Imunizare cu Esberitox
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamadematei
Scris: Tuesday, November 9, 2010 5:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Eu sunt adepta remediilor naturiste de cand il am pe Matei si sunt foarte curcumspecta atunci cand trebuie sa ii dau medicamente de sinteza. De exemplu, am reusit ca pana acum sa nu luam niciodata antibiotic si avem deja 5 ani.
Oricum, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim circumspecti, mai ales noi, mamicile, si cu medicamentele homeopate care, de cele mai multe ori, nu au la baza studii clinice si ce vindeca pe o parte pot strica pe de alta parte. Plus ca este o mare discutie si cu concentratia substantei active din respectivele medicamente, ma rog, e mult de spus.
Dar, ca sa revin la subiect, eu folosesc inca de cand Matei era foarte mic Esberitox N tablete - care se dizolva in apa sau in gura (este permis nu numai coliilor mici ci si gravidelor si femeilor care alapteaza). In raceala intotdeauna a scurtat durata bolii si in cure de imunizare l-a protejat mai bine decat orice vaccin de epidemile de gripa (mai ales de cand este la gradi).
Este din echinaceea, tuia si inca ceva, iar in Germania se foloseste de cel putin 20 de ani. Se gaseste in farmacii si la noi si am vazut ca un si un site in limba romana unde este si un prospect :http://www.esberitox.ro
pharma
Scris: Friday, May 15, 2015 11:11 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Esberitox N este indicat in terapia infectiilor respiratorii acute si cronice, de origine bacteriana sau virala, la copii si adulti, ca adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru infectii bacteriene severe.
Copii cu varsta pana la 1 an: 1 tableta de 3 ori pe zi.
Copii cu varsta intre 1 si 6 ani: 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Copii cu varsta intre 6-12 ani: 2 tablete de 3 ori pe zi.
Astfel se administreaza o doza zilnica de 9 tablete pe zi pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani si 3-6 tablete pe zi pentru copii cu varsta pana la 12 ani.
Tabletele se administreaza dimineata, la pranz si seara. Se pot inghiti sau se lasa sa se dizolve in gura.
Durata de administrare depinde de afectiunea pentru care se foloseste.
Datorita efectelor sale de stimulare a sistemului imunitar, Esberitox N poate fi folosit pentru a reduce timpul de evolutie ale racelilor, pentru ameliorarea simptomelor racelii si ajuta la scaderea riscului de infectie atunci cand imunitatea organismului este scazuta.
Trebuie sa va administrati Esberitox inca de la primele simptome de raceala, cu doza corespunzatoare grupei de varsta.
Administrarea concomitenta cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice, sau produse de tuse si raceala este posibila si adesea eficienta.
Datorita gustului placut poate fi lasat sa se dizolve in gura.
Comenzi online in farmacia ****. mesaj editat de moderator: reclama!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.