata sus iar dupa cateva zile inca unul sus
Acum i-am luat dinou febra si vad ca i-a scazut yes Merg si eu sa dorm.......bye
MNiko
Scris: Wednesday, March 14, 2007 7:46 AM
Nivel: Guest

Crosta e posibil sa-i mai dea si altii. De curiozitate cat e mare a fost temperatura?

Sper ca ati avut o noapte linistita.
crista
Scris: Wednesday, March 14, 2007 11:19 AM
Nivel

A avut 37,8 si cred ca i-a mai urcat, cu toate ca pana acum de la dintisori nu a mai facut febra.
Azi cand s-a trezit am observat ca e racit cry cred ca de asta are si acum febra 37,7 uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.