Nivel: DIAMANT
Intrat: 1/17/2008 Postari: 27681 Locatia: u.k.
| Ma tot framanta o intrebare.Pana la ce varsta este bine sa fie plimbat copilul in carut?Am vazut copii la 3 ani si ceva in carut.Ma gandesc pe de alta parte ,Madalina mai este de mers in carut? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
| Hehe , noi si acum il folosim ! Pai in centrele comerciale , daca pleci pentru cateva ore , crezi ca se tine de tine ? Cere in brate , oboseste etc . Noi incet incet il mai lasam acasa, dar daca stiu ca plec dimineata si vin seara , nici nu ma gandesc sa nu il iau ..... mai ales ca in brate nu o pot purta . In plimbari lungi .... etc etc |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Inger, acum sunt alte vremuri...iesi din casa sa rezolvi probleme si sa faci cumparaturi iti trebuie o zi intreaga ,copilul nu rezista la asa maraton chiar daca are peste 3 ani.Eu zic sa nu te sfiesti sa folosesti carutul atat cat iti e tie necesar.Eu fara carut sunt ca fara maini si picioare ,ai mei or sa stea mult si bine in carut. |
|

| Caruciorul sa stricat in Romania,l-am aruncat.Madalina ne adoarme in brate imediat cum iesim la cumparaturi si cu bagaje e tare rau,ori vede o masina in viteza fuga sa o luam in brate ,cred ca vom cumpara un carut cat de repede posibil. |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| si noi folosim caruciorul cu mare succes,mai ales cand sunt singura cu amandoi.pe karina in carucior si pentru darius avem adaptator.nu mi-e rusine,sunt multi copii marisori in carucior,si in plus de asta,de ii las pe jos,e vai si-amar de capul meu....ma tot gandesc ce fac daca nasc.... |
|

Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Ingeras ultimul carut cumparat a fost acum 2 luni .Cum au zis si fetele fara carut nici nu ma gandesc .La cumparaturi alearga prin magazin de eram sa o pierd de cateva ori,asa o pun in carut si gata ,ca in carutul pentru cumparaturi nu prea vrea,ba oboseste apoi vrea in brate cand vede un deal mic de urcat nu mai zic . |
|

| carucior cumparam,multumesc fetele! tare greu mie cu Madalina in brate si Ionut fugind cand in fata cand in spate |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 11/9/2008 Postari: 30045
| carut,carut e cel mai confortabil!!!! |
|
| INger, cauta carut cu treapta pentru copil mare.Am vazut recent ,e carut normal dat in fata jos este o treapta ,o bara ...cum sa-i zic , si acolo sta copilul in picioaredaca e trecut de 4-5 ani numai bine se potriveste. |
|

| t-mihaela wrote:INger, cauta carut cu treapta pentru copil mare.Am vazut recent ,e carut normal dat in fata jos este o treapta ,o bara ...cum sa-i zic , si acolo sta copilul in picioaredaca e trecut de 4-5 ani numai bine se potriveste.
Ideal sa poata si Ionut sta multumesc de idee |
|
| Uite am gasit poza ,e cam mica dar se vede cat de cat
 se cheama sit-and-stand stroller |
|

| Arata super! am cautat si eu si in mod sigur ne place ingerash attached the following image(s):
|
|
| Da, asta e , e misto.Are avantajul ca nu e lung cum sunt astea cu doua locuri.Eu ma misc foarte greu cu al meu ,e lung si greutatea mare e pe rotile din fata , imposibil de manevrat in multime.Vreau sa-l schimb si eu sa iau sit- and- stand ,e mult mai practic daca copilul are peste 3 ani il vad mai util decta carutul cu doua locuri.sa avem spor la cumparaturi |
|

| t-mihaela wrote:Da, asta e , e misto.Are avantajul ca nu e lung cum sunt astea cu doua locuri.Eu ma misc foarte greu cu al meu ,e lung si greutatea mare e pe rotile din fata , imposibil de manevrat in multime.Vreau sa-l schimb si eu sa iau sit- and- stand ,e mult mai practic daca copilul are peste 3 ani il vad mai util decta carutul cu doua locuri.sa avem spor la cumparaturi
Sa avem spor si sa fie calitate la un pret decent Hai noroc ca ne-am nimerit nevoile |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| e tare interesant carutul asta,nu am mai vazut asa ceva.eu am treapta aceea separat si a fost putin greu pana m-am obisnuit.trebuia sa ma aplec un pic sa pot impinge ca darius venea prea in spate.acum m-am obisnuit inger,spor la cumpaaturi |
|
|