Chestionar intrebare: In aceeasi casa cu soacra?
Alegere Voturi Statistici
Da 6 19%
Nu 6 19%
Niciodata 16 51%
Poate 3 9%

In aceeasi casa cu soacra?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ati locui in aceeasi casa cu soacra?
Care credeti ca ar fi "riscurile" la care v-ati expuneti pe voi si casnicia voastra?
kali
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu, clar. Nici nu vreau sa gandesc mai departe...
alexandrabogdan
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu locuiesc in aceasi casa cu soacra si e bine. putine au fost datile in care ne-am ciondanit, ca nu pot zice ca ne-am certat. eu am o soacra tare cumsecade
giulia_mamik
Scris: Sunday, May 20, 2012 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Buna intrebare.Am locuit si cu socru si soacra.Si sincer n-as mai vrea in veci sa locuiesc cu ei sub acelasi acoperis.Nu stiu dar ne cam omora casnicia usor dar sigur.Si nu intentionat ca asa vroiau ei.Doar prin simplu fapt ca stateam sub acelasi acoperis si aveam idei si obiceiuri diferite.Am un caracter si o personaliatte puternica si poate de asta nici nu pot convetui la un loc cu ei.Locuind singuri e perfect.Am renascuthohot .Nu am pe nimeni in spatele meu sa ma cicaleasca si sa mi vorbeasca cate in luan si in stelemaseluta .Imi iubesc linistea la maximcoeur
alinus_13
Scris: Sunday, May 20, 2012 12:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2007
Nu am locuit impreuna si nici nu as putea.Cu cat ne vedem mai rar cu atat e mai bineras
roxinthya
Scris: Sunday, May 20, 2012 12:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Eu locuiesc si desi ne intelegem bine (abia dupa 6 ani ne-am rodatras ) tot as pleca invartindu-ma daca as avea unde sa stau. Insa n-as pleca prea departe fiindca sunt de mare ajutor in anumite situatzii.
oanamaria
Scris: Sunday, May 20, 2012 1:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Nuuuuuuuuuuuuuuu!
Am locuit un an si nu intru in detalii ca-mi stric ziua .Calvar !
bereea
Scris: Sunday, May 20, 2012 2:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
alinus_13 wrote:
Nu am locuit impreuna si nici nu as putea.Cu cat ne vedem mai rar cu atat e mai bineras

Am exact aceeasi parere!
sweet angel
Scris: Sunday, May 20, 2012 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
locuiesc inca cu soacra in casa si asta de 4 ani jumate, cum spune si roxinthya daca am avea posibilitate sa stam departe............eu as prefera si 1000 de km intre noi sa fie. se baga prea mult in viata noastra, daca ma cert cu sotul ,egal ca are sau nu dreptate se baga intre noi si ii tine partea sotului meu .......si as mai avea inca multe exemple. in schimb ca bunica nu se ocupa de copil deloc dar ii da bani si ii cumpara des hainute (scumpe si de firma ,pe care eu nu mi le permit), dar astea le-ar putea tr si in pachet la 1000 km distantaras
S.ELENA
Scris: Sunday, May 20, 2012 7:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
oanamaria wrote:
Nuuuuuuuuuuuuuuu!
Am locuit un an si nu intru in detalii ca-mi stric ziua .Calvar !

Subscriu!!!! Si acum, la 11 ani de cand ne-am mutat, tot incearca sa-si mai bage coada, desi stie situatia in care suntnervi nervi banghead
mikaela
Scris: Sunday, May 20, 2012 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Am locuit vreo 2-3 luni, dar ne vedeam doar dimineata si seara, nu stateam la vorba mai mult de 10-20 minute. Nu a fost rau dar nici bine, nu m-am simtit in largul meu, bine ca eram si proaspat sosita aici. Categoric nu as locui cu soacra, pe de alta parte insa, sotul o vrea pe soacra-sa aici, adica maica-mea, sa vina la noi de tot, ei sunt pe aceeasi lungime de unda, in timp ce eu cu maica-sa suntem mai putin compatibile.
endy
Scris: Sunday, May 20, 2012 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
nu am stat si nici sotul meu nu vroia la el asa ca a venit la noi si apoi ne-am mutat separat , cU parintii mei nu s-a certat nici o data , mai repede am eu discutii cu ai mei Cu soacra nu a rezistat nici unul din copiii ei cu toate ca are destui ..
raly
Scris: Sunday, May 20, 2012 7:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Clar ca nu!Fiecare e bine sa stea la casa lui oricat de bine te-ai intelege!Asa nu-si baga nimeni coada unde nu trebuie!sic
bulinutza
Scris: Monday, May 21, 2012 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
NO WAY!!!

Eu cu soacra mea ne intelegem foarte bine, dar la...distanta.:018:

Convietuim si impreuna un timp absolut limitat si bine determinat de la inceput, dar cu enorm de multe concesii din partea mea. Atata timp cat ii dau dreptate, totul e ok. Cand consider ca sfaturile ei sunt depasite sau pur si simplu nu vreau sa le urmez, ies scantei. Asa ca...fiecare la casa lui si cu viatza lui:018:

In rest, e o femeie minunata din multe puncte de vedere si cu sufletul mereu alaturi de noi...dar nu despre asta era vorba aici, nu?sic
IoanaAlexandra
Scris: Monday, May 21, 2012 2:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...mai bine singuri...eu nu stau cu socrii...dar am stat in vacante...cel mult o luna...sunt persoane grozave si saritoare si harnice...imi faceau mereu pe plac...nu spuneau "nu" niciodata....dar au si defecte...de exemplu nu au rabdare cu nepotii.. si nu se ocupa atat de mult de ei...socrii locuiesc la tara si tot timpul au de lucru si sunt mereu pe fuga...dar in schimb sunt fff ok...cand plec de la ei niciodata nu plec cu mana goala...conflicte cu soacra nu am avut ...incaras ...e bine sa zici ca ei si sa faci tot ca tine..desi cateodata au dreptate...asa ca va doresc tuturor socrii ca ai mei...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.