|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| In ce luati bebelusul cand iesiti cu el afara?
Puteti sa puneti si poze cu bebe si "mijlocul de transport"  |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am preferat carutul.In portbebe nu a incaput... Acum vom proceda la fel |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi tot pentru carucior am optat si vom opta in contnuare. Am incercat de cateva ori cu portbebe, dar mi-a dat dureri mari de spate si am renuntat, mi-a fost foarte incomod. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| eu am folosit foarte mult portbebe mai ales la shiraz astfel aveam ambele maini libere sa-mi tin pe ceilalti doi!Nu am avut probleme cateva luni si mi s-a parut super comod mai putin poate cand trebuiam si sa ma asez sau sa ma aplec ...in fine m-am descurcat bine si mi-a placut .Cred ca si l-a urmatorul copil il voi folosi mult timp . Aaa binenteles ca depinde si de anotimp daca iti permite. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La Miru am carucior,cand iesim la aer curat. Am vrut sa incerc marsupiu dar m-am razgandit,si bine am facut,ca a fost bebica mare,mare,si imi era greu,presupun,cu marsupiu... Va pun si cateva poze...imediat! ElenaLacramioara attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Am folosit de cele mai multe ori caruciorul , portbebe doar cand aveam nevoie sa am mainile libere, si cand plecam cu tati cu masina in brate. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| DA, depinde si de anotimp. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In carucior,sta si el lejer nu ii place in marsupiu,asa era si Ionut.Am carat-o pe Mada cu marsupiul peste tot cat eram in Ro,ei ii placea. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| In carucior sau in scoica de la masina atasata la carucior in primele luni. Am incercat si varianta cu landoul ,dar foarte greu de manevrat pe scari si nu ma incanta ideea. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Noi cand iesim la o plimbare prin parc sau pana la supermarket o scoatem afara in carucior, cand avem treaba si trebuie sa plecam cu masina o luam in scoica de la masina. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Eu pe Ramona am dus o afara in carucior si cand plecam cu masina am pus o in scoica mergeam im parc am folosit marsupiu portbebe iar pe Adrian il pun in carucior |
|
|