Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ati locui in aceeasi casa cu soacra? Care credeti ca ar fi "riscurile" la care v-ati expuneti pe voi si casnicia voastra? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu, clar. Nici nu vreau sa gandesc mai departe... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu locuiesc in aceasi casa cu soacra si e bine. putine au fost datile in care ne-am ciondanit, ca nu pot zice ca ne-am certat. eu am o soacra tare cumsecade |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Buna intrebare.Am locuit si cu socru si soacra.Si sincer n-as mai vrea in veci sa locuiesc cu ei sub acelasi acoperis.Nu stiu dar ne cam omora casnicia usor dar sigur.Si nu intentionat ca asa vroiau ei.Doar prin simplu fapt ca stateam sub acelasi acoperis si aveam idei si obiceiuri diferite.Am un caracter si o personaliatte puternica si poate de asta nici nu pot convetui la un loc cu ei.Locuind singuri e perfect.Am renascut .Nu am pe nimeni in spatele meu sa ma cicaleasca si sa mi vorbeasca cate in luan si in stele .Imi iubesc linistea la maxim |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Nu am locuit impreuna si nici nu as putea.Cu cat ne vedem mai rar cu atat e mai bine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu locuiesc si desi ne intelegem bine (abia dupa 6 ani ne-am rodat ) tot as pleca invartindu-ma daca as avea unde sa stau. Insa n-as pleca prea departe fiindca sunt de mare ajutor in anumite situatzii. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nuuuuuuuuuuuuuuu! Am locuit un an si nu intru in detalii ca-mi stric ziua .Calvar ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| alinus_13 wrote:Nu am locuit impreuna si nici nu as putea.Cu cat ne vedem mai rar cu atat e mai bine
Am exact aceeasi parere! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| locuiesc inca cu soacra in casa si asta de 4 ani jumate, cum spune si roxinthya daca am avea posibilitate sa stam departe............eu as prefera si 1000 de km intre noi sa fie. se baga prea mult in viata noastra, daca ma cert cu sotul ,egal ca are sau nu dreptate se baga intre noi si ii tine partea sotului meu .......si as mai avea inca multe exemple. in schimb ca bunica nu se ocupa de copil deloc dar ii da bani si ii cumpara des hainute (scumpe si de firma ,pe care eu nu mi le permit), dar astea le-ar putea tr si in pachet la 1000 km distanta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| oanamaria wrote:Nuuuuuuuuuuuuuuu! Am locuit un an si nu intru in detalii ca-mi stric ziua .Calvar !
Subscriu!!!! Si acum, la 11 ani de cand ne-am mutat, tot incearca sa-si mai bage coada, desi stie situatia in care sunt |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Am locuit vreo 2-3 luni, dar ne vedeam doar dimineata si seara, nu stateam la vorba mai mult de 10-20 minute. Nu a fost rau dar nici bine, nu m-am simtit in largul meu, bine ca eram si proaspat sosita aici. Categoric nu as locui cu soacra, pe de alta parte insa, sotul o vrea pe soacra-sa aici, adica maica-mea, sa vina la noi de tot, ei sunt pe aceeasi lungime de unda, in timp ce eu cu maica-sa suntem mai putin compatibile. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| nu am stat si nici sotul meu nu vroia la el asa ca a venit la noi si apoi ne-am mutat separat , cU parintii mei nu s-a certat nici o data , mai repede am eu discutii cu ai mei Cu soacra nu a rezistat nici unul din copiii ei cu toate ca are destui .. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Clar ca nu!Fiecare e bine sa stea la casa lui oricat de bine te-ai intelege!Asa nu-si baga nimeni coada unde nu trebuie! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| NO WAY!!!
Eu cu soacra mea ne intelegem foarte bine, dar la...distanta.:018:
Convietuim si impreuna un timp absolut limitat si bine determinat de la inceput, dar cu enorm de multe concesii din partea mea. Atata timp cat ii dau dreptate, totul e ok. Cand consider ca sfaturile ei sunt depasite sau pur si simplu nu vreau sa le urmez, ies scantei. Asa ca...fiecare la casa lui si cu viatza lui:018:
In rest, e o femeie minunata din multe puncte de vedere si cu sufletul mereu alaturi de noi...dar nu despre asta era vorba aici, nu? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...mai bine singuri...eu nu stau cu socrii...dar am stat in vacante...cel mult o luna...sunt persoane grozave si saritoare si harnice...imi faceau mereu pe plac...nu spuneau "nu" niciodata....dar au si defecte...de exemplu nu au rabdare cu nepotii.. si nu se ocupa atat de mult de ei...socrii locuiesc la tara si tot timpul au de lucru si sunt mereu pe fuga...dar in schimb sunt fff ok...cand plec de la ei niciodata nu plec cu mana goala...conflicte cu soacra nu am avut ...inca ...e bine sa zici ca ei si sa faci tot ca tine..desi cateodata au dreptate...asa ca va doresc tuturor socrii ca ai mei... |
|
|