Imunizarea dupa 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adynanemona
Scris: Thursday, February 7, 2008 5:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
Nu ma lamureste nimeni, oare?cry
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 7, 2008 5:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
adynanemona wrote:
Ce parere aveti despre OSCILLOCOCCINUM? Este bun pentru imunitate?Se administreza la copii peste un an?

Nu e bun pentru imunitate. Se poate administra unui copil peste un an. Este un medicament homeopat indicat pentru gripa.

Uite aici despre OSCILLOCOCCINUM
adynanemona
Scris: Thursday, February 7, 2008 5:22 PM
Nivel

Multumesc multpupici

adynanemona attached the following image(s):
thanksfortheadd87[1].gif

celena
Scris: Friday, February 8, 2008 2:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Si noi am facut imunizare timp de 3 luni cu Bronhovaxon si a avut rezultate. Ioanei nu i-a mai curs nasul si n-am avut probl. cu tusea sau temp. Inainte de a incepe cura cu Bronhovaxon am avut mari probl. cu secretiile nazale. Curgeau intr-un hal fara de hal, noaptea imi voma, o culcam cu salteaua inclinata la 45 grade, cu tot felul de subst. volatile pt. desfundat nasucul si tot degeaba. Am luat batista bebelusului si asa i-am dat de cap insa nu mai devreme de 2 sapt. Apoi, luam o pauza de 1 - 2 sapt. si....apareau iar mucisorii pina cand dr. pediatra mi-a recomandat Bronhovaxonul si uite asa am scapatyes Am terminat cura in dec. si pina azi n-am avut absolut nimic iar afara am iesit dimineata si seara (aprox. 2 ore / zi) indif. de vreme. A, sa nu uit fii-mea nu se omoara cu fructele deci eu n-am cum sa-i dau suculete sau vit. C pe cale naturala.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, February 15, 2008 4:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
adynanemona wrote:
Ce parere aveti despre OSCILLOCOCCINUM? Este bun pentru imunitate?Se administreza la copii peste un an?

Adymanemona, atentie cu oscillococconum, la unii copii are efecte secundare. Noi imediat dupa administrarea saptamanala faceam viroza, pediatrul spunea ca nu-s granulele de vina dar homeopatul ne-a spus ca la unii copii are efecte de atragere a virusilor. Foarte importanta este mentiunea care o facea inainte producatorul pe prospect si anume ca-i facut din inima si ficatul unui animal si nu dintr-o planta cum cred majoritatea. Oare de ce acum pe prospect nu se mai precizeaza din ce este facut produsul acesta?
crista
Scris: Saturday, February 16, 2008 1:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Nici eu nu cred ca ar fi indicat deloc OSCILLOCOCCINUM pentru copii, in schimb am auzit de la cateva mamici care au fost multumite de Rybomunil si de Imunogrip junior. Noi nu lam nimic ca nu ni s-a recomandat nimic de genul asta...
celena
Scris: Monday, February 18, 2008 1:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
g_nicoleta2000 wrote:

Adymanemona, atentie cu oscillococconum, la unii copii are efecte secundare. Noi imediat dupa administrarea saptamanala faceam viroza, pediatrul spunea ca nu-s granulele de vina dar homeopatul ne-a spus ca la unii copii are efecte de atragere a virusilor. Foarte importanta este mentiunea care o facea inainte producatorul pe prospect si anume ca-i facut din inima si ficatul unui animal si nu dintr-o planta cum cred majoritatea. Oare de ce acum pe prospect nu se mai precizeaza din ce este facut produsul acesta?

Ai dreptate! Si eu i-am dat in toamna Oscillococcinum si de cate ori i-am dat de atatea ori mi-a facut viroza!
danab
Scris: Monday, February 18, 2008 1:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu ii dau o doza pe saptamana de oscilococcinum si nu avem efecte secundare.
Pe prospect scrie clar
Autolizat filtrat de ficat si inima de Anas Barbariae (rata salbatica) dinamizat la a 200-a K. Excipienti: zaharoza si lactoza ; q.s.p. 1 doza de 1 g cu globule.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 18, 2008 4:33 PM
Nivel

danab wrote:
Eu ii dau o doza pe saptamana de oscilococcinum si nu avem efecte secundare.
Pe prospect scrie clar
Autolizat filtrat de ficat si inima de Anas Barbariae (rata salbatica) dinamizat la a 200-a K. Excipienti: zaharoza si lactoza ; q.s.p. 1 doza de 1 g cu globule.

Dana, eu am prospect pe care nu mai scrie "ficat si inima". Ulterior am aflat ca vaccinurile din animale nu sunt recomandate copiilor dar era deja prea tarziu. Ma bucur ca voi va impacati cu el, de asta si exista acest tip de vaccin pe piata pentru a fi eficient atat doar ca sunt si copii la care are efecte adverse si mi se pare important sa scriu si experienta mea cu acest vaccin. Tocmai pentru ca se vinde la liber ar trebui sa scrie pe el asa cum scrie si pe Influcid ca poate agrava o boala sau ca temporar poate creste sensibilitatea in a contacta viroze respiratorii.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 21, 2008 2:26 PM
Nivel

Are cineva idee de ce in Franta RYBOMUNYL-ul a fost scos pe piata din 2005? Am gasit cateva explicatii pe net dar sunt in franceza si se pare ca dupa 10 de studiat aceasta limba nu a mai ramas mare stiinta de mineuff .
danab
Scris: Thursday, February 21, 2008 2:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
g_nicoleta2000 wrote:

... doar ca sunt si copii la care are efecte adverse si mi se pare important sa scriu si experienta mea cu acest vaccin.

E foarte bine ca fiecare impartaseste experienta sa, mai ales cnd e vorba de copii. Eu sunt patita cu reactia adversa a vaccinului de la doua luni, asa ca sunt foarte atenta ce-i dau fetei. Prima doza de oscilococcinum i-am dat-o special sa vad ce reactie are, si pt ca a avut efect pozitiv, am continuat, altfel intrerupeam.
Cat despre Ribomunyl, am sa incerc sa aflu de la prietena mea, ca are si ea 3 copii mici si sigur stie despre el.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 21, 2008 4:18 PM
Nivel

Noi suntem momentan pe Ribomunyl, ne-a fost recomandat cu foarte mare incredere de catre orl-ist dar Franta l-a retras de pe piata si nu inteleg de ce. Multumesc mult pentru oferta cu traducerea, am sa mai dau o cautare pe google si-ti trimit link-ul.
Gasit:
http://agmed.sante.gouv.fr/htm/10/imuno/gtaribo1.pdf

adynanemona
Scris: Thursday, February 21, 2008 6:27 PM
Nivel

Multumesc mult fetelor, sunt atatea pentru imunitate incat nici nu mai stii ce sa-i dai copilului

Am auzit la unele mamici ca ma fosesc pentru imunitate Baraka, o fi bun oare??

img
MNiko
Scris: Thursday, February 21, 2008 6:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
adynanemona wrote:
Multumesc mult fetelor, sunt atatea pentru imunitate incat nici nu mai stii ce sa-i dai copilului

Am auzit la unele mamici ca ma fosesc pentru imunitate Baraka, o fi bun oare??

img

Baraka nu ti-as recomanda. Nu am auzit pana acum de acest medicament pt copii, dar mie mi-a fost prescris in cazul unei gripe mai urate pe care am avut-o. Odata cu aceasta gripa am facut si o alergie de toata frumusetea, iar cand am mers la medicul alergolog mi-a spus ca Baraka contine destui agenti alergeni si ca e posibil ca episodul meu alergic sa se fi declansat fie de Baraka fie de Modafen(luasem si asa ceva la raceala). Cum am inteles ca si Anemona e posibil sa fie alergica(am discutat noi la un topic cu tese parca) la ceva eu ti-as spune sa te feresti de Baraka inainte de a asculta sfatul unui alergolog.
adynanemona
Scris: Saturday, February 23, 2008 9:40 AM
Nivel

Multumesc MNiko, intradevar este alergica , din aceasta cauza nici nu stiu ce i-ar mere mai bine, multumesc pt sfaturipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.