Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ma gandeam sa avem si un astfel de topic, pentru mamicile care au la un moment dat nevoie sa isi pazeasca puisorii noaptea, sa nu se plictiseasca, poate daca se anunta aici, isi gasesc si o "colega" de suferinta.
Eu astazi fac de veghe pentru a 5-a noapte consecutiv.
Deocamdata totul e in ordine, Alice nu are febra si nici Andrei.
Noapte buna va doresc celor care dormiti ca oamenii la ora asta !
Mai e vreo colega de suferinta care sta de garda in noaptea asta? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote: Mai e vreo colega de suferinta care sta de garda in noaptea asta?
Da, Eu.Tot EU !Dar eu fac de garda de placere.Pur si simplu nu am somn!Sunt atat de entuziasmata de unele pregatiri de nunta ca nu am somn si pace !Si maine (adica azi) am mult de umblat, dar...NU AM SOMN!plus ca a trebuit sa recuperez aproape o sapatmana de absenta pe forum !
Si totusi poate ar trebui sa merg la nani...e totusi ora 3.36 ...dar tot nu ma indur...mi-au venit niste idei super si parca le tzes mai bine la calculator decat pe intuneric sub plapuma ....
Mai e si Mihaela, dar cred ca nu a vazut topicul inca ! |
|
| La mine s-a trezit Andrei de vreo 5 ori pana acum, Alice e bine, doarme, nu are febra. Acum mi-am pus ceasul sa sune la 7:30 ca la 8:00 am de dat antibiotic lui Alice, si cand sa zic si eu sa inchid ochii macar 3 ore, s-a gandit Andrei ca nu e cazul si iar s-a trezit.
Cred ca il chinuie rau maselutele sau dintisorii . Oare cat dureaza pana ii sparg gingia, ca tare mai e umflata si e de multisor asa? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Si eu sunt treaza, dar nu stau de veghe Eu am treaba.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| acum e dimineata, nadajduiesc ca dormiti macar un pic insanatosire puiutilor Adriana, Stelute bafta multa si mai dormi ca sa fii cea mai frumoasa la nunta iar Mirandolina sa ne arati si noua daca "lucrezi" ceva sau altceva interesant |
|
| Am prins si eu 3 ore de somn !
Sper ca la noapte sa nu mai fie nevoie sa fac de paza |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| AdrianaC wrote:Cred ca il chinuie rau maselutele sau dintisorii . Oare cat dureaza pana ii sparg gingia, ca tare mai e umflata si e de multisor asa?
Adriana, lui Andrei i-au iesit de o luna incoace 4 dinti! a fost teroare aproape in fiecare noapte! se trezea si de cate 10-15 ori, urla in somn, maraia, plangea... am crezut ca o sa ma urc pe pereti! la el a durat cam 2 saptamanani pana i-a spart gingia... i-au iesit cate 2 odata... sa va faceti bine cat mai repede ca sa mai poti dormi si tu! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Si noi am inceput sa facem de veghe, pentru ca i-a iesit de 10 zile al treilea dintisor, si acum ne pregatim de urmatorii 5, care vor iesi toti o data! Ne trezim din 30 in 30 min, plangem, si pana nu ne ia mami in brate, urlam ca nebuna... |
|
| AdrianaC wrote:Am prins si eu 3 ore de somn !
Eu 5 ore ! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Cris, Adriana, multa bafta va doresc! la cat mai putin nopti de "garda"! eu dupa ce ca eram si asa in urma cu somnul in ultimul an, in luna decembrie, cand 4 dinti s-au hotarat sa iasa toti la interval fff scurt de timp, am ramas si mai in urma! asa ca va inteleg perfect! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sper ca a trecut relativ usor (pe cat posibil) noaptea de garda si va doresc cat mai putine de felul asta. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Somn usor si linistit, mamicilor, si cat mai putine nopti de veghe! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aaa, asta era aici?Aici va adunati voi noaptea? Si eu am stat de garda azinoapte.Daria si-a facut program de vorbit cu iepurica in toiul noptii.Il cearta, ii linge nasul, il trage de urechi,ea vorbeste, ea aude si eu picotesc de somn asteptand .Intr-un final cade si ea dar cam dupa vreo ora jumate |
|
| Nu mai e nimeni de veghe in "lanul de secara" in seara asta ? |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| eu ,Daria si bietul Caulfield |
|
|