Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...mai vroiam sa precizez ca locuim la distanta de 10 minute(in acte)...casa noastra inca nu e gata...si de aceea facem vacantele la ei..(acum locuim in Italia)...ma intreb cum va fi dupa ce vom veni acasa? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| IoanaAlexandra wrote:...mai vroiam sa precizez ca locuim la distanta de 10 minute(in acte)...casa noastra inca nu e gata...si de aceea facem vacantele la ei..(acum locuim in Italia)...ma intreb cum va fi dupa ce vom veni acasa?
Da' de ce sa va intoarceti acasa? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| niciodata chiar de ar fi sa tragi din greu pt casa ta !!Eu am facut o casa cu bani mei si ai sotului(bani munciti in IT ) ,are etaj ,posibilitate sa il terminam inca nu avem ,ne-au propus sa le cedam lor etajul si sa ne ajute financiar cu ce mai e nevoie in curte ,etc ...dar am stat mult si am gindit si am realizat ca nu se poate asta deoarece ei pe mine nu ma vad de buna cu nimik ..nu sunt la innaltimea sotului pt ca nu am facultate ,pt ca parintii mei nu au fost bogati ,pt ca nu le vb cu dumneavoastra ,pt ca nu imi iau servici si stau acsa cu copilul (daca am stat acsa am avut animale ,gradina de legume si crosetat pe linga copilul pe care l-am crescut singura )...pt multe altele ,poate ca ar trebui sa scriu un roman si v-as plictisi ...dar sub nici o forma cu ei pt ca sunt virste diferite si conceptii diferite nu vor merge niciodata de acord ..mai ales daca e sa stai cu mama baiatului !!!!Stai ca editez ,riscurile sunt ca sa te indepartezi incet si sigur unul de altul ,tu orice ai face nu e bn ,nu e suficient ,el are intotdeauna dreptate dupa parerea lor ca doar de e baiatul lor ,nu ai intimitate nu poti face dupa placul tau nimik ca nu e bine .....!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Nu mai vreaaaaaaau!
Am locuit la ei 3 ani si jumatate, a fost bine, eram ca la mama acasa, nu faceam mai nimic, mergeam la serviciu, la facultate, apoi m-am ocupat de Darius. Dupa ce ne-am mutat am simtit ca sunt abandonata. Acum stam la jumatate de ora distanta, imi este greu, daca am fi mai aproape m-ar ajuta cu copiii mai usor. Si cu toate acestea nu asi mai vrea sa locuim impreuna Avem nevoie de spatiu propriu. Avem idei si conceptii diferite. De nevoie le-am acceptat pe ale lor cat am stat la ei. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am stat 2 ani la soacra si a fost bine. Am votat DA.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| am stat cu soacra vreo trei luni. nu o aveam pe sophie pe atunci. ea e o femeie cu intentii bune. dar pe langa faptul ca are idei invechite, e foarte incapatanata si nu aude sau vede nimic din jur si isi varsa usor toate emotiile ei, care in general sunt negative, pe cei din jur si eu nu vreau sa fiu trasa in cercul asta. asa de la departare, e cea mai buna. ne vizitam, ne ajutam, vorbim la telefon. e de ajuns. ea cu casa ei si noi cu casa noastra. si cam asa e si cu parintii mei de altfel. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| Am stat cu soacra pe perioade scurte in wekenduri cand mergeam la ei inainte sa ma mut cu actualul sot.Cand m-am mutat in bistrita din cluj am stat 2 saptamani timp in care ne-am aranjat apartamentul dupa placerile mele pentru a ne muta,dar nu as rezista sa stau zi de zi cu ea,e dificila si face numa cum vrea ea.Noi de la inceput am zis,nici cu mama nici cu maicata mai bine de capul nostru.Am preferat sa stam singuri in apartamentul unde au locuit ei pana acum vreo 8 ani,dar puteam sa ma mut si cu ea in curte in alta casa si nu am vrut.Asa fac ce vreau cum vreau si cu pot ma descurc. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| Nu as sta niciodata cu soacra mea pentru ca nu ne-am intelege oricat de calma si linistita as fi eu. Dar sotul meu nu ar vrea sa stam nici o zi cu ai lui daca nu aveam o casa a noastra am fi stat cu chirie singuri. Va invidiez fetelor care aveti o relatie buna cu soacra asa imi doream si eu sa fie dar.... |
|
|